Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Danska

Pobjeda
74
44%
Neriješeno
38
22%
Poraz
57
34%

Ukupno glasova: 169

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 jun 2016, 22:59

High je napisao/la:Ali je tad bilo raje na Koševu. :)
Pun stadion, sto jes jes. Fanatikosi navijali sa istoka i uyebali utakmicu cijeloj tribini.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jun 2016, 23:01

SlevinKelevra je napisao/la:
High je napisao/la:Ali je tad bilo raje na Koševu. :)
Pun stadion, sto jes jes. Fanatikosi navijali sa istoka i uyebali utakmicu cijeloj tribini.
Koliko je ono raje izaslo i prije kraja tekme :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 jun 2016, 23:04

Mokes je napisao/la:
Koliko je ono raje izaslo i prije kraja tekme :mrgreen:
Barem 30% nije vidjelo Dzekin gol. Ljudi im psuju sve po redu, vrijedjaju, dabogda se ne plasirali i sl... :roll:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2016, 23:41

Al danas kako bosnjo pljuje ovu srcanu mladost kod 2:0 :lol:

Ja na kafi citam temu umirem od smijeha :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 jun 2016, 02:31

Primaj, Kaspere, primaj i babo je u svoje vrijeme primao. :D

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 04 jun 2016, 03:28

[youtube][/youtube]

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 jun 2016, 07:26

Hocel im Djuric pravit djecu u skok igri ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2016, 08:45

Sabinho je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Hoce li neko od ovih sokiranih napisati zasto Dzeko ne mora biti u formi i igrati dobro za svoj klub da bi bio pozvan???
Zato sto je jedan od iznimno rijetkih (kojim raspolazemo) a da odskace za minimalno dvije klase od svakog svog konkurenta.
Odskace od nekog ko redovno zabija za svoj tim i igra u prvoj postavi??? S tim se slazem ali ne na pozitivan nacin.....nazalost
Puno veci igraci ne budu pozvani ako nisu u formi i ne igraju redovno....jedino sto mi ne znamo sta je profesionalizam....jer ovo je balkan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 04 jun 2016, 09:14

Fidelis je napisao/la:Nisam gledao ali pregledah ovo sto je bilo dostupno.
Kaze,iako su poslije prvih 45 minuta gubili rezultatom 2:0.A onda dalje,selektor Bazdarevic je utakmicu poceo sa ovim igracima,p nabraja....Hadzic,Grahovac,Medunjanin.Aha,rekoh.
Onda dalje,pocetkom drugog poluvremena umjesto Hadzica i Grahovca u igru su usli Vrančić i Hodžić,rekoh uredu je,ne moram nista gledat,sve mi je jasno.

Neki bi se potukli sa mnom kad sam izjavio da danski sastav nije bolji od ovog naseg,

Nas problem nije igracki kadar,nas problem nikad nije ni bio igracki kadar,nas problem su: savez lopovi,selektori,novinari,menadzeri,mešetari,krupne i sitne šićardžije i sav ološ kojeg nam fala bogu nikad nije manjkalo.Problem su i oni koji se ne razumiju i koji prate reprezentaciju zato sto je to trendi.

Nema se sta puno reci,da je iznenadjenje nije,vec sam obrazlozio zasto nije,da treba sad pjevati neke ode,ne treba....Treba cestitati momcima koji su igrali osim Hadzicu i Grahovcu,Cocalicu pa donekle i Medunjaninu.Odigrali su dobru utakmicu i pokazali karakter protiv protivnika priblizne kvalitete.
Ne treba ni pretjerivati izvalama tipa,vidi kako ovi momci igraju,oni nam i ne trebaju.

Samo mentalitet i lopovluk je nas problem.Ja bi recimo svakog igraca koji pred utakmicu kaze,trudit cemo se da ostvarimo sto bolji rezultat,odmah izbacio iz reprezentacije.To je samo po sebi demonstracija luzerskog mentaliteta kojeg nikako da se rijesimo.Treba reci,ucinit cemo sve da pobijedimo,pa i kad igramo protiv Njemacke treba reci favoriti su ali mi cemo dati sve od sebe da ih pobijedimo.

