Malo je reći da sam izdominirao ovo kolo.Scof1eld je napisao/la:ko je ovaj modrica maxima
Idemo dalje, sezona je duga, lopta je okrugla, sve je moguće.
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Malo je reći da sam izdominirao ovo kolo.Scof1eld je napisao/la:ko je ovaj modrica maxima
Modričagollum je napisao/la:Malo je reći da sam izdominirao ovo kolo.Scof1eld je napisao/la:ko je ovaj modrica maxima84 boda, 77. mjesto u svijetu, neki luđak imao 101 bod.
![]()
Idemo dalje, sezona je duga, lopta je okrugla, sve je moguće.
Ma nek se povrijedi,briga me. Nemam zivaca non stop to gledati. Neka samo Rooney i Mesi budu zdravi i imam najmanje 30 bodova od njih dvojice svako kolo.jose je napisao/la:@majestic24: imaš code negdje naprijed, pa prelistaj.
Mislim da si trebao transfere vrsiti najranije dan-dva prije odigravanja utakmica, jer se u medjuvremenu moze neko povrijediti.
Šta ti vrijedi kad će na kraju Modriča biti prva.Scof1eld je napisao/la:ma ako sutra ne preuzmem prvo mjesto u ss. ligi, necu nikad![]()
ma sta znasgollum je napisao/la:Šta ti vrijedi kad će na kraju Modriča biti prva.Scof1eld je napisao/la:ma ako sutra ne preuzmem prvo mjesto u ss. ligi, necu nikad![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.