Od Napolija 5-6. Tako da će završit sa nekih 25 primljenih. Meni ih je iskreno žaodscile je napisao/la:Kakvih 20, makar 30+.Brokula je napisao/la:Od Pariza i Liverpoola će primiti 20 golova samo..
Sa Napolijem ce biti zanimljivo, tu ce mozda 7-8 u dva meca, cisto da se stigne do neke cifre od 40 primljenih golova.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
LM 10 će išamarat ovu blijedu imitaciju.Messila,jel te strah? 
Inter u pravo vrijeme doveo Luku, kakav transfer 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Pero sa familijom.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zaboravio si na Perine vanbračne sinove :Nail for Real je napisao/la:Pero sa familijom.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Nail for Real
- Kontakt:
Da ne zaboravimo i Perove kucke.Saurman je napisao/la:Zaboravio si na Perine vanbračne sinove :Nail for Real je napisao/la:Pero sa familijom.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Citirajte me
Saciri zabija na Marakani i slavi sa onim njihovim znakom, krece havarija na terenu i tribinama nacionalni zivcani slom, tuca igraca, prekida se mec, Zvezdi visegodisnja kazna neigranja u Evropi.
Saciri zabija na Marakani i slavi sa onim njihovim znakom, krece havarija na terenu i tribinama nacionalni zivcani slom, tuca igraca, prekida se mec, Zvezdi visegodisnja kazna neigranja u Evropi.
japa je napisao/la:Citirajte me
Sto se Sarma danas daje.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Klopp da je pametan da ga ostavi u Engleskoj, ne uvoditi ga nikako na tlo Srbije....japa je napisao/la:Citirajte me
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Bez vanbračnih sinova Pero bi opet morao prodati imovinu Reala ne bi li se pomakao dalje od 1/8.
I uskratiti me dobre zabave u utorak/srijedu navece? Pa zbog toga cu samo gledati tekmu, to bi bio cirkus veci nego ono sa dronom, eno i sinoc su ulijetali u teren poslije meca haha mozes misliti kako bi bilo da ga pekar dole zabijeOsim13 je napisao/la:Klopp da je pametan da ga ostavi u Engleskoj, ne uvoditi ga nikako na tlo Srbije....japa je napisao/la:Citirajte me
Klopp mora ubaciti Šaćira da ih sodomizira čovjek će igrati sa 200% , mogu misliti kakvi će naslovi biti na Kuriru i Informeru. 
auuu ucera mu ti kobasNail for Real je napisao/la:Da ne zaboravimo i Perove kucke.Saurman je napisao/la:Zaboravio si na Perine vanbračne sinove :Nail for Real je napisao/la:Pero sa familijom.
18 od 18
Kao plitak potok.
Kao plitak potok.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gdje ti je onaj što je svirao penal kad je Carvajal igrao ramenom?Saurman je napisao/la:Zaboravio si na Perine vanbračne sinove :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.