Uvijek je znao buraniju trpatiLast 9 games of Ronaldo
Inter: 0 goals
Napoli:0 goals
Porto:0 goals
Crotone:2 goals
Verona:1 goal
Spezia: 1 goal
Lazio:0 goals
Porto:0 goals
Cagliari:3 goals
Spot the pattern
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Serie A
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas je bukvalno sam donii 3 izuzetno bitna boda Juventusu. Jer Kaljari nije baš bio bezopasan, niti je to neka dominacija Juventusa. Znači Ronaldo je sam uzeo 3 boda i to je činjenica.
Za onaj start na samom početku utakmice, vjerovatno je trebao dobiti crveni ali Bože moj.
Za onaj start na samom početku utakmice, vjerovatno je trebao dobiti crveni ali Bože moj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ono kad se sudija javi za 2godine i kaze trebao sam dati crveni
Sto vise gledam ove slike i video udarca Ronalda vise sam zgrozen. Ovo je jedna od najgorih sudijskih odluka ove sezone. Znaci ide crveni, u ne znam kojoj minuti, jer nisam gledao al je rano bilo. Ova utakmica dolazi u pitanje a plus sigurno naredne dvije bi Juve igrao bez CR.
Najveca bruka od svega je da se VAR nije ni javio.
Najveca bruka od svega je da se VAR nije ni javio.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A jbt nisam upratio ovaj start Ronalda,pa jel moguce da nije dobio crveni za ovo,pa koji qurac sluzi j.ebeni var
Ispravan žuti. A nisam fan Ronalda. Slika i video nisu isto, promašio ga je za mali djelić, bio bi crveni da je direktno.
A krv vam pojačava dojam. Nagledao sam se Chiellinia krvavog 15 puta bar.
A krv vam pojačava dojam. Nagledao sam se Chiellinia krvavog 15 puta bar.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako ga je promasio kad mu je raskrvario lice,ovo je jos u golmanovom prostoru,otvorenim djonom ide u njega,nema tu puno price crveni ko kuca.
Chielini je bio x puta krvar,druga stvar je sudar glavama u skoku
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja se sjećam crvenog kartona koji je dobio recimo Tonali, 30ak cm je noga bila od zemlje i samo zbog položaja stopala je dobio direktan crveni.
Start jeste izgledao opasno, Ronaldo se odmah izvinuo, nije bilo namjere da se protivnik povrijedi, neoprezan start svakako, ali o nekakvim dodatnim kaznama je previse, pa nije covjek namjerno uradio, ili isao na golmana kada je lopta vec bila u njegovom posjedu, a i vidi se da povlaci nogu cim ne osjetio dodir sa golmanom. Slika izgleda strasno, ali gledali smo i slomljenje noge pa ne bude crveni.
Da je dobio crveni ne bi bilo greske, jer je noga bila visoko.
Juventus je ove sezone dobio vise puta glupe crvene kartone.
Da je dobio crveni ne bi bilo greske, jer je noga bila visoko.
Juventus je ove sezone dobio vise puta glupe crvene kartone.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 mar 2021, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Hehe.Mago je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:59Sto vise gledam ove slike i video udarca Ronalda vise sam zgrozen. Ovo je jedna od najgorih sudijskih odluka ove sezone. Znaci ide crveni, u ne znam kojoj minuti, jer nisam gledao al je rano bilo. Ova utakmica dolazi u pitanje a plus sigurno naredne dvije bi Juve igrao bez CR.
Najveca bruka od svega je da se VAR nije ni javio.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slabo koji igrač brate ima namjeru da nekog povrijedi. Ali kopačku u ovaj dio tijela bilo kojeg igrača je crveni. A dodatne kazne nisu potrebne naravno.
Cist crveni. Cudi me da ga je postedio.
Šta mislite je li nakon kritika ispravnije šutiti i raditi i kao gospodin se ponijeti ili:
P.S. Odbio intervju za Sky
P.S. Odbio intervju za Sky
#MaxOUT
#MaxOUT
Promasio ga a lik krvari

Naravno da ga je promašio kopačkom, udara ga u vrh ruke, a onda cjevanica - brada pravi posjekotinu. Da je bilo kopačka na glavu bio bi crveni.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 mar 2021, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.