Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jako tanko večeras. Protiv Citya ste bili dobri, ali mislim više zbog Cityeve postavke na terenu. Kad su odlučili krenuti malo žešće, umalo niste izgubili. Borussia odigrala fenomenalan meč. Ne treba biti razočaran rezultatom jer izgubiti od ovakve Borussie nije sramota, ali je sramotna igra bila. Welbeck će biti gori (ako već i nije) od Girouda. Arteta ne može igrati sam ispred odbrane jer je prespor, a odbrana još sporija. Ne znam kako Wenger konta ukomponovati sve te igrače u sredini koji su sličnih karakteristika. To može paliti protiv slabijih ekipa, ali protiv ovakvih protivnika bez klasičnog razbijača i trkača nema se šta tražiti. Džaba pojačanja, izgleda da je i dalje "ista meta isto odstojanje".
Mes Que Un Club
jasan znak da je Wenger totalno posenilio je bio još onda kad je Artetu promovisao u lidera i kapitena topnika
time se trajno popišao po klubu i narugao navijacima koji kupuju najskuplje ulaznice....lik je kapacitet za belgijske lige
genijalni Vodja uvijek iznenadi
genijalni Vodja uvijek iznenadi
Ne znam sta su uopste radili Mertesacker i Koscielny na 50 m od gola...Immobile i Aubameyang su svakako duplo brzi od njih,jos na tako velikom prostoru nisu imali sansi.Ako vec izlazis tako daleko od gola onda moras raditi strasan presing a kod Arsenala to nije bio slucaj tako da ne vidim zasto su vam krivi stoperi.Ne vjerujem da su svojom voljom izasli tako daleko...
Ozil kao i u repci propada na krilu i onda ga jos ljudi pljuju...vjerovatno ni Ronaldo ili Messi ne bi briljirali da ih neko stavi da igraju zadnjeg veznog
Nadam se boljem Arsenalu u nastavku sezone a rezultat iz Turske svakako ide na ruku i vama i BvB-u.
Ozil kao i u repci propada na krilu i onda ga jos ljudi pljuju...vjerovatno ni Ronaldo ili Messi ne bi briljirali da ih neko stavi da igraju zadnjeg veznog
Nadam se boljem Arsenalu u nastavku sezone a rezultat iz Turske svakako ide na ruku i vama i BvB-u.
Toliko njih ima pre Welbecka i Girouda za popljuvati.
Ne moze Chambers sada na stopera, ko bi igrao desnog beka? Realno je da imamo samo 2 eee covjece 2 stopera! :crezy:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne moze Chambers sada na stopera, ko bi igrao desnog beka? Realno je da imamo samo 2 eee covjece 2 stopera! :crezy:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Možda i da Ospina dobije šansu. Jedan od štopera definitvno treba na klupu. Ramiz takođe.
Joel mora prije OX ulazit (da vidimo malo momka),Ezelu dat par tekmi na 10 pa ga onda zakucat na klupu ako i tu podbaci,Hectora forsirat.
Najgore je ko Maxim po diviziji svaku yebenu tekmu.
Čini mi se da se Ezel uklopio u ovo naše sivilo. Kad je tek došao imao je bar malo herca. Sad izgleda kao mrtva kokoš.
Joel mora prije OX ulazit (da vidimo malo momka),Ezelu dat par tekmi na 10 pa ga onda zakucat na klupu ako i tu podbaci,Hectora forsirat.
Najgore je ko Maxim po diviziji svaku yebenu tekmu.
Čini mi se da se Ezel uklopio u ovo naše sivilo. Kad je tek došao imao je bar malo herca. Sad izgleda kao mrtva kokoš.
A.F.C. Bournemouth!
Kako igramo daj bože da prođemo grupuJFH9 je napisao/la:Trgnite se majku mu, nemojte opet biti 2. pa u 1/8 finala od Bayerna ispasti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
moglo je i gore..mogli ste igrat sa Ludogorecom 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Imate super ekipu barem po imenima,ovo treba puno bolje da izgleda.
Ozil ja ne znam stvarno sta se desava sa momkom ali njega nigdje nema,vec par utakmica jednostavno nestaje da li je to do mjesta na kojem igra ili nesto tree ne znam.
