Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Mućke daleko iznad svih
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
mucke pa sve ostaloRollingPaper je napisao/la: ↑04 apr 2022, 17:27Ima li još ko ovde da mu je OFAH bolji od svih modernih americkih comedy serija![]()

ImaRollingPaper je napisao/la: ↑04 apr 2022, 17:27Ima li još ko ovde da mu je OFAH bolji od svih modernih americkih comedy serija![]()
Meni mucke najdepresivnija serija ikad, da me neko natjera da ono gledam tri dana u komadu mislim da bi se objesio.
Uvijek je britanski humor bio bolji od americkog. Strasno je da postoje ljudi kojima je smijesan Will Ferrell i slicni.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ne da je bolja nego je level iznad... Ito dobar level iznad.filip13 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 19:43ImaRollingPaper je napisao/la: ↑04 apr 2022, 17:27Ima li još ko ovde da mu je OFAH bolji od svih modernih americkih comedy serija![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni su Mućke i Seinfeld uvijek na HDD spremne za gledanje.
The Office američki, Arrested Development, Malcolm in the Middle, Married with Children, It's Always Sunny in Philadelphia... sve ekstra serije. The Inbetweeners, Scrubs, Plebs, Workaholics, The Last Man on Earth su isto imali ok sezona. Brooklyn 99, Community, TBBT i Friends su
The Office američki, Arrested Development, Malcolm in the Middle, Married with Children, It's Always Sunny in Philadelphia... sve ekstra serije. The Inbetweeners, Scrubs, Plebs, Workaholics, The Last Man on Earth su isto imali ok sezona. Brooklyn 99, Community, TBBT i Friends su

100% sportski i krajnje opušten potpis
Meni modern family nije losa serija, Phil je ubjedljivo najjaci lik tamo
Curb Your Enthusiasm isto dobra serija ko voli taj tip humora ...
Arsenal All The Way !
-
- Kontakt:
Meni Modern family i Big bang theory ništa posebno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Meni Scrubs nikad nije sjeo. Probao par puta, ne znam da li sam pogledao više od 10 epizoda. Isto mi nikad nisu sjeli "crtići" tipa Family Guy, Bob's Burgers, Futurama i slično. Nisam fan ni Simpsona, mada mogu pogledati epizodu ako naletim na TVu, isto važi i za South Park.
Modern Family mi je ok, no nemam neke želje da gledam opet.
Modern Family mi je ok, no nemam neke želje da gledam opet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Peaky Blinders
Najdraza serija ikad, definitivno.

Najdraza serija ikad, definitivno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlCapitano
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Počeo opet nakon toliko godina gledati Charliea i Two and a half man...meni uz HMYM i prijatelje definitivno najjači sitcom.
peaky blinders
ne svidja mi se kad serija ne zavrsi kao serija, nego u filmu, ali, bar serija nije otkazana, pa ce biti zavrsena s filmom, nego je od samog pocetka bilo planirano da se zavrsi na taj nacin il bar tako glasi oficijelna prica
Kakva je druga sezona Witchera? Ako mi je prva bila OK, isplati li se gledati druga?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
X puta bolja od prve sezone. Upgrade u svakom mogucem smislu. Odlicna sezona.
@igrajlopte 🐦
Meni je Big Bang bio dosta zabavan u pocektu i mnogo puta sam znao upaliti da ako nista drugo imam kao background noise, ali prestao mi je biti drag do tamo neke sezone kada su se poceli vjencavati, kad su cure pocele dobijati sve vise paznje i prostora, pa onda poceli da uklapaju neke side storyje kao main pricu itd itd..RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 20:25Meni Modern family i Big bang theory ništa posebno
Vidim mnogi ovdje spominju Peaky, pretproslu sezonu sam odustao. Jednostavno mi postalo smor u mnogim segmentima. Zadnji put kad sam tako lahko izgubio interesovanju za jednu seriju (iako sam bio veliki fan) je bio slucaj sa Vikingsima nakon
@igrajlopte 🐦
Meni ni one epizode sa Ashtonom nisu toliko lose ko vecini, bilo je i sa njim dobrih epizoda. Naravno ne moze se porediti sa Charliem ali gledljivo je.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:05Počeo opet nakon toliko godina gledati Charliea i Two and a half man...meni uz HMYM i prijatelje definitivno najjači sitcom.
nisu ni meni ima par stvarno dobrih epizoda.Alan je abs nosio taj show iako je postao parodija svog karaktera.One epizode sa Jeffom Strongmanm su mi dobreenobarca je napisao/la: ↑09 apr 2022, 01:52Meni ni one epizode sa Ashtonom nisu toliko lose ko vecini, bilo je i sa njim dobrih epizoda. Naravno ne moze se porediti sa Charliem ali gledljivo je.TheTruth34 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:05Počeo opet nakon toliko godina gledati Charliea i Two and a half man...meni uz HMYM i prijatelje definitivno najjači sitcom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.