BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ibizevic
Kontakt:

Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.

Post Postao/la Ibizevic » 28 maj 2018, 20:25

Forsiranje Kodre i Sarića neshvatljivo, nadam se da će shvatiti da ne doprinose igri ni na kakav način. I promijeniti formaciju ili nešto ali onaj Višća stvarno može samo kao rezerva...

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 28 maj 2018, 20:27

a sad ozbiljno....Prosinecki sto prije mora integrisati 5-6 igraca iz mlade reprezenatcije koji su vec sada bolji od nekih startera koji su igrali danas...o nekim polovnajcima koji vise nemaju ni motivaciju suvisno je i govorit

sto prije to shvati tim bolje...u suprotnom izgorice ko cigara...nestat sa trenerske scene

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 28 maj 2018, 20:28

Realno, u zadnje 4 godine, od one utakmice sa Iranom na SP, odigrali smo samo jednu utakmicu da nečemu valja i to onu protiv Švicarske 2016. Ostalo je sve goli qrac.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 maj 2018, 20:28

sajo10 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:Ponavljam, KAD SMO U OVOM TERMINU ODIGRALI DOBRU UTAKMICU?
Čak smo u najboljim danima repke mrljavili loptu protiv kudikamo gorih reprezentacija od Crne Gore. Onda se na ovu temu nalakte paćenici i Osimovi rektalni alpinisti i seru li seru.
Što se tiče igrača, već smo sto puta apsolvirali da je TL gola ku.rčina i da je zbog toga Višća toliko dominantan tamo. Lik je toliko ograničen i jednodimenzionalan da je nevjerovatno da je i tamo dogurao. Kodro očito nije za ovu repreznetaciju i treba nam alternativa na toj poziciji. Po mogućnosti neko ko zna centrirat. Ostatak ekipe je već debelo na godišnjem.
Kad smo od Brazila dobru utakmicu odigrali. Sta termin ima stim Allahu dragi.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ima doktore, jer su igrači tad debelo na godišnjem i povlače se evo jedno 8 godina ko crkotine kad god igramo početkom ljeta. Jednostavno im se ne da!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 maj 2018, 20:36

Ovaj krenuo gdje Bazdarevic stao. Nadam se da je u pitanju neozbiljnost zbog prijateljski tekmi, jer iskreno ovaj je za sad gori i od Bazdarevica, a to je vec umjetnost. Volio bi vidjeti Vinka na seletorskoj poziciji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 maj 2018, 20:38

Fudo je napisao/la:Ovaj krenuo gdje Bazdarevic stao. Nadam se da je u pitanju neozbiljnost zbog prijateljski tekmi, jer iskreno ovaj je za sad gori i od Bazdarevica, a to je vec umjetnost. Volio bi vidjeti Vinka na seletorskoj poziciji.
Prerano je da se bilo šta zaključi, posebno da je gori.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 maj 2018, 20:39

ali 1 gol u 5 utakmica ljudi dragi...i to prijateljske utakmice gdje bas treba biti golova,gdje bas mozes probati nesto napadacki....jojjjj ovaj ce gori od Mese biti ...ali haj nek odradi i koju zvanicnu ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2018, 20:40

Poligon10 je napisao/la:Joj kol'ko se pi.zdi na prijateljsku utakmicu. :lol:

Prosinecki odrađuje dosta dobar posao otkako je tu. Već se vidi neki pečat na igri koju želi isforsirati i uopšte ne djeluje loše. Lopta se iznosi polako iz odbrane bez napucavanja lopte na Džeku. Do sada to solidno izgleda, ali džaba kad se bošnjo nervira iako su se danas promašila barem 4 gola. Nije valjda i za to Prosinecki kriv.

Yebiga ležerna tekma većine igrača nas je koštala pobjede, ali idemo dalje. Vjerujem da će protiv Koreje ozbiljnije odigrati. Pjanić i Vranješ najbolji, a Kodro definitivno nema šta tražiti po krilnim pozicijama, totalno je neupotrebljiv.

I da, Todorović prekucao. :tokralju: Ja se nadam da u njemu imamo desnog beka za sljedećih 10 godina.
Reko sam ne treba konacni sud donosit na racun prijateljskih ali ovo je ocaj.