A ove po fejzbucima i forumima koji kazu kad izgubimo,suti dobro je,napravili smo im dvije sanse i slozili tri dobra napada trajno bih banovao jer su oni prijetnja nacionalnoj sigurnosti.A ne bi dozvolio niti tzv strucnjacima koji slicno razmisljaju medijski prostor.

Svidja mi se sto su neki od momaka jasno rekli,ne trazeci nikave alibije i izgovore,dosli smo ovdje da osvojimo ovajj Kup i dat cemo sve od sebe da to uradimo.Ove druge bi odstranio,kako sam vec rekao.

Sto se tice Bazdarevica i njegovih sastava stvarno je postao iritantan frajer,uvijek i iznova Hadzic i uvijek i iznova nista od njega.Pa mora ga neko upitati,pa cekaj frajeru,koga ti pravis budalom?

Steta,da je srece bili bi hit Eura i legitimni kandidati za plasman najmanje medju 8 najboljih.Zato nas,navijace kojima je zaista stalo i boli srce,jer znamo koliko bi mogli da nije ološa svakojake vrste.

Cestitke momci i prizemljite te Japance i tog Vahu.
:salut:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2016, 09:46

Fidelis je napisao/la:Nisam gledao ali pregledah ovo sto je bilo dostupno.
Kaze,iako su poslije prvih 45 minuta gubili rezultatom 2:0.A onda dalje,selektor Bazdarevic je utakmicu poceo sa ovim igracima,p nabraja....Hadzic,Grahovac,Medunjanin.Aha,rekoh.
Onda dalje,pocetkom drugog poluvremena umjesto Hadzica i Grahovca u igru su usli Vrančić i Hodžić,rekoh uredu je,ne moram nista gledat,sve mi je jasno.

Neki bi se potukli sa mnom kad sam izjavio da danski sastav nije bolji od ovog naseg,

Nas problem nije igracki kadar,nas problem nikad nije ni bio igracki kadar,nas problem su: savez lopovi,selektori,novinari,menadzeri,mešetari,krupne i sitne šićardžije i sav ološ kojeg nam fala bogu nikad nije manjkalo.Problem su i oni koji se ne razumiju i koji prate reprezentaciju zato sto je to trendi.

Nema se sta puno reci,da je iznenadjenje nije,vec sam obrazlozio zasto nije,da treba sad pjevati neke ode,ne treba....Treba cestitati momcima koji su igrali osim Hadzicu i Grahovcu,Cocalicu pa donekle i Medunjaninu.Odigrali su dobru utakmicu i pokazali karakter protiv protivnika priblizne kvalitete.
Ne treba ni pretjerivati izvalama tipa,vidi kako ovi momci igraju,oni nam i ne trebaju.

Samo mentalitet i lopovluk je nas problem.Ja bi recimo svakog igraca koji pred utakmicu kaze,trudit cemo se da ostvarimo sto bolji rezultat,odmah izbacio iz reprezentacije.To je samo po sebi demonstracija luzerskog mentaliteta kojeg nikako da se rijesimo.Treba reci,ucinit cemo sve da pobijedimo,pa i kad igramo protiv Njemacke treba reci favoriti su ali mi cemo dati sve od sebe da ih pobijedimo.

A ove po fejzbucima i forumima koji kazu kad izgubimo,suti dobro je,napravili smo im dvije sanse i slozili tri dobra napada trajno bih banovao jer su oni prijetnja nacionalnoj sigurnosti.A ne bi dozvolio niti tzv strucnjacima koji slicno razmisljaju medijski prostor.

Svidja mi se sto su neki od momaka jasno rekli,ne trazeci nikave alibije i izgovore,dosli smo ovdje da osvojimo ovajj Kup i dat cemo sve od sebe da to uradimo.Ove druge bi odstranio,kako sam vec rekao.

Sto se tice Bazdarevica i njegovih sastava stvarno je postao iritantan frajer,uvijek i iznova Hadzic i uvijek i iznova nista od njega.Pa mora ga neko upitati,pa cekaj frajeru,koga ti pravis budalom?

