BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

fabio
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 13:05

mirzza je napisao/la:2-1, ibisevic i salihovic iz slobodnog
to 3 gola za nas 2 ibisevic,1 salihovic :lol: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2009, 13:10

Na Transfermarktu pise jedan Turcin:

"Ako uspijete nas pobjediti i uspijete se kvalificirati za SP, ja cu stojati 100% iza vas i kao prvo cu sebi kupiti trikot od Dzeke. Ako vec ne uspijemo, onda bar protiv jedne bratske zemlje."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 13:13

Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu pise jedan Turcin:

"Ako uspijete nas pobjediti i uspijete se kvalificirati za SP, ja cu stojati 100% iza vas i kao prvo cu sebi kupiti trikot od Dzeke. Ako vec ne uspijemo, onda bar protiv jedne bratske zemlje."
To je pravi Turcin.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 13:15

Turci su nam rival u nogmetu kakve su ove gluposti necionalnosti,braca ovo ono,ovdje nema brace,ovdje je rijec o nogometu 2 pozicija,ebe se njima kao i nama sada ,posle utakmice mi mozemo da slavimo pobjedu ,i pozelimo njima srecu u narednim klafikacijama ..nama ce se nadam se okrenuti ovaj put

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 sep 2009, 13:16

Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu pise jedan Turcin:

dadada...od dzeke dijamanta naseg...hajmo dzekoson pokazi ko je broj jedan u evropi..pokazi da si najbolji..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 13:19

fabio je napisao/la:Turci su nam rival u nogmetu kakve su ove gluposti necionalnosti,braca ovo ono,ovdje nema brace,ovdje je rijec o nogometu 2 pozicija,ebe se njima kao i nama sada ,posle utakmice mi mozemo da slavimo pobjedu ,i pozelimo njima srecu u narednim klafikacijama ..nama ce se nadam se okrenuti ovaj put
Bila je rasprava dali treba zvizdat turskoj himni?? Naravno da NE, kao ni bilo cijoj drugoj.
010 ISN'T JUST A CODE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2009, 13:23

RK Gradacac je napisao/la:
fabio je napisao/la:Turci su nam rival u nogmetu kakve su ove gluposti necionalnosti,braca ovo ono,ovdje nema brace,ovdje je rijec o nogometu 2 pozicija,ebe se njima kao i nama sada ,posle utakmice mi mozemo da slavimo pobjedu ,i pozelimo njima srecu u narednim klafikacijama ..nama ce se nadam se okrenuti ovaj put
Bila je rasprava dali treba zvizdat turskoj himni?? Naravno da NE, kao ni bilo cijoj drugoj.
Ja se takodjer slazem da ne treba zvizdati himnoj!!!! Nema razloga!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2009, 13:24

Ja sam za to da se zavrsi prica o nacionalnosti, svadji itd. i pocne pricati o fudbalu.
Dakle ako je moderatorima foruma moguce da se malo ukljuce. Ima interesantnijih temi:

- Kakvu postavu ce Ciro izvesti?
- Jace promjene u sastavu?
- Hrgovic u igri, da bih Salihovic mogao naprijed?
- Ibisevic ili Muslimovic?
- Kako Terim misli sprijeciti goalove kao sto ih je primio protiv Estonije?
- Pjanic izpocetka sa Miske koji ce biti 100% dobro pokriven?
- Igrati od pocetka ofanzivno ili ih pustiti da nalete?

Itd. itd.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 13:25

Turci se sami izmedju sebe svadjaju kad je u pitanju nogomet. Pa ne da se svadjaju, nego se bodu nozevima i ko zna sa cim se mlate radi nogometa...Rivalstvo izmedju Galate i Fenera je malo gdje prisutno..Stoga sto da budu prijateljski nastrojeni prema nama ili nekoj drugoj naciji?

Ja sam bio u Istanbulu na utakmici, par dana i prije i poslije utakmice..Nikakve neugodnosti nisam osjetio...Jesu oduzimali na ulazu i sto treba i sto ne treba, kopali su mnogo vise nego li na ostalim utakmicama, no tako kazu pravila..Drugo je sto u Belgiji niko nista ne gleda....

