FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
86
46%
3. Sredinu tabele
33
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 187

GIBRA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GIBRA » 02 apr 2025, 21:10

AKO SELJAČINA POPUT SAMIRA BEKRIĆ MOŽE IMATI NEKI UTICAJ I BITI NEŠTO I NEKO, ONDA SE SVAKO SA DVIJE NORMALNE DASKE U GLAVI TREBA POMIRITI DA MI NIKAD BOLJIH DANA VIDJETI NEĆEMO

ČUJ SAMIR BEKRIĆ, ALLAHU....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:11

zeljovolimte je napisao/la:
02 apr 2025, 21:03
NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:59
02 apr 2025, 20:55
Svakako ce ubrzo opet Gredic, Mulalic i slicni u Zelju.

Ovi u sta su nas uvalili tesko da cemo ovo iscupati.
U sta su nas to uvalili brate
Sta izgubili nije nista gotovo
Imamo borbu za trece mjesti i ima revans
Ne treba nikog tjerati pogotovo ne Tunovica, Rahimica i Corica
Tunovic je tu samo pozitivan po meni. Ostali nek idu.

A vidjet cete ne daj Boze da ostanemo bez Evrope. Mi u Evropi sa pristupom da su svi jaci od nas nemamo sta traziti.

Boljevic, Dangubic, Mircevski, Karamarko, Krpic, Radovac, Markovic ne igraju za male pare.
Pa brate takav je fudbal
U ovu utakmicu smo usli tako da smo potcijenili Siroki zbog viskog poraza od Veleza
Tri vezna stavili i mislili smo da cemo kontrolisati sve i to nam se obilo od glavu
Brate to su mozda nama velike pare, a za nekog su onako
Mi mislimo da mi imamo budzet koji moze parirati, ali nazalost to nije tako
Bruka je vecerasnja utakmica i ja sam prvi za kritike, ali moramo izgurati ovu sezonu ovako i druge nema
Ja ti garantuujem da s ovom ekipom mozemo kuci stici zaostatak
Navaznije je da podrzimo i da se nadamo najboljem
Kad Bude kraj sezone tad mozemo promijeniti neke igrace i ljude
Ovako nema smisla dosli do polufinala , ima revans i jos ima sanse da stignemo i trece mjesto u ligi
Ja sam prvi frustriran i **** bih sad sve, ali nista nam to nece pomoci
Moramo svi biti zajedno do kraja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 21:11

ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 21:07
Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:53
Admir74 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:05
Podrška za Denisa!

Sefe glavu gore, svaki navijač je večeras shvatio vašu poruku na kraju utakmice.
Za njegovo dobro nadam se da ce dati ostavku. Ovo sto se radi unutar kluba i hajka oko njega i Rahimica, nisu zasluzili. Mi nista bolje ne zasluzujemo, da se ugasimo mozda bi dobro bilo jer nikad necemo na zelenu granu doci. Ovdje se ovaj pacenik raduje sto smo izgubili samo da bi prizivao drugu garnituru. Bekricu takodjer zelim sve najgore u zivotu za sve sto radi okolo. Coricu tvoj poraz, ko zna sto li je moralo ovako biti. O igracima ne treba trositi rijeci, Galic inace po strucnjacima bolji od odinake je sve pokazao veceras, nadam se sljedeci put kad bude mahalao i trazio ozbiljno povecanje plate da ce spustiti glavu jer je najgluplji igrac u ovih 20 u rosteru.
opet prica da neko "sa strane" lozi igrace da miniraju denisa?
Ni blizu. Igraci nemaju veze sa Denisom.
Fk Željezničar.

