San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Razvalise nas ljudi samo tako...
37-7
37-7
Sramota ovi postaju ekipa koju treba zaobić u PO

72 Poena pa da se igra 7 tekma u finalu protiv Kelta mora se minimum 80 dat i pored njihove strahobalne odbrane a ne pored ovih,ovih:roll:
Nemam riječi izgleda da Duncan nema motiva protiv Westa dok Emeka razvali Blaira,a Parkera nešto neće protiv CP3
72 Poena pa da se igra 7 tekma u finalu protiv Kelta mora se minimum 80 dat i pored njihove strahobalne odbrane a ne pored ovih,ovih:roll:
Nemam riječi izgleda da Duncan nema motiva protiv Westa dok Emeka razvali Blaira,a Parkera nešto neće protiv CP3
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Katastrofa San antonia, new orleans se ne sali 
Ma pustili im 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sigurno ih pustiliDylan Dog je napisao/la:Ma pustili im
Lagana pobjeda, ali moglo je biti svasta kad se Timmy uhvatio za koljeno...
38-7
38-7
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ooo pa jeste li živi?
Vidim broj postova ovdje padne za 90 % kad mene nema..
Sinoć lagana pobjeda, onaj poraz me malo razočarao ali nema veze..
38-7
Vidim broj postova ovdje padne za 90 % kad mene nema..
Sinoć lagana pobjeda, onaj poraz me malo razočarao ali nema veze..
38-7
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Treba postavljate postove: opet smo pobjedili i onda samo copy paste 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Trebamo automatski naštimati. Kada god imamo utakmicu da ono samo ujutro postavi..pobjedili smo, svaka čast momciRizah je napisao/la:Treba postavljate postove: opet smo pobjedili i onda samo copy paste
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Kakav semafor napraviti, znaš ono u smislu da se svako jutro automatski prebaci sa 37, na 38, 39,40,41 ... 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dobra ideja, dok traje regularni dio..
Kad počne play-off onda preči na one automatske postove..
P.S.
Za pobjedom, druga ide
Oči traže "prsten" da vide...
Kad počne play-off onda preči na one automatske postove..
P.S.
Za pobjedom, druga ide
Oči traže "prsten" da vide...
Ma jbg Manu nikad nije bio MVP finala Timmy i Parker jesu mora i on nikad
Nešto što mi daje vjeru u prsten je što i pored neozbiljne igre u napadu,a o odbrani ne treba pričat Sunsi barem pokušavaju igrat odbranu naši ni ne pokušavaju
A i u svim jačim ekipama osim Kelta klupa i nema neku ulogu i tu smo jači imaćemo odmornije najvažnije igrače u PO
A i u svim jačim ekipama osim Kelta klupa i nema neku ulogu i tu smo jači imaćemo odmornije najvažnije igrače u PO
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Malo se k'o zakuhalo u zadnjoj cetvrtini, ali u sustini opet rutinska pobjeda...
39-7
39-7
Nema se vremena za forum ovih dana,ali uglavnom najaci smo i dalje 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma ja imam vremena al više nije zanimljivoDylan Dog je napisao/la:Nema se vremena za forum ovih dana,ali uglavnom najaci smo i dalje
Loooool, niste vise navijaci Spurse??
What a joke
Pravi navijaci
Ja sam navijac dallas i Real-a i necu nikada prestati!
What a joke
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Po čemu si zaključio da smo prestali navijat kažem nije zanimljivo više 39-7 najvjerovatnije i 40-7D1n0 je napisao/la:Loooool, niste vise navijaci Spurse??
What a jokePravi navijaci
![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma slabo sam i ja tu, ali ovo stvarno nije zanimljivo više...

- alfarouqaminu
- Kontakt:
videcemo dal ce biti zanimljivo kada doce playoffSexmachineboy je napisao/la:Ma slabo sam i ja tu, ali ovo stvarno nije zanimljivo više...![]()
![]()
Ma i tad ce svi gledati potpunu dominaciju Spursaalfarouqaminu je napisao/la:videcemo dal ce biti zanimljivo kada doce playoffSexmachineboy je napisao/la:Ma slabo sam i ja tu, ali ovo stvarno nije zanimljivo više...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.