Daj sad ponovo napisi kako imas ratgovore sa tamo nekog tifo foruma ali se ne mozes da sjetis juzera ili si sifru zaboravio. Sta ono bi

Zasto ne napises i ovdje da je bio samo jedan firmaš!? Kakvi bbb i hajduk?

Pa je l´ bio Zure ili je bio Vojislav? Da li je bila na lancu kokarda oko vrata ili nije? Da li pisemo o Partizanu ili zvezdi? Mojne @VolimPodrinje da budes sklon generalizaciji samo kad ti godi. Pa nisi valjda "covjek" kao @StaraRinaka <3VolimTz je napisao/la:Ma poenta je u tom nekom podjebavanju za taj Partizan. Koliko se Fukara slikalo na jugu s njima u kopu ? Smijesno.
Ma ne znam ti ja nista, ja sam ti coban obicni.
Ali najbitnije je pjevat ovo kontra ustasa i cetnika, sda i tako to.
I to familijarno bilifukara87 je napisao/la:Cujem i radnici HEZZ gradnja svi bili na tekmi![]()
Ma znamo ih svi buraz. I na sjeveru i na jugu. Kad ti malo viđeniji likovi sa tribine odu na "veciti derbi" u neciji kop, nije ti svejedno. Ne generalizujem, nisu svi isli naravno. Neko ode na kospe, to je okej, ali kop nikad brate.akanirarats je napisao/la: Pa je l´ bio Zure ili je bio Vojislav? Da li je bila na lancu kokarda oko vrata ili nije? Da li pisemo o Partizanu ili zvezdi? Mojne @VolimPodrinje da budes sklon generalizaciji samo kad ti godi. Pa nisi valjda "covjek" kao @StaraRinaka <3
O kakvom fotografisanju mi ovdje pricamo!? Ja bih licno npr volio da je citava grupa u bratskim odnosima ali obojica znamo da to veze sa istinom nema! Mojne, @VolimPodrinje, mojne....
A zasto se tebi evo "ogadila" nasa navijacka skupina?VolimTz je napisao/la:Ma znamo ih svi buraz. I na sjeveru i na jugu. Kad ti malo viđeniji likovi sa tribine odu na "veciti derbi" u neciji kop, nije ti svejedno. Ne generalizujem, nisu svi isli naravno. Neko ode na kospe, to je okej, ali kop nikad brate.akanirarats je napisao/la: Pa je l´ bio Zure ili je bio Vojislav? Da li je bila na lancu kokarda oko vrata ili nije? Da li pisemo o Partizanu ili zvezdi? Mojne @VolimPodrinje da budes sklon generalizaciji samo kad ti godi. Pa nisi valjda "covjek" kao @StaraRinaka <3
O kakvom fotografisanju mi ovdje pricamo!? Ja bih licno npr volio da je citava grupa u bratskim odnosima ali obojica znamo da to veze sa istinom nema! Mojne, @VolimPodrinje, mojne....
U poređenju s ovim one fks papuce kod Indira (zna ga forum) su zajebancija.
.
Svako ljeto mi sajkaca puna vopijem i idemooooo <3Sariel1987 je napisao/la:Idu ljudi hladno na gucu a vi o utakmicama pricate
Zasto si otisao?VolimTz je napisao/la:Ma jok, bez ofiranja ovdje, ima ih jos.![]()
Veca je izdaja prodati transparent za gudru. Ako vam je poznat slucaj.
Ja sam samo otišao, ako Bog da jednog dana da dođete tobe. Svi smo mi ista krv.
Neozbiljnost. Licni interesi pojedinaca. Neki bitni ljudi nisu kontali ultra fazon. Drago mi je da ova djeca djeluju sama, i bolje sto im niko ne smeta. Starija ekipa je ugusila jednu dobru generaciju Fkr. Mozda zadnju koja je bila 100% mentalita ultra. Danas ima te djece ali nema vise interesa za tribinu, nigdje. Vjeruj mi da su me oduševile dvije ljiljanke protiv TC, primjetim ja to, nisam zlonamjeran.akanirarats je napisao/la: A zasto se tebi evo "ogadila" nasa navijacka skupina?
Trenutno korisnika/ca: LavoviGabela, rishovski i 28 gostiju.