Koji prijatelju faul, to sto se odbio torinov igrac od Hakimija mozda ? Ako na to mislis onda ne trebamo ovo zvati sportom. Ovo sto je Ronaldo uradio je neoprezno i nepotrebno. Znam da je zelja za gol svakako, ali moras malo i na ostale pripaziti. Vjerujem da jeste crveni karton ali sve mimo toga je glupost.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vidis da nemas pojma!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Da u sustini samo vi juventini sve znate i vi ste jedini objektivi i vasa rijec je jedino vjerodostojna.
Oprostite nam necemo vise
Oprostite nam necemo vise
- OldFashioned
- Kontakt:
Napoli zasluženo.
Jednostavno previše povreda, i bolje ekipe od Milana bi osjetile izostanak.
Sudac sa ispravnom odlukom da ne dodijeli penal, Theo prelagano pao iako kontakta jeste bilo nedovoljno za najstrožiju kaznu.
Jednostavno previše povreda, i bolje ekipe od Milana bi osjetile izostanak.
Sudac sa ispravnom odlukom da ne dodijeli penal, Theo prelagano pao iako kontakta jeste bilo nedovoljno za najstrožiju kaznu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rone diraju li te ovi juventini,da reagujem ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sta ima da ti se ne svidja,penal nije svirao jer je oprostio onom konju od Thea cist crveni.
Al kako god ova ihra Milana ne zasluzuje nista drugo osim poraza.
Juve,Atalanta,Inter i sad Napoli,sve porazi od jacih ekipa dovoljno govori koliko je igra Milana pala
- BuffonGigi
- Kontakt:
veliki milan
Vidiš kako si ti objektivan. Za mene ono očima penala nije vidjelo jer je Theo diver. A i evo @old iznad isto misli.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:45
Sta ima da ti se ne svidja,penal nije svirao jer je oprostio onom konju od Thea cist crveni.
Juve,Atalanta,Inter i sad Napoli,sve porazi od jacih ekipa dovoljno govori koliko je igra Milana pala
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Za manje kontakte se penal svirao,kazem ti nije ga dosudio zbog toga sto ovome nije dao crveni koji je morao dati.Pogba je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:48Vidiš kako si ti objektivan. Za mene ono očima penala nije vidjelo jer je Theo diver. A i evo @old iznad isto misli.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:45
Onaj start Thea je za cist crveni
mnogi ovdje nikad fudbal u mahali nisu igrali. Ovo je bio kontakt u stajnu nogu i kod najmanjeg intenziteta se mora svirati penal.
Napoli zasluseno uzeo tri bobe.
Kad Pioli klupira Hakana, Thea, Rebica i Samua proigrat ce Milan.
Napoli zasluseno uzeo tri bobe.
Kad Pioli klupira Hakana, Thea, Rebica i Samua proigrat ce Milan.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja znam da je jako nezgodno kad naviknes da se sude penali za svaki pogled, i onda to odjednom prestane.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne kaki, 1 diskutabilni penal smo imali i to je onaj protiv Rome što je mislim bila kompenzacija.
Ovo večeras bih jedino nekom svom rođaku svirao.
Težak posao čeka Piolija u narednim sedmicama, ekipu skoro da ne može ni da sastavi a zaredalo se sa porazima kod kuće.
Ovo večeras bih jedino nekom svom rođaku svirao.
Težak posao čeka Piolija u narednim sedmicama, ekipu skoro da ne može ni da sastavi a zaredalo se sa porazima kod kuće.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Svaki navijač Juventusa to zna kad počne KO lige prvaka.BuffonGigi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:25Ja znam da je jako nezgodno kad naviknes da se sude penali za svaki pogled, i onda to odjednom prestane.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da cete platiti ono sto nam dugujete i da mozete izbjeci bankrotBlejzer10 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:55Svaki navijač Juventusa to zna kad počne KO lige prvaka.BuffonGigi je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:25Ja znam da je jako nezgodno kad naviknes da se sude penali za svaki pogled, i onda to odjednom prestane.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.