Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Ako cemo po trenerskom iskustvu Pape i Barba su tu negdje.Pogledajmo koje je Pape klubove vodio(Konjospori,Trabzonspori i ostali) i kad ih uporedimo sa snagom repke BiH,to je ogromna razlika.Mi nemamo strucnjaka tipa R.Antic da kazemo,to je veliki majstor sa iskustvom vodjenja najboljih evropskih ekipa(il makar ekipa u najjacim ligama).Ako govorimo o karizmi takodjer Pape i Barba su podjednaki s tim da Barba ima malo jacu podrsku jer je poslijeratna legenda dok je Pape ipak igrao ranije.Ako govorimo o onom najvaznijem,stavovima clanova IO Saveza,Safet je velikoj prednosti.Sumnjam da ce Sergeja izabrat iako smatram da je ovo veliki trenutak da Sergej Barbarez preuzme nasu fudbalsku reprezentaciju,da udari temelje pravilnog razvoja mladih igraca,da postavi prave ljude u stozer(nase ljude iz struke), i da povede nase lavove na EURO!
Sergej, Sergej, Sergej, BARBAREZ!!!
Sergej, Sergej, Sergej, BARBAREZ!!!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Hvala lijepa gospon "DeepPurple",DeepPurple je napisao/la:al mu ga schuknu.ovaj @triger providan.ako nekog ne gotivis napisi.a ne da ti krojis istoriju ko je ko bio u parizu i psg.kao sto bas jedan rece iz pariza,prije par godina sam tek cuo za bosnu,ali zato papeta ko da znam cjeli svoj zivot.on nas je odveo do prve titule i on je zacetnik svih kasnijih uspjeha psg.prema tome @triger ni jedne.Mandrak je napisao/la:I Sergeju svaka cast kao igracu,ali kakve to on ima rezultate kao trener?? ustvari nikad nije ni bio trener...da ne palamudimo dalje.mahalas je napisao/la:Ma kakav crni Safet, pa kakve rezultate on ima za sebe??? kao igrač svaka čast, ali kao trener??? Da ne palamudimo dalje Sergej i kapak.........
idi gnjavi na old timeru i starim vremenima. ali ovdje pusti ljude kraju.
ali ako tebe neko skonta zasto spominjes mene (!"?) i šta pises u svom postu, svaka cast!
'Popravi' se prvo pa sjedni za tastaturu...ko bolan 'kroji' historiju PSG!?

Niti čitaš niti znaš šta pišeš - O Sušiću sam vrlo jasno i precizno napisao šta mislim (čitaj, ne budi lijen..), a petljas se u jednu sasvim korektnu razmjenu misljenja dva druga forumaša!?
I gosp. Purpurni (Hash) lekcije dijeli nekom drugom, tvog nivoa a tjerat bilo koga sa teme - e, neće moći, mali si ti 'kalibar' za to.
Jah, Francuzi samo zanali i čuli za Papeta i bez njega ne bi ni bilo PSG

Probudi se i čitaj, čitaj....i poklopi se ušima - sve si fulio - i temu, i priče, i postove i nickove...jedino ti "Trigger" izgleda u glavi

Bosno moja poharana....
Nebih volio ni jednu legendu za selektora.
Ljudi nisu ni izabrani a vec orangutani,pavijani,simpanze i ostali forumasi,novinari,navijaci pocinju da se izivljavaju po njima,iako ih pola nikad uzivo nije ni gledala.
Legende to nisu zasluzile ali ti ''novokonponovanim strucnjacima'' ne mozes utuvuti u glavu.
Ljudi nisu ni izabrani a vec orangutani,pavijani,simpanze i ostali forumasi,novinari,navijaci pocinju da se izivljavaju po njima,iako ih pola nikad uzivo nije ni gledala.
Legende to nisu zasluzile ali ti ''novokonponovanim strucnjacima'' ne mozes utuvuti u glavu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
@triger isti si onaj iz tln adis beslagic bivsi rukometni golman u emisiji -kucamo na vrata zaboravljenih asova-
Idi otvori takvu temu pa lomataj rukama k'o djuro i zamisli da si tepih