Vako ste i mesi nalazili opravdanja i lazne pozitivne stvari kad na kraju najgori selektor ikad.
=\_1921_/=

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 maj 2018, 20:41

delinjo je napisao/la:ali 1 gol u 5 utakmica ljudi dragi...i to prijateljske utakmice gdje bas treba biti golova,gdje bas mozes probati nesto napadacki....jojjjj ovaj ce gori od Mese biti ...ali haj nek odradi i koju zvanicnu ..
Od Mehmeda je tesko gori biti mada mi Robi ne ulijeva toliko povjerenja sad za sad.. vidjet cemo nakon neke zvanicne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 maj 2018, 20:41

Samo da vas napomenem posto ste vi u jos nekim nestvarnim snovima, ova reprezentacija trenutno i u buducnosti nije FAVORIT protiv ekipa kao sto su MONTENEGRO MAKEDONIJA ALBANIJA SLOVENIJA , MADZARSKA , FINSKA itd nego smo u rangu tih reprezentacija tako da mozemo ocekivati da nas pobjedjuju kao i mi njih.
Vise nismo bolji od Srbije, Norveske , Ceske, Austrije, Irske, Rumunije i tog nivoa nego smo ispod tog nivoa i svaka pobjeda protiv takvih je uspjeh.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 maj 2018, 20:42

Danas tankosava,ali uvijek smo nekako igrali toplo hladno.Prerano je za neke zaključke svakako.Ako išta drugo,bolje što nam se ovo desilo danas,mislim na bezidejnost prije svega,nego kad krenu prave utakmice.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 maj 2018, 20:43

MortemHz je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ali 1 gol u 5 utakmica ljudi dragi...i to prijateljske utakmice gdje bas treba biti golova,gdje bas mozes probati nesto napadacki....jojjjj ovaj ce gori od Mese biti ...ali haj nek odradi i koju zvanicnu ..
Od Mehmeda je tesko gori biti mada mi Robi ne ulijeva toliko povjerenja sad za sad.. vidjet cemo nakon neke zvanicne.
Morto buraz bar mi to navijamo za zelju i sarajevo smo naucili da uvijek ima gore :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 28 maj 2018, 20:43

Evo gledam Turska - Iran. Iran dominira Tursku. Kako?
dobre guzove ima Belma

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 maj 2018, 20:44

JonSnow je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ovaj krenuo gdje Bazdarevic stao. Nadam se da je u pitanju neozbiljnost zbog prijateljski tekmi, jer iskreno ovaj je za sad gori i od Bazdarevica, a to je vec umjetnost. Volio bi vidjeti Vinka na seletorskoj poziciji.
Prerano je da se bilo šta zaključi, posebno da je gori.
Jeste u pavu si, ali to je stvarno i tesko postici.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 maj 2018, 20:45

avenija je napisao/la:Samo da vas napomenem posto ste vi u jos nekim nestvarnim snovima, ova reprezentacija trenutno i u buducnosti nije FAVORIT protiv ekipa kao sto su MONTENEGRO MAKEDONIJA ALBANIJA SLOVENIJA , MADZARSKA , FINSKA itd nego smo u rangu tih reprezentacija tako da mozemo ocekivati da nas pobjedjuju kao i mi njih.
Vise nismo bolji od Srbije, Norveske , Ceske, Austrije, Irske, Rumunije i tog nivoa nego smo ispod tog nivoa i svaka pobjeda protiv takvih je uspjeh.
Ne treba pretjerivat! Dok Džeko i Pjanić igraju nema šanse da smo u rangu takvih.

Jiestifo
Kontakt:

Post Postao/la Jiestifo » 28 maj 2018, 20:47

Koji je ovaj Kodro kloc nevjerovatno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 maj 2018, 20:48

delinjo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Morto buraz bar mi to navijamo za zelju i sarajevo smo naucili da uvijek ima gore :mrgreen: :mrgreen:
Ah.. znas sve :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 28 maj 2018, 20:49

invincible1921 je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Joj kol'ko se pi.zdi na prijateljsku utakmicu. :lol:

Prosinecki odrađuje dosta dobar posao otkako je tu. Već se vidi neki pečat na igri koju želi isforsirati i uopšte ne djeluje loše. Lopta se iznosi polako iz odbrane bez napucavanja lopte na Džeku. Do sada to solidno izgleda, ali džaba kad se bošnjo nervira iako su se danas promašila barem 4 gola. Nije valjda i za to Prosinecki kriv.