Laudrup
Kontakt:

Post Postao/la Laudrup » 02 apr 2025, 21:12

Puna podrška treneru. Oni ti ga puše Deniseee!!!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 21:14

Riquelme1921 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:10
Pablo11 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Sefe glavu gore, svaki navijač je večeras shvatio vašu poruku na kraju utakmice.
Za njegovo dobro nadam se da ce dati ostavku. Ovo sto se radi unutar kluba i hajka oko njega i Rahimica, nisu zasluzili. Mi nista bolje ne zasluzujemo, da se ugasimo mozda bi dobro bilo jer nikad necemo na zelenu granu doci. Ovdje se ovaj pacenik raduje sto smo izgubili samo da bi prizivao drugu garnituru. Bekricu takodjer zelim sve najgore u zivotu za sve sto radi okolo. Coricu tvoj poraz, ko zna sto li je moralo ovako biti. O igracima ne treba trositi rijeci, Galic inace po strucnjacima bolji od odinake je sve pokazao veceras, nadam se sljedeci put kad bude mahalao i trazio ozbiljno povecanje plate da ce spustiti glavu jer je najgluplji igrac u ovih 20 u rosteru.
Ko god želi Bekrića u klubu ne voli Želju.
Zna se što nikome Odinaka ne valja a ovaj što traži 11 hiljada platu je super.
Za galica je izlizana prica jer se to desavalo prije par mjeseci, ali ne treba sve na forumu iznositi. Zavisi sta je kome u cilju.
Fk Željezničar.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 apr 2025, 21:16

meni je muka
prebacio sam u 75min ne znam ni sam na šta, buljio u prazno

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 apr 2025, 21:17

Porazna činjenica da Galić uzima pare od fudbala...
NAJGORI IGRAČ U HISTORIJI FK ŽELJEZNIČARA !!!!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 21:18

NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:11
NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:59

U sta su nas to uvalili brate
Sta izgubili nije nista gotovo
Imamo borbu za trece mjesti i ima revans
Ne treba nikog tjerati pogotovo ne Tunovica, Rahimica i Corica

A vidjet cete ne daj Boze da ostanemo bez Evrope. Mi u Evropi sa pristupom da su svi jaci od nas nemamo sta traziti.

Boljevic, Dangubic, Mircevski, Karamarko, Krpic, Radovac, Markovic ne igraju za male pare.
Pa brate takav je fudbal
U ovu utakmicu smo usli tako da smo potcijenili Siroki zbog viskog poraza od Veleza
Tri vezna stavili i mislili smo da cemo kontrolisati sve i to nam se obilo od glavu
Bruka je vecerasnja utakmica i ja sam prvi za kritike, ali moramo izgurati ovu sezonu ovako i druge nema
Ovako nema smisla dosli do polufinala , ima revans i jos ima sanse da stignemo i trece mjesto u ligi
Ti bezveze samp baljezgas jarane. Ne znam sta ti je zanimljivo pisati uskoro brazilci, bice dobro. Dosadno ti valjda ili da ispadnes neki veliki navijac kod raje s foruma?
Nismo mi nikog potcijenili mi ne valjamo dvije banke, i to ne danas nego citavu sezonu.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 apr 2025, 21:18

Svaka vam cast sto ste ovo priredili amidzi sad kad mu je najteze.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 apr 2025, 21:21

Pablo11 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Kakva ostavka, ko je alternativa? Spustite loptu.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 02 apr 2025, 21:21

Samo kod nas poslije svake lose igre krenu klanovi,i spominjanje od kulina bana situacije.
Nama sada Mourinho da potpise,kod prvog poraza bi bilo Osim mu radi o glavi,kod druge greske bi Misimovic bio kriv sto hoda okolo stadiona i baca sihre.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 apr 2025, 21:22

Denisu je sve stalo u ovoj utakmici, gdje je realno prvi put bio pod pritiskom i pao je na glavu.
Mogao je realno osigurati da 4. mjesto vodi u Evropu i u ligi čuvati prednost koju ima... A ovako Denise trener luzerskog mentaliteta, kao i igrači i navijači koji podržavaju ovog luzera!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 21:23

Admir74 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:21
Pablo11 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Podrška za Denisa!

