ko je pogodio,i kako igra barca?make je napisao/la:oj preckeeeeeeeeeee majko draga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ko je pogodio,i kako igra barca?make je napisao/la:oj preckeeeeeeeeeee majko draga
Evo Real je imao i dominaciju i svenidjo_barca je napisao/la:ma izgubili smo al nea vezze ... dominaciju imali,pokusavali al jbg nece pa nece
eto,bas super za vasTata je napisao/la:Evo Real je imao i dominaciju i svenidjo_barca je napisao/la:ma izgubili smo al nea vezze ... dominaciju imali,pokusavali al jbg nece pa nece![]()
http://www.youtube.com/watch?v=MZ5nFoA9Pmw![]()
![]()
a ima i onaj gay u realuHarrison je napisao/la:Jesam se ismijao onom Gai, Gei ili kako se vec zove, lik je livadic da ne moze biti veci, kazem samo ovo, da Bog da vam igrao cijele sezone hahahaha
ima i onaj.. trebas reci imaju oninihad_barca je napisao/la:a ima i onaj gay u realuHarrison je napisao/la:Jesam se ismijao onom Gai, Gei ili kako se vec zove, lik je livadic da ne moze biti veci, kazem samo ovo, da Bog da vam igrao cijele sezone hahahaha![]()
ma znam za ovog malog odavnoomiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Muhammed Demirci ,koji je prije nekih 1-2 godine dosao u Barcelonu iz Galate za 4 mil,zamisli jbt 4 mil za djete od 10-tak godinakazu cudo od djeteta ,al ocito polazu velke nade cim je placen 4 mil,ko Maxwel placen haha
Ja ne bih rekao da je budući Ronaldinho već budući Xavi stim sto ce ovaj malac u prvi tim za nekih 8-9 godina a do tada Xavija ce naslijediti Fabregas i tako u krug...miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Muhammed Demirci ,koji je prije nekih 1-2 godine dosao u Barcelonu iz Galate za 4 mil,zamisli jbt 4 mil za djete od 10-tak godinakazu cudo od djeteta ,al ocito polazu velke nade cim je placen 4 mil,ko Maxwel placen haha
ja mislim da ce igrat protiv shakhtara negdje sam procit'o da bi mogo al nista nije sigurno josRE-SU je napisao/la:Ja ne bih rekao da je budući Ronaldinho već budući Xavi stim sto ce ovaj malac u prvi tim za nekih 8-9 godina a do tada Xavija ce naslijediti Fabregas i tako u krug...miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Reako sam jednom davno XAVI i INIESTA su najveća snaga Barce, kreatori svega, mađijoničari s tim da bez ovih ostalih i oni ne bi bili bas ovoliko dobri...
Zna li neko kada bi Iniesta mogao na teren, cesto citam na fcbarcelona.com kako jos uvjek trenira individualno!?
Da li postoji mogućnost da igra protiv Atletika ili protiv Shaktara!?
MES QUE UN CLUB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.