Mislis 27 bodova, igra se trokruzno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Lijepe slike s pecare
Veselinović je stigao prije 2 dana taman nekih 10-15minuta je dobio pa polako dalje sa njim,Said je imao nekakvih problema sa grcom pa je ostao na klupi,a Adi je poceo vjerovatno zbog tog u21 pravila i izasao je na polvremenu.a sa Mujagicem je pogodio

Da li i vama koji gledate na areni sjecka slika prekida ili je ovo meni samo?
Od kada je dozvoljeno gostujućim navijačima da idu na utakmice?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Iskrene čestitke Miloradu Dodiku i Dr. Draganu Čoviću što su dozvolili pune kapaciteta na stadionima RS i Zapadnohercegovačkom kantonu. Siguran sam da će i Zrinjski imati puni kapacitet. Kao Bošnjaka me je stid ovih restrikacija na stadionima Rođeni, Koševo, Grbavica, Tušanj.
Prekidalo je i juce iz Sarajeva. Ne da mi da prebacim na TV. Ako arena nastavi s ovim 'kvalitetom',treba prekidati s njima !!
- oldschool72
- Kontakt:
Ja "kopa" i škripara, ko penzioneri sjede mašu jednom zastavom pa bolje da se ugase...
Velež do groba
Kao da im je ofirno ukinuti restrikcije odma nakon što su posebne države republike srpske i herceg bosne ukinule pa se inate nad narodom i tripuju da opasnost bar za sada nije iza nas.061657451 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:34Iskrene čestitke Miloradu Dodiku i Dr. Draganu Čoviću što su dozvolili pune kapaciteta na stadionima RS i Zapadnohercegovačkom kantonu. Siguran sam da će i Zrinjski imati puni kapacitet. Kao Bošnjaka me je stid ovih restrikacija na stadionima Rođeni, Koševo, Grbavica, Tušanj.
Želim da im se ovo vrati na najmilijim što nam rade.
Cijelo prvo poluvrijeme s grbavice niti jednom drugo tek u 83 se vratila slika, evo sad isto od 40 minuta jedno 30 prekida.
Samo eto mozda i jeste ta neka oluja mada čisto sumnjam zamisli placam od mjeseca do mjeseca 19 maraka i svaki kanal radi osim onog koji mi je najbitniji i zbog kojeg iskljucivo placam tih 19 maraka.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Povredi se Jakobljevic velika steta najbolji stoper u ligi
Maroon Brothers 1946
- Tristan
- Kontakt:
Sinoc sa Grbavice ni jednom nije prekinulo, veceras pola minuta kocila slika i poslije sve normalno. To je od operatera do operatera. Gledate na BH Telekomu?90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:40Cijelo prvo poluvrijeme s grbavice niti jednom drugo tek u 83 se vratila slika, evo sad isto od 40 minuta jedno 30 prekida.
Samo eto mozda i jeste ta neka oluja mada čisto sumnjam zamisli placam od mjeseca do mjeseca 19 maraka i svaki kanal radi osim onog koji mi je najbitniji i zbog kojeg iskljucivo placam tih 19 maraka.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ma onaj arena paket od 19 maraka aplikacijaTristan je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:59Sinoc sa Grbavice ni jednom nije prekinulo, veceras pola minuta kocila slika i poslije sve normalno. To je od operatera do operatera. Gledate na BH Telekomu?90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 21:40Cijelo prvo poluvrijeme s grbavice niti jednom drugo tek u 83 se vratila slika, evo sad isto od 40 minuta jedno 30 prekida.
-
- Kontakt:
Problem kriznih stabova u kantonima je sto ne prate broj zarazenih. Bez zaj.ebancije,ako nema zarazenih onda sta izmisljas toplu vodu vec pustaj sve u normalu.
Banja Luka je 10 dana u nizu bez i jednog zarazenog bila i zasto onda da ne bude pun stadion ili da se pusti nocnim klubovima da rade normalno radno vrijeme do 2-3h ujutro sto je i ucinjeno.
Sledeci korak treba biti ukidanje tih stabova da se prekime sa cirkusom vise. Bar do jeseni,zime
PS. stvarno lijepa slika iz sirokog gdje je pun stadion zahvaljujuci i mostarcima
Banja Luka je 10 dana u nizu bez i jednog zarazenog bila i zasto onda da ne bude pun stadion ili da se pusti nocnim klubovima da rade normalno radno vrijeme do 2-3h ujutro sto je i ucinjeno.
Sledeci korak treba biti ukidanje tih stabova da se prekime sa cirkusom vise. Bar do jeseni,zime

PS. stvarno lijepa slika iz sirokog gdje je pun stadion zahvaljujuci i mostarcima
- feniksptica
- Kontakt:
Tad ste nas i yebali sve za vjek vjekova..tad je moro Gigovic uletit. Sve ostalo je Borac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako je Arena Cloud u pitanju normalno je to. Nije optimizovana aplikacija, kakav god internet da imas prekidat ce. Ne isplati se to, poskupa za dva tri kanala, a i to ne dobijes kako trebas.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi