Ma nebitna utakmica, taman dodje ko lagani trening, sve rijeseno u prvoj utakmici. Temperatura ko temperatura je ok ali vjeruj mi da vjetar odnese, toplije mi bude na Rujistu nego na ovom vjetru ali da je moglo doci vise ljudi to svakakoMiljacka je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:3218h bezveze termin, šta bi ti, da igrate u 22? +8 temperatura, kakva crna ledara?RASanticeva je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:05Radni dan, bezveze termin i u Mostaru je ledara cijeli dan danas![]()
Kup BiH 2022/2023
-
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2022/2023
MostarskiSin je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:37Ma nebitna utakmica, taman dodje ko lagani trening, sve rijeseno u prvoj utakmici. Temperatura ko temperatura je ok ali vjeruj mi da vjetar odnese, toplije mi bude na Rujistu nego na ovom vjetru ali da je moglo doci vise ljudi to svakakoMiljacka je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:3218h bezveze termin, šta bi ti, da igrate u 22? +8 temperatura, kakva crna ledara?RASanticeva je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:05
Radni dan, bezveze termin i u Mostaru je ledara cijeli dan danas![]()

A šta je sa RA? Nisam ispratio do kraja ovo oko bojkota, ja sam mislio da ih neće biti samo na Zrinjskom i Borcu iz solidarnosti.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Pa i Vojvode su navijaci 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Platite vodu pa se bavite s nama
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Vidimo se u polufinalu nadam se a do tada nam gledajte u guzove.
Juniori Hajduka igrali u istom terminu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Uskoro vas prelazimo na tabeli

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Mislim da ce bojkot trajati sve dok klub ne obezbijedi adekvatnu tribinu za gostujuce navijace. Danas su bili ljudi iz saveza i izgleda da ona nakarada nije prosla kontrolu. Potrebno je ispraviti odredjene stvari pa ce ponovo doci da vide je li ok. Koliko sam razumio jedna od stavki je da se tribina postavi blize terenu, sve se moze zavrsiti za jedan dan.Miljacka je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:39MostarskiSin je napisao/la: ↑15 mar 2023, 19:37Ma nebitna utakmica, taman dodje ko lagani trening, sve rijeseno u prvoj utakmici. Temperatura ko temperatura je ok ali vjeruj mi da vjetar odnese, toplije mi bude na Rujistu nego na ovom vjetru ali da je moglo doci vise ljudi to svakako![]()
A šta je sa RA? Nisam ispratio do kraja ovo oko bojkota, ja sam mislio da ih neće biti samo na Zrinjskom i Borcu iz solidarnosti.
nemate vi sa nama srece u Kupu vec smo vam jednom dokazali i to kad vam je bilo najdraze ,u finalu,bolje da se nadate medjugorcima mozda budete imali vise stece sa njima

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Doduše

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zrinjski Velež Zeljo Tuzla.Finale Zeljo-Zrinjski.Nicaze.
Bojkot je glupost, oni bi da ispravljaju krive Drine.
Kad je izvlačenje polufinala kupa?
kad je izvlacenje parova , danas ili sutra?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Danas Zvijezda treba mlatnuti Želju, tako da ne vjerujem da je danas.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- BiHSportman
- Kontakt:
Kada Zvijezda nas dobije, taman može i vas u polufinalu, da nam pokažete vi kako se igra

1921!
-
- Kontakt:
Bilo pitanje trenutka kada će ovaj amater da napravi neku grešku.
Muftaaaaaaa 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moze neko link u pp

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.