Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2014, 00:21

Di María: "I was comfortable playing left midfield at Real Madrid. I think it is the plan I will play there here.”
Eto, ne zahtijeva nikakvo krilo, rekao da će igrati gdje ga Van Gaal bude htio iskoristit, a to je izgleda u vezi, dakle 4-3-3, sa njim, Anderom i tim dodatnim povučenim veznjakom, kojega će dovesti nadam se, ili eventualno Carrickom kad se oporavi :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 27 avg 2014, 00:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Di María: "I was comfortable playing left midfield at Real Madrid. I think it is the plan I will play there here.”
Eto, ne zahtijeva nikakvo krilo, rekao da će igrati gdje ga Van Gaal bude htio iskoristit, a to je izgleda u vezi :)
Sad mi se njegov dolazak još više sviđa. Znači moglo bi biti nešto od ove moje današnje formacije:
Unknown Genius je napisao/la: -----------------de Gea----------------
Rafael --- Jones ---- Rojo ---- Shaw
-----Herrera - Carrick - di Maria----
------------------Mata-----------------
---------------RvP - Rooney----------
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 avg 2014, 00:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Eto, ne zahtijeva nikakvo krilo, rekao da će igrati gdje ga Van Gaal bude htio iskoristit, a to je izgleda u vezi, dakle 4-3-3, sa njim, Anderom i tim dodatnim povučenim veznjakom, kojega će dovesti nadam se, ili eventualno Carrickom kad se oporavi :)
Ma treba se dovest taj zadnji vezni. Carrick je u godinama,a još je i duga povreda plus dok pronađe formu. Yeben je to rizik, zato treba dovest barem nekog solidnog igrača na toj poziciji.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 avg 2014, 00:27

Poraz kao poraz. Rezultat me u fudbalu nikad nije ni zanimao, što se mene tice neka svaka završi 1-0 u našu korist. Veceras je izašao sastav s vecinom otpada u ekipi, s kojim igracem za rotacije + DDG.

Vidi se da je ova 3-5-2 poteška formacija. Treba joj vremena, treba vremena za igrace. Mi ga nemamo i svidja mi se što Van Gal želi pokušati s nekom drugom. Vjerovatno protiv Burnleya igramo u 4-3-3. To je itekako bolje, jer ovo 3-5-2 može cekati.

Slažem se da je ta formacija za kontre, za ekipe koje vrebaju iz odbrane u furiozni napad. Ali sve ekipe se vecinom brane protiv Uniteda, pa se tako dolazi teško do prilike. Ona može sacekati, može se uigravati tokom treninga. Nekad ce sigurno valjati, ima ona svoje prednosti.

Ocekujem 4-3-3 u subotu protiv Burnleya, samo ne mogu skontati s kojim igracima. Valjda Van Gal to bolje skonta, nekad mora doci i pobjeda.

I da, da ne zaboravim uvrijedjenog gospdina Valenciu, želio bih mu poruciti da ima PP, da slucajno ne propusti.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 27 avg 2014, 00:28

slažem se sa vojvodom u ovome, ne znam zašto je nekoga zeznuo SAF, njemu su ovi igrači bili više nego dovoljni da osvoji ligu, a i mnogo njih ranije sa ne tako jakom ekipom (gledajući realno), zadnje sezone bez skupocijenih Mate i Fellainia koji su dovedeni prošle sezone

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2014, 00:28

tek se sada vidi da je SAF najveci trener svih vremena i hvala Bogu sto sam uzivao dok je trener bio. Mislim da ce proci desetljeca da opet doce neko slican njemu koji ce ostati 20+ godina. Jedino vidim Giggsa da moze ostati toliko godina a sto se tice van gaala mislim da je njegov maksimum top 4 i to je to.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 27 avg 2014, 00:34

Nakon ove utakmice ja se ničemu vise ne nadam.potonuo sam skroz sa nadama.bez obzira na to sto je dr tim.sramota.pored Di Marie nama treba 3 stopera vrhunska i 3 vezna.da bi nam rezervni tim bio fletcher,cleverli,welbek,chicha,Evans,rafael itd itd.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 avg 2014, 00:34

Unknown Genius je napisao/la:Sad mi se njegov dolazak još više sviđa. Znači moglo bi biti nešto od ove moje današnje formacije:
Unknown Genius je napisao/la: -----------------de Gea----------------
Rafael --- Jones ---- Rojo ---- Shaw
-----Herrera - Carrick - di Maria----
------------------Mata-----------------
---------------RvP - Rooney----------
Najbolje sto moze,i ja bih ovo koristio,jedino ako eventualno ko dođe kao DM,umjesto Carricka,posto ovog nece jos dugo biti izgleda..Ovo se moze nekad i transformisati u 442,mata na jedno,di maria na drugo krilo,uglavnom dosta bolja od ove formacije,i vise nudi,i igrace imamo bolje za 433,nego za 352..

brazzo
Kontakt:

Re: $: Manchester United F.C.