Steta,da je srece bili bi hit Eura i legitimni kandidati za plasman najmanje medju 8 najboljih.Zato nas,navijace kojima je zaista stalo i boli srce,jer znamo koliko bi mogli da nije ološa svakojake vrste.

Cestitke momci i prizemljite te Japance i tog Vahu.

Znaci otjerat igrace koji kazu da ce se truditi i banovati sa fejsbuka one koji i u porazu traze neke pozitivne stvari, jer su prijetnja nacionalnoj sigurnosti. Dobar plan.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 jun 2016, 09:57

Razlika velika je sto su nas Danci pustili da igramo od halfova , Japanci ce nas ganjat po terenu i tu ako nemas jaku sredinu i sigurne stopere je tesko , plus Kolosinac koji je po meni najbolji zadnje dvije tekme nije tu . Puno se on povrjedjujez zbog one mase , steta. Sad kako ce ovi iz PL reagovat na onaku atmosferu i pritisak Japana prvih 20 minuta je najvaznije , Meni je dovoljno finale samo da odigramo dobro ne mramo osvojit jer fakat 9 prvotimaca nema. Raja ne pljuje po ovim sto nisu dosli beze , ako su mogli Danci koji su imali eske sezone isto , npr jedan Erikson je dosao , u nas Besic koji nije odigro 5 utakmica u sezoni otiso na odmor . Nemojte zajebavat , ima tu naseg malo menaliteta zvjezde i to. Repka treba da je svetinja i ja bi razumio ko je imo puno ekmi eto 3 4 da nema al 9 iz prve postave , to je neozbiljnost.Ako iko pogleda koliko onoliki Djuric trci po terenu shvaice da je njemu salo da pokaze nes , Edinu hvala ii treba bit prva al ako ce setat ko sto obicno zna radit u zadnje vrjeme nek igra Djuric.Evo i Visca zvjezda posto ni on nece a svega mi nek me neko ispravi mozda grjesim , taj isca igra u oj urskoj al u repci Hajrovic meni barem izgleda opasnije brze , jace ima bolji centarsut sut , mozda se o okrene al dosad ako mi izgleda.Ozbiljne repke ne trpe zajebancije tipa 9 prvotimaca nece da ide a nemaju nikakih obaveza . Znalo se za taj kup ima godina , so odma nisu rekli savezu mi necemo tamo ocemo da se odmaramo. im vise mi je drago sto su ovi pokazali da se i moze bez pojedinaca ako im je preci odmor i ako nece trca il sa ja znam .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 04 jun 2016, 10:42

Chinaglia je napisao/la:Japanci bas ozbiljno shvataju ovaj turnir, cetiri dana razlike između dvije tekme :lol:
Nemoj na ovo gledati kao na turnir vec kao na obicne prijateljske i one se igraju u takvim razmacima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2016, 13:11

FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i zato sto je najbolji yebeni strijelac u historiji reprezentacije?
Je li nesto u sportu fudbal napravio u zadnjih 5 godina???
Osim sto je s klupe ulazio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2016, 13:15

DenchiNL je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i zato sto je najbolji yebeni strijelac u historiji reprezentacije?
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 jun 2016, 13:16

DenchiNL je napisao/la:
Samo je uzeo titulu EPL i odveo repku na SP.Sitnica
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 04 jun 2016, 13:18

DenchiNL je napisao/la:
Osvojio titulu sa City-em 2012 i 2014, igrao SP u Brazilu 2014 i to je to sta je to sitnica.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jun 2016, 13:21

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Nemoj na ovo gledati kao na turnir vec kao na obicne prijateljske i one se igraju u takvim razmacima.
Ovo su utakmice izrazito takmičarskog karaktera koje se igraju pod krinkom turnira prijateljstva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 04 jun 2016, 13:22

DenchiNL je napisao/la:
Ne mora ni zaigrati u klubu nikad vise sto se mene tice, cinjenica je da losu formu iz kluba nikada nije prenio u repku. Jedan od rijetkih. Napisao si nevjerovatno glup post.

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 04 jun 2016, 13:23

Ne znam ni sto mu odgovaramo lik blage nema.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 jun 2016, 13:24

Imal đe kvota za Kirin kup na Dansku i Japan ziceri
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 3 gosta.