U svakom slucaju zelim vam puno srece u nastavku sezone.
Ozil ja ne znam stvarno sta se desava sa momkom ali njega nigdje nema,vec par utakmica jednostavno nestaje da li je to do mjesta na kojem igra ili nesto tree ne znam.
U svakom slucaju zelim vam puno srece u nastavku sezone.
Ako je izjavio ovu glupost za prilike nek se rokne, a isto treba da uradi ako ocekuje od panja Welbecka da zabija 1 od 1.
-
BigBigBang
- Kontakt:
on the defeat…
Congratulations to Dortmund, they were the better team. We had a disappointing performance and the victory is normal. Still the paradox of the night is we had very good chances to to score first that didn't go for us and went for them. We were caught on two counter-attacks on 45 and 48 minutes and that was very difficult.
on Welbeck's finishing…
He will [finish], I don't think we have to make a problem with that. He had a very lively first half and he couldn't finish from his two or three good chances in the first half. We have to be patient [with him].
on the first goal…
We had still three against one at the back and that's still difficult to understand how we conceded the goal. It's true that we lost the ball 80 metres from our goal but after that I think there were enough people to stop the goal.
on what was most disappointing about the defeat…
They were better and stronger than us in midfield, I agree with that. But it's very difficult on the night to go into any individual assessment of any players because as a team we were not at the requested level.
on Wilshere…
Jack Wilshere has turned his ankle, it's difficult to say how bad it is because I am a bit cautious, normally it's not very bad but because of his history I'm a bit cautious. Apart from that no player I took off was injured.
Congratulations to Dortmund, they were the better team. We had a disappointing performance and the victory is normal. Still the paradox of the night is we had very good chances to to score first that didn't go for us and went for them. We were caught on two counter-attacks on 45 and 48 minutes and that was very difficult.
on Welbeck's finishing…
He will [finish], I don't think we have to make a problem with that. He had a very lively first half and he couldn't finish from his two or three good chances in the first half. We have to be patient [with him].
on the first goal…
We had still three against one at the back and that's still difficult to understand how we conceded the goal. It's true that we lost the ball 80 metres from our goal but after that I think there were enough people to stop the goal.
They were better and stronger than us in midfield, I agree with that. But it's very difficult on the night to go into any individual assessment of any players because as a team we were not at the requested level.
on Wilshere…
Jack Wilshere has turned his ankle, it's difficult to say how bad it is because I am a bit cautious, normally it's not very bad but because of his history I'm a bit cautious. Apart from that no player I took off was injured.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:on the defeat…
on Welbeck's finishing…
on the first goal…
on Wilshere…
Jesam li samo ja ovo pročitao sa njegovim francuskim naglaskom
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
I ja sam, neboj se.
Jedini krivac za ovakav poraz je Wenger. Odigrat ovako lose sa ovakvom ekipom, to je covjece **** umjetnost! Pa bolje bi moj profesor sporta iz srednje postavio taktiku.
Jedini krivac za ovakav poraz je Wenger. Odigrat ovako lose sa ovakvom ekipom, to je covjece **** umjetnost! Pa bolje bi moj profesor sporta iz srednje postavio taktiku.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lik okrivljuje igrače za lošu partiju. **** ti sve matoro.
IN ARSENE WE TRUST !!!
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Idi na pdf reprezentacije pa ćeš vidjeti da je moguće 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja sam jednom otisao i vise nikad.Virtu4l je napisao/la:Idi na pdf reprezentacije pa ćeš vidjeti da je moguće
Isto kao da odes na drugi forum,ne znam odakle svi oni ljudi
On topic,Klopp na presici prije utakmice nahvalio igrace Arsenala i rekao kako su kao tim brzi i pokretljivi...i jedini koji su se nafurali na to su Per i Kos
#miasanmia
rambo16 je napisao/la:Trener nikad sam ne snosi svu krivicu....
To teoretski nije moguće.
Ubise vas ljudi ko rasadu i to s B timom.
Mozda bi vam vise lego Safet Susic kao trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.