Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema sanse. Nekih 5000 na sjeveru, 500 na zapadu te do 1000 jug i istok. 6500, max 7000 je realna cifra.
promijeni ćoroskope jer si očigledno obnevidio ili ti je kiša ubrljala stakla. sjever dubke pun, prazno 100 u vrh glave 200 mjesta na jugozapadu, zapad pun do zadnjeg mjesta, istok puna dva sektora i jug sektor c. izračunaj i dobićeš taj broj.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam sto se sad poteze ta posjeta....koja je btw bila odlična.... mada, Atletico da je gostovao i u Gabeli ili Kaknju bilo bi 4 milje ljudi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koga boli qrac, koliko je strumfova bilo.
Danasnju molitvu cemo usmjeriti da Zlo-mislic ne sarne a mladi Luka sarne za Dinamo i pocne uvelicavati odmah HNL svojim nastupima.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
Zapravo, mogao bi on kao slobodan igrač otići u Dinamo al' on je valjda ugovorom vezan za ŠB, i da potpiše može otići samo na ljeto, nikako ne sada kako su napisali pojedini mediji. Ili sam ja nešto propustio?
Zapravo, mogao bi on kao slobodan igrač otići u Dinamo al' on je valjda ugovorom vezan za ŠB, i da potpiše može otići samo na ljeto, nikako ne sada kako su napisali pojedini mediji. Ili sam ja nešto propustio?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valjda HNL ima drugaciji rokRaonffa je napisao/la:A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 feb 2018, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ah što ti je EUDenchiNL je napisao/la:Valjda HNL ima drugaciji rokRaonffa je napisao/la:A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Po pripremnim pitari favoriti,po pojacanjima Zrinjski a po bodovima Zeljo Jos uvjek prvi,ipak smo se opet zajebali igrajuci nepotrebni kup tako da titula idemo ili u Mostar ili na Kosevo.
E garant će Sarajevo osvojiti 
- UstanikSBII
- Kontakt:
Menalo je nas igrac do ljeta sigurno. A do kada je rok za registraciju 10.2. Ili kasnije? I kako to funkcionira, jel se moze slobodan igrac uvijek registrirati ili ja nesto propustam?Raonffa je napisao/la:Ah što ti je EUDenchiNL je napisao/la:Valjda HNL ima drugaciji rokRaonffa je napisao/la:A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Znam da slobodnog igrača uvijek možeš dovesti, a trebalo bi da ga možeš uvijek i registrovati, pa i Željo je npr Ubiparipa doveo i registrovao u pola jesenjeg dijela sezone.UstanikSBII je napisao/la:
Menalo je nas igrac do ljeta sigurno. A do kada je rok za registraciju 10.2. Ili kasnije? I kako to funkcionira, jel se moze slobodan igrac uvijek registrirati ili ja nesto propustam?
Mora biti bez ugovora prije pocetka posljednjeg prelaznog roka....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Duplu!Raonffa je napisao/la:E garant će Sarajevo osvojiti
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa nije mi jasno na nasoj temi pisu da ih do sub trebao registrirati. Naravno da ce doci kao slobodni, sad da li se neki drugi papiri trebaju ranije rijesiti nema pojma ili pojedinci misle da se do 10.2. moraju prijaviti da bi nastupilo protiv Sar?Raonffa je napisao/la:Znam da slobodnog igrača uvijek možeš dovesti, a trebalo bi da ga možeš uvijek i registrovati, pa i Željo je npr Ubiparipa doveo i registrovao u pola jesenjeg dijela sezone.UstanikSBII je napisao/la:
Menalo je nas igrac do ljeta sigurno. A do kada je rok za registraciju 10.2. Ili kasnije? I kako to funkcionira, jel se moze slobodan igrac uvijek registrirati ili ja nesto propustam?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da, cunu..FrancescoTotti je napisao/la:Duplu!Raonffa je napisao/la:E garant će Sarajevo osvojiti
Životni saputnik! 1921
- UstanikSBII
- Kontakt:
A u slucaju da je prekinuo ugovor na stetu kluba zbog neizmirenih obaveza?DenchiNL je napisao/la:Mora biti bez ugovora prije pocetka posljednjeg prelaznog roka....
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Moze doci bilo kada,ako je raskinuo ugovor prije 10.2,ako nije onda ne mozeUstanikSBII je napisao/la:Pa nije mi jasno na nasoj temi pisu da ih do sub trebao registrirati. Naravno da ce doci kao slobodni, sad da li se neki drugi papiri trebaju ranije rijesiti nema pojma ili pojedinci misle da se do 10.2. moraju prijaviti da bi nastupilo protiv Sar?Raonffa je napisao/la:Znam da slobodnog igrača uvijek možeš dovesti, a trebalo bi da ga možeš uvijek i registrovati, pa i Željo je npr Ubiparipa doveo i registrovao u pola jesenjeg dijela sezone.UstanikSBII je napisao/la:
Samo jedno ime
- UstanikSBII
- Kontakt:
Hvala penke sad je jasno
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.