Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Zalim samo Dukea
De Gea, M Keane, Evans, Vermijl, James, Powell, Janko, Anderson, Hernandez, Kagawa, Welbeck10DelPiero je napisao/la:Zamolio bih nekoga posto ne mogu da nadem na netu u kojem sastavu je veceras istrcao United ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da li može gore od ovoga?
Samo MK Dons ide daljePoliceman je napisao/la:nema veze idemo dalje

-
- Moderator
- Kontakt:
ahahahahahahha sjeba mi druga za 200km United puuuuManuel je napisao/la:I onda ti neko kaze Velbek igracina moze pomoci ekipi,joj koja prevara od igraca.Van Gall zajebao Moyesa.Trebali ste Gigsu dati da vodi ekipu i to je to,ovaj izmislja nakve formacije,momcino ovo je Engleska
Onaj osjecaj kad igras oba daju gol![]()
![]()
![]()

- dr.van nostrand
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Zamolio bih nekoga posto ne mogu da nadem na netu u kojem sastavu je veceras istrcao United ?

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Znam kako vam je #prayin
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !
-
- Kontakt:
Ako cu i ove sezone slusati kritike galu upucene kao moyesu bolje je otici.fuj kakva hrpa licemjera putam se da ispadnemo u 2 ligu koliko bi vas navijalo za svetinju fuj p .c keee ...toliko god nas srecnim i ponosnim cinekevo ja sam vcrs u kladionici skocio na lika odvojise me raznio bi ga,al sta je tu j e idemo dalje
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zahvaljujem. Ma glupost pogotovo ovaj Capital One Cup, u Italiji je cak jedan jedini kup u drugom planu kod vodecih ekipa Serije A, manje utakmica, manja mogucnost povreda ja se uopste ne bih uzbudivao previseManuel je napisao/la:De Gea, M Keane, Evans, Vermijl, James, Powell, Janko, Anderson, Hernandez, Kagawa, Welbeck10DelPiero je napisao/la:Zamolio bih nekoga posto ne mogu da nadem na netu u kojem sastavu je veceras istrcao United ?

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
C C C
E moj Di Maria sta te snadje
E moj Di Maria sta te snadje

Nema to veze. Problem je u pristupu igri, kao da je MK igrao protiv poluamaterske ekipe. Krajnje neozbiljno. I na kraju krajeva, uvijek su omladinci i rezerve igrali ovaj kup pa bi opet hladno riješavali nižerangirane timove, ili ako bi već ispali, ne bi bilo sramotno kao večeras.10DelPiero je napisao/la:Zahvaljujem. Ma glupost pogotovo ovaj Capital One Cup, u Italiji je cak jedan jedini kup u drugom planu kod vodecih ekipa Serije A, manje utakmica, manja mogucnost povreda ja se uopste ne bih uzbudivao previseManuel je napisao/la:De Gea, M Keane, Evans, Vermijl, James, Powell, Janko, Anderson, Hernandez, Kagawa, Welbeck10DelPiero je napisao/la:Zamolio bih nekoga posto ne mogu da nadem na netu u kojem sastavu je veceras istrcao United ?
LUHG!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta imaš žaliti, prcaj i uživajsoxx je napisao/la:Zalim samo Dukea

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
haha'.Dobra,dobra.Ozren je napisao/la:Samo MK Dons ide daljePoliceman je napisao/la:nema veze idemo dalje
A.F.C. Bournemouth!
Volimo 3-5-2 više nego pi.čku. 

Nemam volje, vjeruj.rio_Ferdy88 je napisao/la:Šta imaš žaliti, prcaj i uživajsoxx je napisao/la:Zalim samo Dukea

Mislis voli LVG tu formaciju, a ne mibraco je napisao/la:Volimo 3-5-2 više nego pi.čku.

04.10.2009 !!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pisaj po sirotinji
braco je napisao/la:Volimo 3-5-2 više nego pi.čku.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Syebali su pola planeteGracanicaAA je napisao/la:ahahahahahahha sjeba mi druga za 200km United puuuuManuel je napisao/la:I onda ti neko kaze Velbek igracina moze pomoci ekipi,joj koja prevara od igraca.Van Gall zajebao Moyesa.Trebali ste Gigsu dati da vodi ekipu i to je to,ovaj izmislja nakve formacije,momcino ovo je Engleska
Onaj osjecaj kad igras oba daju gol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Hahahha ****. Biti ce frke u klubu. Bojim se samo Panić buy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.