Moja prognoza je 0:2, igra identična onoj kao u Armeniji, sa nešto više šansi za naše momke, ali nešto boljom odbranom Estonaca. Nisu strijelci bitni, ni najmanje.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja glaso za Estoniju da nasim "slomim noge"Knele je napisao/la:Šta, nisam valjda jedini koji navija za Estoniju? Polako, dole redenik, navijam za BOSNU![]()
Moja prognoza je 0:2, igra identična onoj kao u Armeniji, sa nešto više šansi za naše momke, ali nešto boljom odbranom Estonaca. Nisu strijelci bitni, ni najmanje.
AKO BOGDAZvijer10 je napisao/la:Ja sam prije utakmice sa Armenijom usnio da ce neko dati gol u 6oj minuti, Ja mislim da je tako nesta bilo. Sinoc sam imao isto san da ce Dzeko dati gol u 9oj minuti. Valjda budem opet upravu.
Zvijer10 je napisao/la:Ja sam prije utakmice sa Armenijom usnio da ce neko dati gol u 6oj minuti, Ja mislim da je tako nesta bilo. Sinoc sam imao isto san da ce Dzeko dati gol u 9oj minuti. Valjda budem opet upravu.
Radioglava je napisao/la:Zvijer10 je napisao/la:Ja sam prije utakmice sa Armenijom usnio da ce neko dati gol u 6oj minuti, Ja mislim da je tako nesta bilo. Sinoc sam imao isto san da ce Dzeko dati gol u 9oj minuti. Valjda budem opet upravu.
I ja sam sanjao, ali kod mene smo gubili 1:0 i igrali smo hokej na ledu... Zbog toga ne vjerujem u snove, jer će naši momci pobijediti estoniju u fudbalu.
Google je napisao/la:Ja jos ne mogu da vijerujem da sutra mi igramo odlucujucu tekmu za odlazak u baraz!!!
Valja nam se navic na ovakkve dobre rezultate,nije lahko:DDD!!!
Sad razumijem Brazilce kako im je kad izgube neku tekmu....!!!
daadad..mi smo evropski brazil....pa covjece imamo talenata za izvoz..samo nam treba malo vise ozbiljnosti u mladim selekcijama...Google je napisao/la:Ja jos ne mogu da vijerujem da sutra mi igramo odlucujucu tekmu za odlazak u baraz!!!
Valja nam se navic na ovakkve dobre rezultate,nije lahko:DDD!!!
Sad razumijem Brazilce kako im je kad izgube neku tekmu....!!!
ma nema veze, sad imamo možda, ustvari imamo najbolju generaciju do sad, ali ako ćiro hoće, on može u savez dovesti i bolića, hibića, barbareza, jer savez je poprilično dobar s njim, još ga se pomalo i boje, a sad još više kad je čitava nacija uz njega, zamisli da se sad nešta desi ćiri slično kodri, ja mislim da bi u savezu padale glave, i zamisli u JAR-u da nas vodi ćiro, a pomoćnici mu barbarez i kodro, trener golmana marić, bolić ko neki koordinator, pa ne bi nas brazil dobio kad bi nas takvi ljudi vodilijuzni vjetar! je napisao/la:meni ostaje zal,, za barbarezom-najbolji strelac bundes lige, bolic- fenerbahce -rayo valecano - meho kodro legenda real sociedada ,baljic- svojevremeno najsklupji igrac reala- hibic-kapiten velikana kao sto je atletico madrid , itd zao mi je sto ciro nije ranije dosao da tu extra generaciju odvede na veliko takmicenje ,uvijek smo imali igracine uvijek cemo imati !
mirzza je napisao/la:ciro izvodi trenutno najboljih 11 koje imamo na raspolaganju, neka igraju onako kako znaju i necemo se imati cega plasiti, kvalitet je na nasoj strani a ciro ce ih motivisati da se bore i ginu,
ocekujem pobjedu od 2-0, strijelci dzeko i misimovic
Stilic aBd ili Bajramovic, ne treba se brinuti za toAlucard je napisao/la:Mene interesuje ko će zamijeniti Muratovića oko 60-te minute kada ovaj "crkne" od umora? Nema više Pjanića da uvede potrebnu svježinu.
ma neće ćiro ubaciti štilu 99,9%, umjesto murata ulazi bajramović sigurno ba, možda opet napravi neku bravuru ko u genku, i treba mu fkt dati priliku, sve više i više igra u frankfurtu, a znamo kakav igrač, ko što ćiro kaže to je naš pellemirzza je napisao/la:Stilic aBdAlucard je napisao/la:Mene interesuje ko će zamijeniti Muratovića oko 60-te minute kada ovaj "crkne" od umora? Nema više Pjanića da uvede potrebnu svježinu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.