Imao si dobar osjecaj ..BIHfan je napisao/la:Imam osjecaj da veceras gubimo.
40. Minuta
3:0 Benfica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Imao si dobar osjecaj ..BIHfan je napisao/la:Imam osjecaj da veceras gubimo.
kloc ostaje kloc, "dokazao" se i protiv psg-a..tik-tak je napisao/la:igra kloc lovren i odmah lose
direktni krivac za sva tri gola
jok, dobice te vi ovo, ko liverpool milana u finalu lsBIHfan je napisao/la:Imam osjecaj da veceras gubimo.
Tek su sad najebali.Nece se kloca rijesiti za deset godina.Devil je napisao/la:@Hare sta ovo bi dade ga Lovren?
Nemam pojma...sad cu gledati reprizu utakmice pa cu ti javitijacky09 je napisao/la:Čim je ušao Gomis Lyon puno bolji. Do tada nisu opucali na gol.
Može li mi netko objasniti za koji još gol je Lovren krivac osim onog za kojeg je indirektno kriv jer nije ispucao loptu dobro?
SAD cu ja pogledati cijelu utakmicu pa cu napisati komentar na krajujacky09 je napisao/la:Evo svih golova: http://www.tvgolo.com/football.php?suba ... m=&ucat=50&
Treba pohvaliti Gomisa.. čim je ušao Lyon je nešto odigrao ofanzivno, do tada jad i bjeda ofanzivno.
2.gol je Lovren trebao bolje izbiti loptu ali ne smije se dešavati da 4-5 igrača Benfice idu u kontru na 2 igrača Lyona. Igrači Lyona samo stoje i gledaju.majestic24 je napisao/la:1.gol - obrana nije na mjestu,Pjanic napravio glup faul. Citava obrana staticna ukljucujuci i golmana. Krivi svi!!
2.gol - ponovo Pjanic medju krivcima. Katastrofalno je izveo slobodnjak koji je zavrsio u zivom zidu..lopta se odbila do centra i onda kontra 4 vs 2 koju zavrsava Coentrao. Loris je takodjer mogao bolje reagovati.
tik-tak je napisao/la:lovren kloc
Koja 2??Ted Mosby je napisao/la:tik-tak je napisao/la:lovren kloc
Nemojte na Lovrena, evo samo je za 2.gol kriv, slabi su i ostali igrači
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.