Ovo je baš katastrofa ispalo.FKSzuti je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:55Nevjerovatno šta su uradili, event je sve do jučer bio skriven na entriu (nije ni bilo više karata) a prodaja je išla i ranije. Nekad u srijedu je klix u tekstu usput ostavio link i tako sam uspio kupiti iako je već tad više od pola bilo rasprodato. U četvrtak počela fizička prodaja pa je moguće da su veliki dio karata povukli da bi ih tu prodavali jer ako nije tako ovo je baš cirkus.
Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2025/26
Re: Euroliga 2025/26
Prodate sve karte koje su pustene u prodaju. Ja sad zvao ova Entrio mjesta. Postoji mogućnost doduše da puste dodatni kontingent karti jer nije citava dvorana bila obuhvacena u prodaju al to su bas ono losa mjesta.arelinho je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:12Ovo je baš katastrofa ispalo.FKSzuti je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:55Nevjerovatno šta su uradili, event je sve do jučer bio skriven na entriu (nije ni bilo više karata) a prodaja je išla i ranije. Nekad u srijedu je klix u tekstu usput ostavio link i tako sam uspio kupiti iako je već tad više od pola bilo rasprodato. U četvrtak počela fizička prodaja pa je moguće da su veliki dio karata povukli da bi ih tu prodavali jer ako nije tako ovo je baš cirkus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.