Ne vidim razloga za mrznju ili neke ostvete kada nam ljudi nisu nista radili, no mi njima treba da vratimo nesto drugo a to je odlicno navijanje i naravno dobra igra i rezultat..Mi se mozemo pobrinuti za ovo prvo (navijanje i dobra atmosfera), nasi igraci za ovo drugo (dobra igra) a za trece (dobar rezultat) potrudit cemo se i mi navijaci a i nasi igraci....

Turci ce pokusati, nece uspjeti, past ce u Zenici, lijepo nam cestitati i od tog dana ima da cijela Turska navija za BIH i bodri BIH u daljim kvalifikacijama, barazu i eventualno na SP i niko me ne moze ubijediti da to tako nece biti..Ukoliko BIH prodje u baraz imat ce minimalno 50 miliona navijaca samo u Turskoj....
Zadnja izmjena: NK_Nemila, dana/u 07 sep 2009, 13:26, ukupno mijenjano 2 puta.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 07 sep 2009, 13:25

interesuje me hoce li biti gostujuci navijaca,jer onaj kavez u Zenici je mal...predpostavljam da ce ih biti,mislim da su im trebali dati citav sjever,jer prijateljske smo zemlje...da li je nama ovakva situacija npr da moram u Istanbul mislim da napunili jednu tribinu iza gola

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 13:30

NK Nemila, to je pravo razmisljanje ;)

Ocekujem pobjedu nase reprezentacije i da Dzeku vidimo sto se kaze u punom sjaju 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 13:31

Principatus je napisao/la:Ja sam za to da se zavrsi prica o nacionalnosti, svadji itd. i pocne pricati o fudbalu.
Dakle ako je moderatorima foruma moguce da se malo ukljuce. Ima interesantnijih temi:

- Kakvu postavu ce Ciro izvesti?
- Jace promjene u sastavu?
- Hrgovic u igri, da bih Salihovic mogao naprijed?
- Ibisevic ili Muslimovic?
- Kako Terim misli sprijeciti goalove kao sto ih je primio protiv Estonije?
- Pjanic izpocetka sa Miske koji ce biti 100% dobro pokriven?
- Igrati od pocetka ofanzivno ili ih pustiti da nalete?

Itd. itd.
slazem se,a ne raspravljati o zvizdanju himnoj i koliko ce ih biti na stadionu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2009, 13:33

NK_Nemila je napisao/la:Turci ce pokusati, nece uspjeti, past ce u Zenici, lijepo nam cestitati i od tog dana ima da cijela Turska navija za BIH i bodbri BIH u daljim kvalifikacijama, barazu i eventualno na SP i niko me ne moze ubijediti da to tako nece biti..Ukoliko BIH prodje u baraz imat ce minimalno 50 miliona navijaca samo u Turskoj....
To i ja mislim, potpis.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 13:42

RK Gradacac je napisao/la:NK Nemila, to je pravo razmisljanje ;)

Ocekujem pobjedu nase reprezentacije i da Dzeku vidimo sto se kaze u punom sjaju 8-)

Ha ja, nema tu puno filozofije..mi navijaci treba da naostrimo grla i pripremimo dlanove a nasi zmajevi da se razlete po terenu i potope Turke i dokazu da zasluzuju da idu ba SP...Kakvo neprijateljstvo, kakva mrznja..Nema od toga nista..

I lazu nasi da se zvizdala himna BIH, ako i jeste to je radilo max 5% neandretalaca na stadionu...I kod nas se isto desava, jedan dio glupana nikada da skontaju da se to ne radi bez nekog razloga...U zemlju sam htio propasti kad se zvizdalo nekoj Estoniji i Armeniji...