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2014, 00:36

Meni se cini da ce mu on 'glumit' Robenna sad koliko uspjesno vidjecemo. Ne znam cemu ovolika hampa, pa kroz koju prizmu vi posmatrate 'danasnji' United ? Covjek je doveden da uvede red, poslozi ekipu i stabilizuje na duze staze. To se ne radi preko noci, niti za jednu sezonu pogotovo uzimajuci u obzir da je dosao sa nedavno zavrsenog SP-a.. davno smo zakljucili da ostankom Moyesa bi taj proces bio brzi bar kad je rijec o selekciji ali sad kad je stigao novi lik treba vremena. Pogotovo racunajuci da je tip koji voli rad sa mladjim igracima, to je uduplalo proces. Ali sad je vjerujem konacno svjestan da od Evansa nema nista osim nepotrebne glavobolje i da treba dovesti jos jednog stopera. O veznom redu takodje ne treba pisati e sad jedino je na njemu da procijeni da li ce krpit do povratka Carricka ili ce ici u prodavnicu..
Strpljenja samo, sve sto ke brzo to je i kuso ;)
Kontinuitet je zaebana stvar, pogotovo prekinuti ga nakon skoro 3 decenije
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 avg 2014, 00:38

Belmin6 je napisao/la:Poraz kao poraz. Rezultat me u fudbalu nikad nije ni zanimao, što se mene tice neka svaka završi 1-0 u našu korist. Veceras je izašao sastav s vecinom otpada u ekipi, s kojim igracem za rotacije + DDG.

Vidi se da je ova 3-5-2 poteška formacija. Treba joj vremena, treba vremena za igrace. Mi ga nemamo i svidja mi se što Van Gal želi pokušati s nekom drugom. Vjerovatno protiv Burnleya igramo u 4-3-3. To je itekako bolje, jer ovo 3-5-2 može cekati.

Slažem se da je ta formacija za kontre, za ekipe koje vrebaju iz odbrane u furiozni napad. Ali sve ekipe se vecinom brane protiv Uniteda, pa se tako dolazi teško do prilike. Ona može sacekati, može se uigravati tokom treninga. Nekad ce sigurno valjati, ima ona svoje prednosti.

Ocekujem 4-3-3 u subotu protiv Burnleya, samo ne mogu skontati s kojim igracima. Valjda Van Gal to bolje skonta, nekad mora doci i pobjeda.

I da, da ne zaboravim uvrijedjenog gospdina Valenciu, želio bih mu poruciti da ima PP, da slucajno ne propusti.
Pa i taj otpad je trebao natamburat ove đerize. ;)

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2014, 00:39

[youtube][/youtube]

uzivajte :cry:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 27 avg 2014, 00:40

Trebaju nam Blind,,Vidal,Khedira,Vertongen,

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 avg 2014, 00:40

To je to @brazzo. Shvatam da neke boli ovako visok poraz, ne mogu podnijeti zayebancije na svoj racun, ali tako je kako je. Nismo prvi, pa ni zadnji kome se to dešava.

Bit ce bolje, gledajte malo s vedrije strane.

@NYKF

Trebao, slažem se. Nije, idemo dalje. Ispali, za mene iz glupog takmicenja.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 avg 2014, 00:41

vratite nam Moyesa, Haseta, Bruce Leeja. :mrgreen:

trebat ce ocigledno vremena da van gaal to ukomponuje, al je evidentno da mora promijeniti formaciju, ni na fmu ne mozes igrat 3-5-2 u engleskoj ligi..

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 27 avg 2014, 00:42

QUARTERBACK je napisao/la:vratite nam Moyesa, Haseta, Bruce Leeja. :mrgreen:

trebat ce ocigledno vremena da van gaal to ukomponuje, al je evidentno da mora promijeniti formaciju, ni na fmu ne mozes igrat 3-5-2 u engleskoj ligi..
To svakako i nije njegova primarna formacija. Čovjek preferira 4-3-3. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 avg 2014, 00:44

Treba vratiti Park ji Sunga i Wes Browna i sve bi se uklopilo :P
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 avg 2014, 00:45

Belmin6 je napisao/la:Ali sve ekipe se vecinom brane protiv Uniteda, pa se tako dolazi teško do prilike.
Brate nije ti ovo Fergijevo doba, sad znaju ako napadaju da će uzet minimalno bod,a i često sva 3. :mrgreen:

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 27 avg 2014, 00:47

Ne boli me ovaj poraz u Miki Maus kupu, sretan sam radi Angela i idemo dalje treba nam stoper pod hitno.Pa ce to sve bit kako treba ako Bog da.

Samo sabura..
Manchester United!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 avg 2014, 00:48

Ma polako, vrijeme je tranzicije. Ali vratit ce se standardi na svoje, ne brini. Opet ce se oni vratiti u svoje rupe i gledati velikane.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 avg 2014, 00:50

Unknown Genius je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:vratite nam Moyesa, Haseta, Bruce Leeja. :mrgreen:

To svakako i nije njegova primarna formacija. Čovjek preferira 4-3-3. :)
Pa dobro, vi najbolje znate o njegovim formacijama u to ne ulazim, samo eto ovu je forsirao a vidi se da ne ide, ne moze nazor.. jest da ne volim united, al krivo mi bude ovako kad vidim sta se desava s velikog kluba a tu na scenu stupa glupi city i arapske pare, al dobro za svaku dobru promjenu treba vremena tako i za ovu sto rade u klubu, ne sumnjam da ce na kraju opet sve da bude barem priblizno ko prije.. :)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.