Rukometni transferi u BiH
Re: Rukometni transferi u BiH
Mene zanimaju sarajevska braća Karabatić? Da li ostaju u Bosni ili idu dalje, Bundesliga ili Danska?
Trazi ih Fredericia iz Danske. Taman usli u LP. Uz pomenuti dvojac, Final four nije daleko

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- EastwichTown
- Kontakt:
Idu ovi iz juniorske kao na traci 
Brkić iz Ohrida u Slobodu , Milenko Rožić iz Borca u Krivaju , Filip Stojanović iz Borca u Višegrad .
Dobri su tu još i pivot Letić iz Hercegovine , bekovi Kalamanda , Stijović , Gračić , Trivunović ...
Ovi iz Slobode , Izviđača , Konjuha vjerovatno još neće nigdje .

Brkić iz Ohrida u Slobodu , Milenko Rožić iz Borca u Krivaju , Filip Stojanović iz Borca u Višegrad .
Dobri su tu još i pivot Letić iz Hercegovine , bekovi Kalamanda , Stijović , Gračić , Trivunović ...
Ovi iz Slobode , Izviđača , Konjuha vjerovatno još neće nigdje .
I ja imam slične informacije, navodno Amar im se svidio napadacki a Damir kao odbrambeni. Drago mi je sto ce imati da se pokazu u tako jakoj ligi.
-
- Kontakt:
Gračanica završila sa transferima?
Jos 2 dolaze,srednji i desni bek.
Vogošća predstavila Amitovića. Igrač srednja liga, nije za neke veće domete.
- EastwichTown
- Kontakt:
ORK Bosna pojačanja:
Emrah Jamaković (desno krilo)
Srđan Lale (lijevi bek)
Njegoš Đukić (srednji bek)
Adis Halilović (desni bek)
Amir Muhović (pivot)
Emrah Jamaković (desno krilo)
Srđan Lale (lijevi bek)
Njegoš Đukić (srednji bek)
Adis Halilović (desni bek)
Amir Muhović (pivot)
- EastwichTown
- Kontakt:
Mladi reprezentativac Danijel Stijović u Maglaju , odličan igrač , bolji od Omeragića .
Bolji od Omeragića???
- EastwichTown
- Kontakt:
Kompletniji ... ulasci , šutevi sa zemlje , asistencije itd , to je moje mišljenje .
Zadnja izmjena: EastwichTown, dana/u 13 jul 2024, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
zZaključak na osnovu odgledanog snimka 1,26 min.youtuba.Momak nema ni jedan nastup u PL,hajd dobro poštujem jer danas svako ima pravo na mišljenje.EastwichTown je napisao/la: ↑13 jul 2024, 09:51Kompletniji ... ulasci , pucanje sa zemlje , asistencije itd , to je moje mišljenje .
- EastwichTown
- Kontakt:
Pogledaj malo i dalje druže , kakvih 1,26 minutaGEC je napisao/la: ↑13 jul 2024, 10:25zZaključak na osnovu odgledanog snimka 1,26 min.youtuba.Momak nema ni jedan nastup u PL,hajd dobro poštujem jer danas svako ima pravo na mišljenje.EastwichTown je napisao/la: ↑13 jul 2024, 09:51Kompletniji ... ulasci , pucanje sa zemlje , asistencije itd , to je moje mišljenje .

Možeš pogledati i cijelu utakmicu npr Kozara (Gradiška) - Borac Banja Luka ili bilo koju utakmicu Kozare zadnjih 9-10 mjeseci ... mislim da je Maglaj napravio odličan posao sa ovim momkom .
Pises gluposti. Vidjet ces ove sezone Omeragica, kojem je ovo samo usputna stanica prema bundesici ili francuskoj ligi. I u odbrani i u napadu.
Prva polusezona ORK Kozara
Statistika – golovi/asistencije/isključenja: (Jovan Janković 78 golova/4 asistencije/4 isklučenja, Gvozden Aleksandar (38/9/7), Srđan Savić (38/23/7), Stefan Petković (34/46/2), Danijel Stijović (32/19/2), Marko Petošević (31/48/1), Mijatović Nemanja (12/2/5), Rade Gavranović (11 golova/3 isključenja).
Drugi dio sezone sve utakmice preko 20golova protiv opasnih protivnika iz Čelinac,Prnjavora,Dervente i Bijeljine.Maglaj je bio za dlaku brži ispred PSG,Kiela i Kieclea koji su bili zagrizli za usluge Danijela Stijovića.
Statistika – golovi/asistencije/isključenja: (Jovan Janković 78 golova/4 asistencije/4 isklučenja, Gvozden Aleksandar (38/9/7), Srđan Savić (38/23/7), Stefan Petković (34/46/2), Danijel Stijović (32/19/2), Marko Petošević (31/48/1), Mijatović Nemanja (12/2/5), Rade Gavranović (11 golova/3 isključenja).
Drugi dio sezone sve utakmice preko 20golova protiv opasnih protivnika iz Čelinac,Prnjavora,Dervente i Bijeljine.Maglaj je bio za dlaku brži ispred PSG,Kiela i Kieclea koji su bili zagrizli za usluge Danijela Stijovića.
- EastwichTown
- Kontakt:
Kako će zabiti u prvom dijelu kada je došao iz Kozarske Dubice početkom novembra ? Momku je 19 godina i tek će u narednom periodu da pokaže svoj potencijal . Više ne pišem na ovu temu , kažete da pišem gluposti i OK .
Vjerovatno mu je u glavi isto ko Dariju Djenadiji. Igrao covjek za dvije reprezentacije u roku od 3 dana.
Cordalija ide u Kielce 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.