A kad smo kod Armenije,zvizdalo se njihovoj himnoj u Zenici, toga se sjecam, i ljudi su sad odmah reagovali i zvizdali nam himnu u subotu..Sve zbog ovih nekulturnih neandretalaca....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 13:43

termi ima puno problema sa povredama,,,u sredini nema M.Aurelia da igra zadnjog veznog ,sto je vrlo bitno za nas, a sto se tice da Hrgovic igra neka njega na klupi,

Supic na golu, stoperi nadarevic, spahic da odigraju jednu dobru tekmu ,salihovic po lijevoj strani,vladovic desnog beka sa defezivnijom pozicijom,a sredini bi da igraju Muratovic,Rahimic i da vrse blokade na centru Ardi Turan da su uvjek blizini njega da,a ibrici neka sa Misimovicem drzi napadacki dio naseg centra sa promjenom pozicija tokom utakmice,a napadu bi da vidim tandem Dzeko i Muslimovic,jer nekako Zlatan moze da se nosi jako sa ovim Turskim odbrebenim mislim da bi taj eksperiment da Ibisevic pocne u 2 polvrm dobro dosao kao varka Fatihu Terimu,a Pjanic i Bajramovic da udju u drugom polvrm sve ovisno od rezultata i vremena kad bi trebali da udju,mislim da 1 koji treba izaci je Muratovic jer njemu uvjek oko 70 min padne snaga i nivo kretanja i to se primjeti uveliko,kao i Ibricicu

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 13:51

Samo treba igrati grubo, na granici kartona, da se Turci dodatno unervoze i da ih skroz izbacimo iz kontrole..Samo ih udarati, pogotovo u skokovima i duelima....

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 07 sep 2009, 13:54

fabio je napisao/la:termi ima puno problema sa povredama,,,u sredini nema M.Aurelia da igra zadnjog veznog ,sto je vrlo bitno za nas, a sto se tice da Hrgovic igra neka njega na klupi,

Supic na golu, stoperi nadarevic, spahic da odigraju jednu dobru tekmu ,salihovic po lijevoj strani,vladovic desnog beka sa defezivnijom pozicijom,a sredini bi da igraju Muratovic,Rahimic i da vrse blokade na centru Ardi Turan da su uvjek blizini njega da,a ibrici neka sa Misimovicem drzi napadacki dio naseg centra sa promjenom pozicija tokom utakmice,a napadu bi da vidim tandem Dzeko i Muslimovic,jer nekako Zlatan moze da se nosi jako sa ovim Turskim odbrebenim mislim da bi taj eksperiment da Ibisevic pocne u 2 polvrm dobro dosao kao varka Fatihu Terimu,a Pjanic i Bajramovic da udju u drugom polvrm sve ovisno od rezultata i vremena kad bi trebali da udju,mislim da 1 koji treba izaci je Muratovic jer njemu uvjek oko 70 min padne snaga i nivo kretanja i to se primjeti uveliko,kao i Ibricicu
Potpis ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2009, 13:58

VR6_LION je napisao/la:interesuje me hoce li biti gostujuci navijaca,jer onaj kavez u Zenici je mal...predpostavljam da ce ih biti,mislim da su im trebali dati citav sjever,jer prijateljske smo zemlje...da li je nama ovakva situacija npr da moram u Istanbul mislim da napunili jednu tribinu iza gola
Hajd poklopi se usima! Trebali smo im ba dat' i zapad i istok, sta fali, prijateljske smo zemlje!! Cccc...e svasta kod nas majka rodi!

mensur007
Kontakt:

Post Postao/la mensur007 » 07 sep 2009, 14:01

Treba s turcima igrati extremno grubo i prljavo isto kao i oni.

Turke ne volim nikako, primitivni su i divljacki nastrojeni!!!

Zvizdati njihovim igracima maximalno, da ne misle da ih docekujemo rasirenih ruku.

Sjetite se kako su nam divljacki izvizdali himnu!!!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 sep 2009, 14:02

HEHEEHHEHE
Ako smo prijateljske zemlje nek nas puste na SP , oni su vec isli na SP , njima nije zanimljivo ko nama hehehe ako je vec tako :D :D :D cccc sto ih je manje njima je teze do bodova sve sto je crvenop treba zabraniti :D
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.