to 3 gola za nas 2 ibisevic,1 salihovicmirzza je napisao/la:2-1, ibisevic i salihovic iz slobodnog

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
to 3 gola za nas 2 ibisevic,1 salihovicmirzza je napisao/la:2-1, ibisevic i salihovic iz slobodnog
To je pravi Turcin.Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu pise jedan Turcin:
"Ako uspijete nas pobjediti i uspijete se kvalificirati za SP, ja cu stojati 100% iza vas i kao prvo cu sebi kupiti trikot od Dzeke. Ako vec ne uspijemo, onda bar protiv jedne bratske zemlje."
dadada...od dzeke dijamanta naseg...hajmo dzekoson pokazi ko je broj jedan u evropi..pokazi da si najbolji..Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu pise jedan Turcin:
"Ako uspijete nas pobjediti i uspijete se kvalificirati za SP, ja cu stojati 100% iza vas i kao prvo cu sebi kupiti trikot od Dzeke. Ako vec ne uspijemo, onda bar protiv jedne bratske zemlje."
Bila je rasprava dali treba zvizdat turskoj himni?? Naravno da NE, kao ni bilo cijoj drugoj.fabio je napisao/la:Turci su nam rival u nogmetu kakve su ove gluposti necionalnosti,braca ovo ono,ovdje nema brace,ovdje je rijec o nogometu 2 pozicija,ebe se njima kao i nama sada ,posle utakmice mi mozemo da slavimo pobjedu ,i pozelimo njima srecu u narednim klafikacijama ..nama ce se nadam se okrenuti ovaj put
Ja se takodjer slazem da ne treba zvizdati himnoj!!!! Nema razloga!!!!RK Gradacac je napisao/la:Bila je rasprava dali treba zvizdat turskoj himni?? Naravno da NE, kao ni bilo cijoj drugoj.fabio je napisao/la:Turci su nam rival u nogmetu kakve su ove gluposti necionalnosti,braca ovo ono,ovdje nema brace,ovdje je rijec o nogometu 2 pozicija,ebe se njima kao i nama sada ,posle utakmice mi mozemo da slavimo pobjedu ,i pozelimo njima srecu u narednim klafikacijama ..nama ce se nadam se okrenuti ovaj put
slazem se,a ne raspravljati o zvizdanju himnoj i koliko ce ih biti na stadionuPrincipatus je napisao/la:Ja sam za to da se zavrsi prica o nacionalnosti, svadji itd. i pocne pricati o fudbalu.
Dakle ako je moderatorima foruma moguce da se malo ukljuce. Ima interesantnijih temi:
- Kakvu postavu ce Ciro izvesti?
- Jace promjene u sastavu?
- Hrgovic u igri, da bih Salihovic mogao naprijed?
- Ibisevic ili Muslimovic?
- Kako Terim misli sprijeciti goalove kao sto ih je primio protiv Estonije?
- Pjanic izpocetka sa Miske koji ce biti 100% dobro pokriven?
- Igrati od pocetka ofanzivno ili ih pustiti da nalete?
Itd. itd.
To i ja mislim, potpis.NK_Nemila je napisao/la:Turci ce pokusati, nece uspjeti, past ce u Zenici, lijepo nam cestitati i od tog dana ima da cijela Turska navija za BIH i bodbri BIH u daljim kvalifikacijama, barazu i eventualno na SP i niko me ne moze ubijediti da to tako nece biti..Ukoliko BIH prodje u baraz imat ce minimalno 50 miliona navijaca samo u Turskoj....
RK Gradacac je napisao/la:NK Nemila, to je pravo razmisljanje![]()
Ocekujem pobjedu nase reprezentacije i da Dzeku vidimo sto se kaze u punom sjaju
Potpisfabio je napisao/la:termi ima puno problema sa povredama,,,u sredini nema M.Aurelia da igra zadnjog veznog ,sto je vrlo bitno za nas, a sto se tice da Hrgovic igra neka njega na klupi,
Supic na golu, stoperi nadarevic, spahic da odigraju jednu dobru tekmu ,salihovic po lijevoj strani,vladovic desnog beka sa defezivnijom pozicijom,a sredini bi da igraju Muratovic,Rahimic i da vrse blokade na centru Ardi Turan da su uvjek blizini njega da,a ibrici neka sa Misimovicem drzi napadacki dio naseg centra sa promjenom pozicija tokom utakmice,a napadu bi da vidim tandem Dzeko i Muslimovic,jer nekako Zlatan moze da se nosi jako sa ovim Turskim odbrebenim mislim da bi taj eksperiment da Ibisevic pocne u 2 polvrm dobro dosao kao varka Fatihu Terimu,a Pjanic i Bajramovic da udju u drugom polvrm sve ovisno od rezultata i vremena kad bi trebali da udju,mislim da 1 koji treba izaci je Muratovic jer njemu uvjek oko 70 min padne snaga i nivo kretanja i to se primjeti uveliko,kao i Ibricicu
Hajd poklopi se usima! Trebali smo im ba dat' i zapad i istok, sta fali, prijateljske smo zemlje!! Cccc...e svasta kod nas majka rodi!VR6_LION je napisao/la:interesuje me hoce li biti gostujuci navijaca,jer onaj kavez u Zenici je mal...predpostavljam da ce ih biti,mislim da su im trebali dati citav sjever,jer prijateljske smo zemlje...da li je nama ovakva situacija npr da moram u Istanbul mislim da napunili jednu tribinu iza gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.