Yebiga ležerna tekma većine igrača nas je koštala pobjede, ali idemo dalje. Vjerujem da će protiv Koreje ozbiljnije odigrati. Pjanić i Vranješ najbolji, a Kodro definitivno nema šta tražiti po krilnim pozicijama, totalno je neupotrebljiv.

I da, Todorović prekucao. :tokralju: Ja se nadam da u njemu imamo desnog beka za sljedećih 10 godina.
Reko sam ne treba konacni sud donosit na racun prijateljskih ali ovo je ocaj.

Vako ste i mesi nalazili opravdanja i lazne pozitivne stvari kad na kraju najgori selektor ikad.
Ma nikakva opravdanja kralju. Prosinecki još nije odigrao takmičarsku utakmicu sa selekcijom, zašto žuriti sa kritikama?

Utakmica protiv Senegala je dobar primjer. Odigralo se skoro fantastično, ali se šanse nisu iskoristile, slično kao danas. I onda posle te tekme svima Robert dobar, tamo vamo, a sad ne valja. Danas imali mrtvu šansu Džeke, Kodro kad je zakasnio na Višćinu loptu, Pjanićeva stativa gdje je Kodro sporo reagovao. Ovo su 3 čista gola u normalnim okolnostima, al' ybg zbog kurcobolje na kraju nisu. Pa reakcija Džeke kad je promašio isto s termina.

Jedino što bih ga i ja kritikovao jeste ovo forsiranje Kodre po krilu i ova minutaža Sariću. Krunić i Prcić moraju dobiti pozive ubuduće jer neko od njih bi mogso biti odličan dodatak Bešiću i Pjaniću. Kodro na klupi kao džoker, nema on šta tražiti kad je Džeko već tu.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 28 maj 2018, 20:49

Pa treba bit realan, da smo odigrali losu utakmicu, jesmo, ali ne mozemo odmah kriviti Prosineckog za to (jos je rano). Ne moze covjek nakon par odigranih utakmica usadit igracima ono sto je on zamislio kako da se igra. Pored toga falilo nam je par igraca a koga mi to imamo u reprezentaciji pored Pjanica i Dzeke da moze odgovoriti zadacima.

Nemamo krila, nemamo odbranu, nemamo sredinu( da tu je Pjanic al ne moze on sam sve, on je igrac od poteza koji ce dat loptu u pravom trenutku, zna izsvesti "fintu" ima odlicnu tehniku, ali nama treba jos jedan vezni da dopuni Pjaniceve nedostatke koji zna zadrzati loptu, cuvati igraca na ledjima izgurati se sa njim dok je u posjedu itd.) Koliko god Pjanic bio dobar ali sta moze nasa reprezentacija kada on posalje loptu Saricu, Visci ili Kodri koji nisu tako vjesti kao on, nista, tu nasa igra pada u vodu. Deficitarni smo s igrackim kadrom, Prosinecki ne moze od nijednog igraca napraviti Xavija, iniestu itd.

Moramo smanjiti nasa ocekivanja, jer bez Dzeke i Pjanica mi smo realno ali zalosno na nivou Albanije a igru nam ne bi unaprijedio ni Sir Alex Ferguson. Od Roberta mozesmo samo ocekivati da kolko tolko poslozi kockice, ne pravi nelogicne zamjene kao neki prethodni selektori, ako uspije provesti svoju zamisao u igri od noge do noge super. Ne mozemo ga kriviti zbog gresaka nekih tamo Sarica, Kodri, Cimirota jer mi toboze nemamo boljih igraca. Nagledat cemo se mi glupih golova i gresaka u kvalifikacijama ali da je bar dozivtit da se bore i trude tad mi i ne bi bilo zao nekih izgubljenih utakmica.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 maj 2018, 20:50

Robi Idi kod Penaltika,frajer te obozava,ima i tvoj poster u sobi,zasluzio je frajer da te vidi,naravno ako imas vremena.To Dzeko mojne golove davat,samo tako cemo se rjesit ovog cevabdjije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []