Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

hule_barca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la hule_barca » 17 sep 2014, 00:28

Jako tanko večeras. Protiv Citya ste bili dobri, ali mislim više zbog Cityeve postavke na terenu. Kad su odlučili krenuti malo žešće, umalo niste izgubili. Borussia odigrala fenomenalan meč. Ne treba biti razočaran rezultatom jer izgubiti od ovakve Borussie nije sramota, ali je sramotna igra bila. Welbeck će biti gori (ako već i nije) od Girouda. Arteta ne može igrati sam ispred odbrane jer je prespor, a odbrana još sporija. Ne znam kako Wenger konta ukomponovati sve te igrače u sredini koji su sličnih karakteristika. To može paliti protiv slabijih ekipa, ali protiv ovakvih protivnika bez klasičnog razbijača i trkača nema se šta tražiti. Džaba pojačanja, izgleda da je i dalje "ista meta isto odstojanje".
Mes Que Un Club

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 sep 2014, 00:31

jasan znak da je Wenger totalno posenilio je bio još onda kad je Artetu promovisao u lidera i kapitena topnika :rol: :rol: time se trajno popišao po klubu i narugao navijacima koji kupuju najskuplje ulaznice....lik je kapacitet za belgijske lige

genijalni Vodja uvijek iznenadi :tokralju:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 sep 2014, 00:36

Ne znam sta su uopste radili Mertesacker i Koscielny na 50 m od gola...Immobile i Aubameyang su svakako duplo brzi od njih,jos na tako velikom prostoru nisu imali sansi.Ako vec izlazis tako daleko od gola onda moras raditi strasan presing a kod Arsenala to nije bio slucaj tako da ne vidim zasto su vam krivi stoperi.Ne vjerujem da su svojom voljom izasli tako daleko...

Ozil kao i u repci propada na krilu i onda ga jos ljudi pljuju...vjerovatno ni Ronaldo ili Messi ne bi briljirali da ih neko stavi da igraju zadnjeg veznog :roll:

Nadam se boljem Arsenalu u nastavku sezone a rezultat iz Turske svakako ide na ruku i vama i BvB-u.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 sep 2014, 00:38

Toliko njih ima pre Welbecka i Girouda za popljuvati.

Ne moze Chambers sada na stopera, ko bi igrao desnog beka? Realno je da imamo samo 2 eee covjece 2 stopera! :crezy:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2014, 00:41

Možda i da Ospina dobije šansu. Jedan od štopera definitvno treba na klupu. Ramiz takođe.
Joel mora prije OX ulazit (da vidimo malo momka),Ezelu dat par tekmi na 10 pa ga onda zakucat na klupu ako i tu podbaci,Hectora forsirat.

Najgore je ko Maxim po diviziji svaku yebenu tekmu.

Čini mi se da se Ezel uklopio u ovo naše sivilo. Kad je tek došao imao je bar malo herca. Sad izgleda kao mrtva kokoš.
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 17 sep 2014, 00:41

JFH9 je napisao/la:Trgnite se majku mu, nemojte opet biti 2. pa u 1/8 finala od Bayerna ispasti.
Kako igramo daj bože da prođemo grupu
Pld W D L
38 26 12 0

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 sep 2014, 00:43

moglo je i gore..mogli ste igrat sa Ludogorecom :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 17 sep 2014, 01:05

Imate super ekipu barem po imenima,ovo treba puno bolje da izgleda.
Ozil ja ne znam stvarno sta se desava sa momkom ali njega nigdje nema,vec par utakmica jednostavno nestaje da li je to do mjesta na kojem igra ili nesto tree ne znam.
U svakom slucaju zelim vam puno srece u nastavku sezone.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 17 sep 2014, 01:15

Ako je izjavio ovu glupost za prilike nek se rokne, a isto treba da uradi ako ocekuje od panja Welbecka da zabija 1 od 1.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2014, 01:18

sta je izjavio?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 17 sep 2014, 01:21

on the defeat…
Congratulations to Dortmund, they were the better team. We had a disappointing performance and the victory is normal. Still the paradox of the night is we had very good chances to to score first that didn't go for us and went for them. We were caught on two counter-attacks on 45 and 48 minutes and that was very difficult.

on Welbeck's finishing…
He will [finish], I don't think we have to make a problem with that. He had a very lively first half and he couldn't finish from his two or three good chances in the first half. We have to be patient [with him].

on the first goal…
We had still three against one at the back and that's still difficult to understand how we conceded the goal. It's true that we lost the ball 80 metres from our goal but after that I think there were enough people to stop the goal.

on what was most disappointing about the defeat…
They were better and stronger than us in midfield, I agree with that. But it's very difficult on the night to go into any individual assessment of any players because as a team we were not at the requested level.

on Wilshere…
Jack Wilshere has turned his ankle, it's difficult to say how bad it is because I am a bit cautious, normally it's not very bad but because of his history I'm a bit cautious. Apart from that no player I took off was injured.
Pld W D L
38 26 12 0

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 sep 2014, 01:24

anell je napisao/la:on the defeat…
Congratulations to Dortmund, they were the better team. We had a disappointing performance and the victory is normal. Still the paradox of the night is we had very good chances to to score first that didn't go for us and went for them. We were caught on two counter-attacks on 45 and 48 minutes and that was very difficult.

on Welbeck's finishing…
He will [finish], I don't think we have to make a problem with that. He had a very lively first half and he couldn't finish from his two or three good chances in the first half. We have to be patient [with him].

on the first goal…
We had still three against one at the back and that's still difficult to understand how we conceded the goal. It's true that we lost the ball 80 metres from our goal but after that I think there were enough people to stop the goal.

on what was most disappointing about the defeat…
They were better and stronger than us in midfield, I agree with that. But it's very difficult on the night to go into any individual assessment of any players because as a team we were not at the requested level.

on Wilshere…
Jack Wilshere has turned his ankle, it's difficult to say how bad it is because I am a bit cautious, normally it's not very bad but because of his history I'm a bit cautious. Apart from that no player I took off was injured.

Jesam li samo ja ovo pročitao sa njegovim francuskim naglaskom :hmmmmm: :urnebes:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 sep 2014, 01:32

I ja sam, neboj se.

Jedini krivac za ovakav poraz je Wenger. Odigrat ovako lose sa ovakvom ekipom, to je covjece **** umjetnost! Pa bolje bi moj profesor sporta iz srednje postavio taktiku.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 sep 2014, 01:46

Lik okrivljuje igrače za lošu partiju. **** ti sve matoro.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 17 sep 2014, 01:49

IN ARSENE WE TRUST !!!
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2014, 01:52

Trener nikad sam ne snosi svu krivicu....
To teoretski nije moguće.
A.F.C. Bournemouth!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 sep 2014, 01:55

Idi na pdf reprezentacije pa ćeš vidjeti da je moguće ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 sep 2014, 02:30

Virtu4l je napisao/la:Idi na pdf reprezentacije pa ćeš vidjeti da je moguće ;)
Ja sam jednom otisao i vise nikad.
Isto kao da odes na drugi forum,ne znam odakle svi oni ljudi :D

On topic,Klopp na presici prije utakmice nahvalio igrace Arsenala i rekao kako su kao tim brzi i pokretljivi...i jedini koji su se nafurali na to su Per i Kos :lol:
#miasanmia

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 sep 2014, 03:29

rambo16 je napisao/la:Trener nikad sam ne snosi svu krivicu....
To teoretski nije moguće.

Ubise vas ljudi ko rasadu i to s B timom.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 17 sep 2014, 04:06

Mozda bi vam vise lego Safet Susic kao trener.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.