Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ocekujem da Asu ubaci u januaru...nije spreman niti je igrao dosta pod Allegriem tako da mi je i logicno da ga nema...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Imam dobar osjećaj oko Lemine, jednostavno je tako, mislim da će on biti apsolutno otkrovljenje, najmanja pompa oko njega, baš kao kada je Vidal dolazio, s tim da je Vidal bio 2g stariji i već bio poznat u BL.
Ne kontam što Sandro ili Rugani ne uzeše dvicu kada se znalo da Isla ide. Petica upražnjena.
Ako svi budu fit i ekipa fercerala očekujem da Asamoah bude prvi igrač na kojem će se zaraditi. Već duže vrijeme tako mislim, na beku nema mjesta, a ni u vezi nije da nema gužve.IlPrincipino je napisao/la:Ocekujem da Asu ubaci u januaru...nije spreman niti je igrao dosta pod Allegriem tako da mi je i logicno da ga nema...
Ne kontam što Sandro ili Rugani ne uzeše dvicu kada se znalo da Isla ide. Petica upražnjena.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 sep 2015, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a dobro morao bi ga i registrovat preko nekog od postojecih, a realno nemas koga izbacit..da bi ga u januaru reg mora neko od postojecih ispasti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
#Juventus: 11 ad #Hernanes e 18 a #Lemina.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Zao mi je zbog Ase i povrede. Fantastican je to igrac. Ali dobro rece @Pogba, ne treba iskljuciti prodaju.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Padoin prve dvije utakmice sezone 180 min,a onda ga nema medju 20 za evropu. Kako je to smjesan,jadan i zalostan igrac.
I Coman je počeo superkup i prvu utakmicu lige pa ga prodaše, čudan Maxov izbor kao i generalno taktika u dosadašnje 3 tekme.dinoo je napisao/la:Padoin prve dvije utakmice sezone 180 min,a onda ga nema medju 20 za evropu. Kako je to smjesan,jadan i zalostan igrac.
Pado jeste prosječan, ali je zahvalan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trezeguet17
- Kontakt:
čovjek igra i krpi sve pozicije na terenu, takvi igrača je uvijek bilo u Juventusu šuti i radi ono što trener od njega tražidinoo je napisao/la:Padoin prve dvije utakmice sezone 180 min,a onda ga nema medju 20 za evropu. Kako je to smjesan,jadan i zalostan igrac.

sad što on nema nego ogromno fudbalsko znanje to je druga stvar, al da se bori tu mu niko ne može ništa prigovoriti
Forza Padoin

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
- IlPrincipino
- Kontakt:
trebalo im ponuditi vise novca...Hamsik mi je bio jedna od zelja...jos kada ga Nedved pohvalio kontao sam da ce on nama doci u klub...Napoli president De Laurentiis: "Juventus has tried to sign Hamsik & offered €25m & I've replied that he's our captain. I asked for Rugani & Sturaro & they said no."
BirindelliTrezeguet17 je napisao/la:čovjek igra i krpi sve pozicije na terenu, takvi igrača je uvijek bilo u Juventusu šuti i radi ono što trener od njega tražidinoo je napisao/la:Padoin prve dvije utakmice sezone 180 min,a onda ga nema medju 20 za evropu. Kako je to smjesan,jadan i zalostan igrac.![]()
sad što on nema nego ogromno fudbalsko znanje to je druga stvar, al da se bori tu mu niko ne može ništa prigovoriti
Forza Padoin
Pessotto
I da ne nabrajam

- IlPrincipino
- Kontakt:
Juventosove #11: Ravanelli, Padovano, Fonseca, Nedved, Amauri. De Ceglie, Coman, Hernanes

Najbolja je ova 4231

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipino
- Kontakt:
Morata i Dybala nam moraju biti napadaci. Potencijal prsti na sve strane. Morata je sada trenutno medju najboljim napadacima lige. Medju prva tri.
Ma naravno,samo sam "blago" nervozan nakon 2 kola...pinki je napisao/la:BirindelliTrezeguet17 je napisao/la:čovjek igra i krpi sve pozicije na terenu, takvi igrača je uvijek bilo u Juventusu šuti i radi ono što trener od njega tražidinoo je napisao/la:Padoin prve dvije utakmice sezone 180 min,a onda ga nema medju 20 za evropu. Kako je to smjesan,jadan i zalostan igrac.![]()
Forza Padoin
Pessotto
I da ne nabrajam
Sada,nakom svih kupovina full squad je vrlo,vrlo zanimljiv,raznovrstan,i moze biti nepredvidljiv za citati,mislim takticki itd. Samo treba Max s mudima biti, i treba Pogbi ocitati lekciju sta znaci biti to sto on zeli biti,ipak je on taj koji je trazio tu rolu,10ka itd. A taj mora biti daleko najsmireniji na terenu
Forza Juve
- IlPrincipino
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gledam ovo, sjecam se njegovih igara i za Lazio a imao je i nekih odlicnih partija i za manji milanski klub...ne vjerujem da je zaboravio igrati fudbal...ni on ni Cuadrado...
U zdravoj sredini kontam da bi mogao odigrati na solidnom nivo...nije pojacanje koje se ocekivalo i prizeljkivalo ali moglo bi biti od njega nesto...
Gledam ovo, sjecam se njegovih igara i za Lazio a imao je i nekih odlicnih partija i za manji milanski klub...ne vjerujem da je zaboravio igrati fudbal...ni on ni Cuadrado...
U zdravoj sredini kontam da bi mogao odigrati na solidnom nivo...nije pojacanje koje se ocekivalo i prizeljkivalo ali moglo bi biti od njega nesto...
- firefirefirely
- Kontakt:
Mandzukic niujednoj opciji ne smije biti ispred Morate 

Gianluca Di Marzio objavio da je Arsenal htio Zazu, ali da nismo ušli u pregovore, jer je bilo kasno da se pronađe zamjena 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Advokatu nemoguce da Juve trosi samo 66 miliona na plate, vjerovatno ovdje nisi porez uracuno?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Naravno, to je bez poreza. Samo GDS računa porez kad objavljuju one svoje godišnje izvještaje za Calcio. Inače je ovo negdje oko 120 miliona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)