Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Kakve su ovo budalestine da zele Alena iz liverpula,nadam se patke neke
Sto se tice Adidasa ukoliko nebi izborili LP naredne dvije godine, ugovor bi pao sa 75 miliona, na 50 po sezoni.. A sto se tice ugovora sa Chevroletom, nisam upoznat da ima nekih kvaka oko losih rezultata tu..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Jel moze Angel igrat u subotu? Sta je sa onim drugim jel dobio papire?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:

Pa šta
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Giggsy
Nasi fals mediji su prenijeli da ce ugovor biti prepolovljen. Znaci, ipak nije duplo, ali se opet radi o itekako znacajnoj cifri. Bilo bi zaista cudno da se potpisuju tako visoki sponzorski ugovori bez ikakvih garancija. Vjerujem da i Sevrloet ima neke 'uslove'.
Sve u svemu, LP donosi ogromnu finansijsku dobit. Giganti poput Junajteda moraju igrati LP da bi zadrzali status kakav imaju. Zbog toga nerezonski transferi i debelo preplacivanje. I klubovi sa kojim Junajted posluje znaju to mnogo bolje nego svi mi zajedno. Zbog toga ovakve cifre.
S druge strane, klub poput Bajerna je tesko ucijeniti. Benatia je renomiran igrac, ali je placen 'svega' 25 miliona. Tako je i Junajted kupovao dok se nije nasao u ovakvoj situaciji.
Nasi fals mediji su prenijeli da ce ugovor biti prepolovljen. Znaci, ipak nije duplo, ali se opet radi o itekako znacajnoj cifri. Bilo bi zaista cudno da se potpisuju tako visoki sponzorski ugovori bez ikakvih garancija. Vjerujem da i Sevrloet ima neke 'uslove'.
Sve u svemu, LP donosi ogromnu finansijsku dobit. Giganti poput Junajteda moraju igrati LP da bi zadrzali status kakav imaju. Zbog toga nerezonski transferi i debelo preplacivanje. I klubovi sa kojim Junajted posluje znaju to mnogo bolje nego svi mi zajedno. Zbog toga ovakve cifre.
S druge strane, klub poput Bajerna je tesko ucijeniti. Benatia je renomiran igrac, ali je placen 'svega' 25 miliona. Tako je i Junajted kupovao dok se nije nasao u ovakvoj situaciji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United F.C.
I oni se obrukali bas a i viragazzidelsud1987 je napisao/la:
Pa šta

EV sad pregleda golove ma mora mjenjat ovu 3-5-2 ovo neide nikako igrači neznaju gdje da hodaju

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ništa. United će u sljedećih 5 sezona osvojiti jednu LP, jednu ligu i 2 kupa, a ovo je slika koja to dokazuje.ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Pa šta
nama 100% treba zadnji vezni da presjece par akcija jer odbrana nije na nikakvom nivou. Ako nekupi zadnjeg veznog i nismo bar top 6 do Decembra bit ce kasno za LP. Jer u BPL ligi City,Chelsea,Arsenal.Lpool,Everton,Tottenham su svi jaki i mogu bilo koga pbojedti na svoj dan.
Vec smo od 6 mogucih pojena samo uzeli 1, i to od losih ekipa sto je dovoljno da nas do kraja sezone nevodi na LP.
Imam nadu u LVG a ne u igrace.
Vec smo od 6 mogucih pojena samo uzeli 1, i to od losih ekipa sto je dovoljno da nas do kraja sezone nevodi na LP.
Imam nadu u LVG a ne u igrace.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Napravili ste prvi korak za obezbjedjivanje 4 mjesta, izasli ste iz ovog kvazi kupa. Ne treba se ni truditi u onom drugom kupu.
Donnie Darko je napisao/la:
Ništa. United će u sljedećih 5 sezona osvojiti jednu LP, jednu ligu i 2 kupa, a ovo je slika koja to dokazuje.
S obzirom na dosadašnji ritam osvajanja trofeja u Unitedu, premalo.
Saurman je napisao/la:![]()

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Opet dvolicnost navijaca Manchester Uniteda. Prosle godine se spominjalo da je Ferguson mogao osvojiti ligu sa ovim igracima, Moyes bio šljam, dok ove godine igrači ne valjaju, a LvG stručnjak.Adnan89 je napisao/la: Imam nadu u LVG a ne u igrace.
Mislim da će ovakve priče biti prisutne do oktobra, ne dalje!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Samo nekih 12-13 igraca, kada su svi potpuno fit, trenutno moze konkurisati za prvi tim, sto otp dodje ekipa sa tankom klupom, i opet se moze reci da ovdje ili onde fali kvaliteta. O sirem rosteru da ne govorim, nije konkurentan. LVG naprosto mora mjenjati dosta toga, postaviti nove temelje.
- Ed Woodward for Prime Minister !
http://www.givemesport.com/430969-53m-m ... &mobile=on" onclick="window.open(this.href);return false;Valencia je napisao/la:Giggsy
Malo sam istrazio i taj ugovor sa Chevyem, koliko sam shvatio od njih imamo iste pare, nebitno kako igramo..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- EmirSioux89
- Kontakt:
Luke ShawEmirSioux89 je napisao/la:Jel mi moze neko reći kad se Luke i Ander vracaju?
Return expected on Sep 14, 2014
Ander Herrera
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
jos 5 dana 8 sati i 9 min do kraja prelaznog roka,ajmo jos vidal ili de jong...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Dobro je, mislio sam da je duzi period.Rooney88 je napisao/la:Luke ShawEmirSioux89 je napisao/la:Jel mi moze neko reći kad se Luke i Ander vracaju?
Ander Herrera
Hvala...
Manchester United!
Manchester United će ponuditi 25 milijuna eura za veznjaka Liverpoola Joe Allena, koji ne igra prečesto na Anfieldu., vidi sad ovo poceli smo od rivala dovodit igrace koliko je ovo pametno? 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.