NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

bvb
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la bvb » 27 feb 2017, 17:24

Stone Island je napisao/la:
bvb je napisao/la:Pojednostavljeno, postoji samo gornja granica za broj tipova i ona je 15, ranking je po broju pogodjenih i eto, pa ti postavljaj koliko hoces. :D

A za brojanje, mozes li ti @stone jedan dan brojati ili ni to nije fiksno? Nema puno tipova za jedan dan, 15 minuta je mislim maksimalno potrebno (na pocetku je bilo i oko 45 minuta :D), nek se prijavi 5-6 ljudi i lagano cemo.
Tanak sam s vremenom, a s mobitela mi je nezgodno. Ovako bih, ako hoćeš... nisam siguran još koji mi dani upadaju kao slobodni jer nisam još uvijek za stalno tu, pa ti radi evidenciju samo onim danima kada vidiš da nije do 15:00h urađena evidencija. A gledat ću da odradim koliko god stignem.
Pa moze i to, ali bolje bi bilo da ima vise ljudi. Od subote nema ni mene 8 dana zaredom. :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 feb 2017, 17:28

bvb je napisao/la:
bvb je napisao/la:Pojednostavljeno, postoji samo gornja granica za broj tipova i ona je 15, ranking je po broju pogodjenih i eto, pa ti postavljaj koliko hoces. :D

A za brojanje, mozes li ti @stone jedan dan brojati ili ni to nije fiksno? Nema puno tipova za jedan dan, 15 minuta je mislim maksimalno potrebno (na pocetku je bilo i oko 45 minuta :D), nek se prijavi 5-6 ljudi i lagano cemo.
Tanak sam s vremenom, a s mobitela mi je nezgodno. Ovako bih, ako hoćeš... nisam siguran još koji mi dani upadaju kao slobodni jer nisam još uvijek za stalno tu, pa ti radi evidenciju samo onim danima kada vidiš da nije do 15:00h urađena evidencija. A gledat ću da odradim koliko god stignem.
Pa moze i to, ali bolje bi bilo da ima vise ljudi. Od subote nema ni mene 8 dana zaredom. :D
Tih 8 dana preuzimam na sebe ali možda ne bude to ujutro, nekad će biti i kasnije ali uglavnom će biti. Nekako ću to uknapovati.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 27 feb 2017, 17:30

Stone Island je napisao/la:Tih 8 dana preuzimam na sebe ali možda ne bude to ujutro, nekad će biti i kasnije ali uglavnom će biti. Nekako ću to uknapovati.
Hahahahah. Pa i ne treba ujutro, nije zurba. Fino je da bude isti dan, ali ni to ne mora uvijek.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 feb 2017, 17:32

bvb je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Tih 8 dana preuzimam na sebe ali možda ne bude to ujutro, nekad će biti i kasnije ali uglavnom će biti. Nekako ću to uknapovati.
Hahahahah. Pa i ne treba ujutro, nije zurba. Fino je da bude isti dan, ali ni to ne mora uvijek.
Ima ovih novih pacijenata, žuri im se da mogu kalkulisati.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 feb 2017, 23:49

poklon kvota na mela:

http://imgur.com/a/hURDk

:tokralju:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 28 feb 2017, 01:48

KK_Bosna je napisao/la:poklon kvota na mela:

http://imgur.com/a/hURDk

:tokralju:

LOOL, jesi odigrao :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 feb 2017, 14:38

Torres_9 je napisao/la:
Može li se znati odakle si ili tačnije gdje živiš trenutno ?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 28 feb 2017, 21:12

Torres_9 je napisao/la:
Može li se znati odakle si ili tačnije gdje živiš trenutno ?
u redu mu je vrijeme postanja ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 01 mar 2017, 01:46

Kevin Durant suffered a hyperextended left knee on Tuesday vs. the Wizards and will not return.
Kako sam ga odigrao lijepo, minutu i pol proveo na terenu :urnebes:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 mar 2017, 02:01

jopaa7 je napisao/la:
Kevin Durant suffered a hyperextended left knee on Tuesday vs. the Wizards and will not return.
Kako sam ga odigrao lijepo, minutu i pol proveo na terenu :urnebes:
nisi jedini :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 mar 2017, 11:54

nas je prekjuce kolektivno rose oborio, a sinoc ja krenuo igrati hendikep na memphis i gasola i vidim stavio je hendikep monolog i ja se odlucim na under sunsa i padnem :rol:

inace:
dnalydal je napisao/la:Korver je u fenomenalnoj formi i na februarskom je prosjeku od 15,5 poena. Mnoge se akcije crtaju upravo za njegov otvoren šut, a svi znamo koliko je to fatalan propust za protivničke odbrane. Svima je jasno i to koliko će odbrana Celticsa morati da se zgusne troši na Jamesu i na Irvingu, a ništa manje u reketu i van njega na Kevinu Love-u, tako da bi Kyle ponovo trebalo da dobije svojih 10 do 12 šuteva, od kojh će mnogi biti i otvoreni, i koje će svojom mirnoćom i iskustvom pretvoriti u poene. Zaista se čini da je ovih 13 i više nego dostižno za 25-30 minuta koliko će on provesti na parketu.
druze, love ne igra vec 20 dana i nece igrati vjerovatno do pocetka playoffa...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 mar 2017, 12:12

