FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

eno-barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la eno-barca » 20 avg 2009, 00:06

make je napisao/la:oj preckeeeeeeeeeee majko draga :o
ko je pogodio,i kako igra barca? :)

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 20 avg 2009, 00:08

bartra je usao umjesto capitena a ne fontas kako sam napisao mala greskica se potkrala lol
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 20 avg 2009, 00:12

oj ibre sto se zajebaje..........
Por que ? Por que somos los mejores...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2009, 00:18

Ipak poraz od Citija. Već sam rekao da će biti gusto. Ni Messi ni Ibrakadabraka nisu pomogli Barci. Ostalo je 0:1.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 20 avg 2009, 00:19

gotovo 0:1

15:2 u kornerima

bez inieste i xavia predobro odigrali, ako ovako budu igrali, deru guzove svima...
Por que ? Por que somos los mejores...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2009, 00:21

Dos Santos precka,Messi stativa,Ibri skino odlicnu priliku dovoljno za poraz :mrgreen:

Nema veze dobro smo igrali,kad skontas ko je sve igrao odlicno :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 avg 2009, 00:22

Evo pregledao sam utakmicu i nisam htio dok je trajala nista komentarisati. Sto se tice statistike bila je sljedeca Barca je imala 25-3 suteva, a sto se tice kornera bilo je 15-2. Ipak se pitam u sta onaj seik ulaze pare, kad njegov top tim nadigraju djeca Barcelone (osim Messia, Alvesa i Ibre), sto se poraza tice za mene licno nije nista strasno, ali mi je drago sto su igrali igraci iz drugog tima i vidi se da su poprimili filozofiju Pepa i Barcelone, sve tehnicki potovani znaju koji su im zadatci na terenu, Thiago je za mene veceras bio odlican i imao je par akcija koje nazalost nisu uspjele, Gai vidi se da je veliki talenat itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 avg 2009, 00:25

ma izgubili smo al nea vezze ... dominaciju imali,pokusavali al jbg nece pa nece :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 20 avg 2009, 01:10

nidjo_barca je napisao/la:ma izgubili smo al nea vezze ... dominaciju imali,pokusavali al jbg nece pa nece :D
Evo Real je imao i dominaciju i sve :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=MZ5nFoA9Pmw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 avg 2009, 03:53

Vidić pred potpisom za Barcelonu. Cijena transfera 40 miliona eura. I sam je rekao da bi mu to bila čast, sada ostaje sve na Unitedu da li će pustiti ovoga vrsnog odbrambenog igrača ili ne.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 20 avg 2009, 10:41

Jesam se ismijao onom Gai, Gei ili kako se vec zove, lik je livadic da ne moze biti veci, kazem samo ovo, da Bog da vam igrao cijele sezone hahahaha :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 avg 2009, 11:39

Tata je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:ma izgubili smo al nea vezze ... dominaciju imali,pokusavali al jbg nece pa nece :D
Evo Real je imao i dominaciju i sve :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=MZ5nFoA9Pmw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eto,bas super za vas :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 20 avg 2009, 15:47

Harrison je napisao/la:Jesam se ismijao onom Gai, Gei ili kako se vec zove, lik je livadic da ne moze biti veci, kazem samo ovo, da Bog da vam igrao cijele sezone hahahaha :mrgreen:
a ima i onaj gay u realu :mrgreen: :mrgreen:

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 20 avg 2009, 17:46

nihad_barca je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Jesam se ismijao onom Gai, Gei ili kako se vec zove, lik je livadic da ne moze biti veci, kazem samo ovo, da Bog da vam igrao cijele sezone hahahaha :mrgreen:
a ima i onaj gay u realu :mrgreen: :mrgreen:
ima i onaj.. trebas reci imaju oni :D

mi imamo dva gaya :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2009, 00:39

[youtube][/youtube]

Muhammed Demirci ,koji je prije nekih 1-2 godine dosao u Barcelonu iz Galate za 4 mil,zamisli jbt 4 mil za djete od 10-tak godina :roll: kazu cudo od djeteta ,al ocito polazu velke nade cim je placen 4 mil,ko Maxwel placen haha :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 avg 2009, 00:41

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Muhammed Demirci ,koji je prije nekih 1-2 godine dosao u Barcelonu iz Galate za 4 mil,zamisli jbt 4 mil za djete od 10-tak godina :roll: kazu cudo od djeteta ,al ocito polazu velke nade cim je placen 4 mil,ko Maxwel placen haha :mrgreen:
ma znam za ovog malog odavnoo :D bice nesto od njeg,buduca nada ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2009, 02:12

Pedro produzio na jos 5 godina,klauzula 75 mil 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2009, 02:17

Kod vas Milito ima klauzulu od 90mil.
Doduše CR9 i Kaka imaju klauzulu od 1 000 000 000 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 21 avg 2009, 15:45

Ja ne bih rekao da je budući Ronaldinho već budući Xavi stim sto ce ovaj malac u prvi tim za nekih 8-9 godina a do tada Xavija ce naslijediti Fabregas i tako u krug...

Reako sam jednom davno XAVI i INIESTA su najveća snaga Barce, kreatori svega, mađijoničari s tim da bez ovih ostalih i oni ne bi bili bas ovoliko dobri...

Zna li neko kada bi Iniesta mogao na teren, cesto citam na fcbarcelona.com kako jos uvjek trenira individualno!?
Da li postoji mogućnost da igra protiv Atletika ili protiv Shaktara!?

MES QUE UN CLUB
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 avg 2009, 16:59

RE-SU je napisao/la:

Ja ne bih rekao da je budući Ronaldinho već budući Xavi stim sto ce ovaj malac u prvi tim za nekih 8-9 godina a do tada Xavija ce naslijediti Fabregas i tako u krug...

Reako sam jednom davno XAVI i INIESTA su najveća snaga Barce, kreatori svega, mađijoničari s tim da bez ovih ostalih i oni ne bi bili bas ovoliko dobri...

Zna li neko kada bi Iniesta mogao na teren, cesto citam na fcbarcelona.com kako jos uvjek trenira individualno!?
Da li postoji mogućnost da igra protiv Atletika ili protiv Shaktara!?

MES QUE UN CLUB
ja mislim da ce igrat protiv shakhtara negdje sam procit'o da bi mogo al nista nije sigurno jos ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.