Imao je povredu koljena godinu dana u Rangersu. Vjerovatno ne bi trebao igrat 120 minuta jednu utakmicu, a ne dvije u 5 dana.MokraKifla je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:42
Imao je protiv Italije ove trake na koljenu sad jel obnovio neku povredu ili je nesto novo ne znam...
Nikola Katić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Otkud sada povreda?
Od reprezentactivnih utakmica?
Od reprezentactivnih utakmica?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Beduin
- Kontakt:
Ni ja nisam znao da je povrijedjen, danas gledam sto ga nema u protokolu. Katic je to, zvijer nasa i sigurno sa jednom nogom ce ici na SP ako trebao, isto kao i Dzeko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Negdje sam pročitao da "vuče" lakšu povredu koljena, ali da bi sve trebalo biti uredu, sa obzirom da je odradio mečeva baraža bez nekih poteškoća.
Očigledno na pregledu su ustanovili nešto drugo. Za nadati se da će biti spreman do juna.
Pa nema mi logike da je zavrsio sezonu ne cini se nista teze prirode...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ratnik!!
Kaže igracu i bez noge ako treba za svjetsko!!

Kaže igracu i bez noge ako treba za svjetsko!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Institucijo! 

-
Coolpanda24
- Kontakt:
Indirektna poruka sta misli Muharemovic, a vjerovatno i ostali o ovom sa Mirsinim malim.
Svaka cast Nikoli nasem
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovi stariji bi mozda oprostili, ovi mladji nikad Anelu oprostiti nece. Amar i Tarik su se izjasnili i pokazali vise puta
Ma ne vjerujem da bi ni stariji. Dopizdi svakome da te neko 4 puta ostavi na cjedilu. Jednom, pa i 2 puta kao i da oprostis. Ali vala ovo njegovo je bezobrazluk.soccerfan je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:39Ovi stariji bi mozda oprostili, ovi mladji nikad Anelu oprostiti nece. Amar i Tarik su se izjasnili i pokazali vise puta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Svaka cast Nikoli, steta sto nece igrati do kraja sezone, a niko ne zna ni tacnu dijagnozu, sto je problem za SP.
Mislim da previse romatizujete stvari, igraci hoce uspjehe i kad bi vidjeli da Anel moze na terenu da doprinese kvalitetu bilo bi care, lave, majstore.
Mislim da previse romatizujete stvari, igraci hoce uspjehe i kad bi vidjeli da Anel moze na terenu da doprinese kvalitetu bilo bi care, lave, majstore.
Daj Anel ima važnijih stvari od reprezentacije, pa svaki put je došao na silu i žurio kući. Pustite dečka da rješava posao kod kuće, ima ko igrati za reprezentaciju. Bilo je i prije zamjene za njega, naći će se i sada...Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:48Svaka cast Nikoli, steta sto nece igrati do kraja sezone, a niko ne zna ni tacnu dijagnozu, sto je problem za SP.
Nebi. Kad je bio najpotrebniji ostavio je momke na cjedilu i oni to znaju. Nisu gaslucajno otpratili sa IG . Amar bukvalno isti danBrazzzoo123 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 22:48Svaka cast Nikoli, steta sto nece igrati do kraja sezone, a niko ne zna ni tacnu dijagnozu, sto je problem za SP.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izuzetna pozrtvovanost u ove dvije utakmice, on i Tarik su bili kljuc nase pobjede u ove dvije utakmice, nerealno su odigrali 
Koliko je pouzdan najbolje govori da ga ništa nije moglo spriječiti da za Bosnu i Hercegovinu odigra svih 90 minuta.
A za to je morao primiti čak dvije injekcije u koljeno, saznaje ****.
“Igraću i bez noge za Svjetsko prvenstvo” rekao je nonšalantno Katić!
Hercegovački lav, jači i od hercegovačkog kamena i krša…
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tarik je na FB još dodao brat za brataGoalgetter je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:01Izuzetna pozrtvovanost u ove dvije utakmice, on i Tarik su bili kljuc nase pobjede u ove dvije utakmice, nerealno su odigrali![]()
Oni su suho zlato. Ne dirati ni slucajno
Nožni palac Nikole Katića vrijedi više nego cijelo biće smećara Ahmedhodžića.
- akisarajevo92
- Kontakt:
to je malo preteska konstatacija
https://sportske. ba/clanak/odbio-reprezentaciju-bih-u-hajduk-stigao-na-posudbu-iz-glasgow-rangersa/
sad je popularno svrsavati na Katica, uz puno pravo, ali jedan je odabrao BiH ispred Svedske, a jedan nas je vise puta odbijao zbog Hrvatske pa smo mu zaboravili, pa zasto ne bi i Anelu istoSvojevremeno se nalazio u kombinacijama za reprezentaciju BiH, ali je stasiti Hercegovac korektno stavio do znanja da ga zanima isključivo igranje za Hrvatsku i da će čekati poziv ‘’vatrenih’’
prestao je igrati za reprezentaciju zbog vrijedjanja porodice, ne podnosi svako isto te stvari
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google [Bot], Hajdeee, HariTz, Jarodwest, Kajkutenjoyer, L-Train, Lecler, MostarReds22, Muumii, StevieG8 i 88 gostiju.