Kakva ostavka, ko je alternativa? Spustite loptu.
Nazalost moglo bi doci do toga. I po izjavi se moze zakljuciti.
Fk Željezničar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2025, 21:24

Ma Rahimic bi prvi trebo otic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:25

FkZdoKraja je napisao/la:
02 apr 2025, 21:18
NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:11

Pa brate takav je fudbal
Ti bezveze samp baljezgas jarane. Ne znam sta ti je zanimljivo pisati uskoro brazilci, bice dobro. Dosadno ti valjda ili da ispadnes neki veliki navijac kod raje s foruma?
Nismo mi nikog potcijenili mi ne valjamo dvije banke, i to ne danas nego citavu sezonu.
Ne znam sta hoces
Prosle godine borba za opstanak, a ove sezone imamo
27 utakmica 17 pobjeda 4 remija i 6 poraza
Sta vi mislite da smo mi Real Madrid?
Pa i Real sve doveo od Mbappea do Gulera i opet ispadose od Atletica
Malo budi realniji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 apr 2025, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 apr 2025, 21:27

Moze pitanje.Koga ima Rumenko iza ledja tj ko ga gura.Sta to radi okolo za štetu kluba volio bi da znam jer nemogu pojedine vise trpit.

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 21:27

jestamaji je napisao/la:
02 apr 2025, 21:16
meni je muka
prebacio sam u 75min ne znam ni sam na šta, buljio u prazno
Nije samo muka danas, muka je svaku utakmicu. Odes na Grbavicu jedno te Posusje nadigra a ti imas dva penala, i opet zamalo da pobjede. Odes u Posusje cuvas bod, pravis izmjene u 90 min. Voli Coric vise Posusje nego Zelju. Libo njega ona stvar sto cuva rezultat.
Luzerski mentalitet, od vrha kluba. Nesposobni ljudi bez marke vode klub. Jedino sto znaju opaliti navijace po usima, ulazimo na derbi ko stoka.
Imaju podrsku amidze velikog navijaca, bosnom behar probeharao to im je repertoar.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 02 apr 2025, 21:29

I dalje podrška za Generala i Denisa ali ovo danas ništa nije valjalo. Potpuno pročitani i nadigrani u svakom aspektu.

Mora ovo bolje... U svakom pogledu...

Moram zaista reći da je Klafurić maestralno postavio igru. Kao i obično pukli smo tamo gdje smo najtanji cijelu sezonu.

Denis ako misli ostati na klupi morat će biti itekako kreativniji i hrabriji. Ne može se sa ovakvim pristupom u odbrani ništa napraviti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 21:29

Alipasino je napisao/la:
02 apr 2025, 21:27
Moze pitanje.Koga ima Rumenko iza ledja tj ko ga gura.Sta to radi okolo za štetu kluba volio bi da znam jer nemogu pojedine vise trpit.
Kad si od njih procitao nesto konkretno, s nekom informacijom da kazes to je to. Oni samo baljejzgaju nesto fol znaju a blage veze nemaju i to je tako godinama na ovom forumu. Jedni te isti likovi, jednu te istu mantru vrte. Kazu nesto a ne kazu nista.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 02 apr 2025, 21:30

Railwayman30 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:21
Samo kod nas poslije svake lose igre krenu klanovi,i spominjanje od kulina bana situacije.
Nama sada Mourinho da potpise,kod prvog poraza bi bilo Osim mu radi o glavi,kod druge greske bi Misimovic bio kriv sto hoda okolo stadiona i baca sihre.
Ma uvijek je kod nas neko drugi kriv i neko nas sabotira i ugrozava,al interesantno je kako se uvijek neki novi profil pojavi kad dodje nova uprava(kao ovaj pablo) i on sve zna kolika je plata,koliko ko trazi povecanje,ko koga hoce da smjeni itd itd.
Tako je bilo i u doba onog Samira Cerica isto se pojavilo par profila nisi mogao doci do rijeci od hvaljenja,a ako sta kazes protiv odma upadas u botovsku masinu i kad im odu uprave tako i oni odu sa foruma i sa informacijama.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.