KK_Bosna je napisao/la:nas je prekjuce kolektivno rose oborio, a sinoc ja krenuo igrati hendikep na memphis i gasola i vidim stavio je hendikep monolog i ja se odlucim na under sunsa i padnem

inace:
Jbt, da hoće Memphis i Sunsi igrati svakog dana, pa nemoguće da svaki put SVE prolazi. :mrgreen:
Dva overa i dva undera mi donesoše neku kintu na kladari, a šteta što tu nisam mogao kombinovati i hendikep inače bi bilo više. :mrgreen:

Edit: kad legnu bonusi od prije dvije sedmice, samo javite da se ulogujem na wwin. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 mar 2017, 13:17

Monolog je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:nas je prekjuce kolektivno rose oborio, a sinoc ja krenuo igrati hendikep na memphis i gasola i vidim stavio je hendikep monolog i ja se odlucim na under sunsa i padnem
Jbt, da hoće Memphis i Sunsi igrati svakog dana, pa nemoguće da svaki put SVE prolazi. :mrgreen:
Dva overa i dva undera mi donesoše neku kintu na kladari, a šteta što tu nisam mogao kombinovati i hendikep inače bi bilo više. :mrgreen:
meni je vaznije ovo sto pogadjam na svojim listicima sto stavljam nego na takmicenju :mrgreen:

slika

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 mar 2017, 14:06

Edit: kad legnu bonusi od prije dvije sedmice, samo javite da se ulogujem na wwin. :mrgreen:[/quote]
I meni isto javite,valjda ce bit u ovom mjesecu :D
Igraj Široki ti si najbolji!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 01 mar 2017, 15:47

KK_Bosna je napisao/la:nas je prekjuce kolektivno rose oborio, a sinoc ja krenuo igrati hendikep na memphis i gasola i vidim stavio je hendikep monolog i ja se odlucim na under sunsa i padnem :rol:

inace:
dnalydal je napisao/la:Korver je u fenomenalnoj formi i na februarskom je prosjeku od 15,5 poena. Mnoge se akcije crtaju upravo za njegov otvoren šut, a svi znamo koliko je to fatalan propust za protivničke odbrane. Svima je jasno i to koliko će odbrana Celticsa morati da se zgusne troši na Jamesu i na Irvingu, a ništa manje u reketu i van njega na Kevinu Love-u, tako da bi Kyle ponovo trebalo da dobije svojih 10 do 12 šuteva, od kojh će mnogi biti i otvoreni, i koje će svojom mirnoćom i iskustvom pretvoriti u poene. Zaista se čini da je ovih 13 i više nego dostižno za 25-30 minuta koliko će on provesti na parketu.
druze, love ne igra vec 20 dana i nece igrati vjerovatno do pocetka playoffa...
Pardon, potpuno sam smetnuo s uma. Ne volim Cavse pa ih uvijek nekako preletim. Neka isprave moderatori da nekoga ne bi dovelo u zabludu. Pozdrav! :thumbup:

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 02 mar 2017, 09:35

Pogriješno sam upisao kvotu na mom današnjem paru !Phoenix-Charlotte - broj koševa domaće ekipe (105,5) - VIŠE". Mahinalno sam stavio 1,85, a kvota je 1,62. Ima na screenshotu. Ako može neko od moderatora da ispravi. Pozdrav...

mod edit: popravljeno

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 mar 2017, 13:58

da podijelim ovaj majstorluk sa vama :D

http://imgur.com/a/MwvPE

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 02 mar 2017, 14:36

KK_Bosna je napisao/la:da podijelim ovaj majstorluk sa vama :D

To rođak svaka cast,samo da si sve suprotno igrao :D draze mi je da mi je sve crveno,nego jedan ili dva para
Igraj Široki ti si najbolji!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2017, 14:43

KK_Bosna je napisao/la:da podijelim ovaj majstorluk sa vama :D

Pazi šta uradiše dvije ublehaške utakmice od dobrih para:

Ne znam šta bih da sam pratio Clipperse protiv Houstona. :oops: :roll:

slika

Sistem 12/16 za tri marke. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 02 mar 2017, 15:34

dnalydal je napisao/la:Pogriješno sam upisao kvotu na mom današnjem paru !Phoenix-Charlotte - broj koševa domaće ekipe (105,5) - VIŠE". Mahinalno sam stavio 1,85, a kvota je 1,62. Ima na screenshotu. Ako može neko od moderatora da ispravi. Pozdrav...

mod edit: popravljeno
Druze, ne mozes tipovati i hendikep i zbir koseva s iste utakmice koliko ja znam, a i ima logike. Eto samo da znas da ubacis nesto drugo ako zelis jer vjerovatno taj bonus nece biti uracunat. Jest te krenulo s greskama zadnjih dana. :lol:

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.