- Stone Island
- Kontakt:
Umjetni'ku',ne gnjavi čovjeka.DeepPurple je napisao/la:@triger isti si onaj iz tln adis beslagic bivsi rukometni golman u emisiji -kucamo na vrata zaboravljenih asova-![]()
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ej moj jarane da svi pisu kosto triger pise ovo bi bio naj bolji forum jer iz svakog njegovog posta imas nesto da naucisDeepPurple je napisao/la:@triger isti si onaj iz tln adis beslagic bivsi rukometni golman u emisiji -kucamo na vrata zaboravljenih asova-![]()
-
- Kontakt:
dobro zlatna kanta,kako ti kazes.Stone Island je napisao/la:Umjetni'ku',ne gnjavi čovjeka.DeepPurple je napisao/la:@triger isti si onaj iz tln adis beslagic bivsi rukometni golman u emisiji -kucamo na vrata zaboravljenih asova-![]()
Kolko ja znam Ronaldinho je igro za PSGDeepPurple je napisao/la:al mu ga schuknu.ovaj @triger providan.ako nekog ne gotivis napisi.a ne da ti krojis istoriju ko je ko bio u parizu i psg.kao sto bas jedan rece iz pariza,prije par godina sam tek cuo za bosnu,ali zato papeta ko da znam cjeli svoj zivot.on nas je odveo do prve titule i on je zacetnik svih kasnijih uspjeha psg.prema tome @triger ni jedne.Mandrak je napisao/la:I Sergeju svaka cast kao igracu,ali kakve to on ima rezultate kao trener?? ustvari nikad nije ni bio trener...da ne palamudimo dalje.mahalas je napisao/la:Ma kakav crni Safet, pa kakve rezultate on ima za sebe??? kao igrač svaka čast, ali kao trener??? Da ne palamudimo dalje Sergej i kapak.........
idi gnjavi na old timeru i starim vremenima. ali ovdje pusti ljude kraju.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
Igra je i za milano pa za bocu izbjegao bas onu pravu zlatnu kantu.ili je vec prije i dobio
bilo kako u psg bas nista nije napravio da bi se spominjao kao pape.
najbolji strelac,najbolji strani igrac prvi kup,prva titula itd itd
p.s fanovi izabiraju igraca svake godine,tako da je to jos jedan corak

bilo kako u psg bas nista nije napravio da bi se spominjao kao pape.
najbolji strelac,najbolji strani igrac prvi kup,prva titula itd itd
p.s fanovi izabiraju igraca svake godine,tako da je to jos jedan corak

Zadnja izmjena: DeepPurple, dana/u 24 dec 2009, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Odlično znaš - i da znaš, iako je Pape proglašen za najboljeg stranca koji je igrao u PSG - fanovi PSG su izabrali za svog idola baš Ronaldinha!nevjernik je napisao/la:Kolko ja znam Ronaldinho je igro za PSG
Bosno moja poharana....
Raja,
Ovo je Tema o selektoru repke a ne o uspjesima bivših fudbalera, pa neka su bili i najbolji na svijetu!
Jedan taluta i sve ode u "Off Topic"...
Ovo je Tema o selektoru repke a ne o uspjesima bivših fudbalera, pa neka su bili i najbolji na svijetu!
Jedan taluta i sve ode u "Off Topic"...

Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
sto se onda ti prvi hvatas off topica
rekao si svoje u vezi koga bi za selektora a onda nastavio da izmisljas toplu vodu,i ponistavas ili anuliras dobro sve u vezi papeta.otvori svoju temu kao ''hejter'' takvih igraca a ovdje takva misljenja su bas kao sto rece off topic.
p.s ko tebe izabra za idola

rekao si svoje u vezi koga bi za selektora a onda nastavio da izmisljas toplu vodu,i ponistavas ili anuliras dobro sve u vezi papeta.otvori svoju temu kao ''hejter'' takvih igraca a ovdje takva misljenja su bas kao sto rece off topic.

Hallo!DeepPurple je napisao/la:sto se onda ti prvi hvatas off topica![]()
Šta tebe muči?
Zdravoooooo

Bosno moja poharana....
Mladen Delic - Ne sam Safete!!!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic je najbolji fudbaler u historiji BIH,i sigurno da bi on bio odlicno rjesenje za selektora reprezentacije,i ako tako bude vjerujem da ce svi biti prezadovoljni! Ako on nece,tu je onda Barbarez,covjek koji je zaduzio ovu naciju! Imamo odlican tim i treba nam neko vrhunsko ime na klupi i idemo na Euro 2012 godine aBd!
Bilo bi mi drago ako safet bude. Ima igracku karijeru, ima neku i trenersku koja nije bas kao igracka ali ima iskustva nekog. Igraci ce ga postovat mislim. Mozda bi sergeju trebalo dat mjesto pomocnog trenera ili tako nesta ili da vodi mladu selekciju. pa ga mozda nakon papeta stavit na klupu 

-
- Kontakt:
ko je taj safet susic? koga je on trenirao. ja nikad nisam cuo da je trenirao neku ozbiljnu ekipu.meni se cini kao neki beskurac,ne smije nikad nista izjaviti i lik je bez okusa i mirisa.ne svidja mi se nikako i mislim da je prava ona pizda i seljak,nesto kao goran bregovic i ekipa.
Ma samo Sergej Barbarez(Ljudina) 

Sta god da je bolje i on nego sliskovic koji je prije par mjeseci na jednom mostarskom radio pljuvo po ovoj repci ili tamo neki ljupoko koji je vodio CZ do kraja LP 91 ili od sergeja koji nema ni mrve iskustva
Ma dobar je Safet,ali treba Barbareza nagraditi za sve što je učinio za naš nogomet i imenovat ga za selektora. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.