Safet Sušić - Pape

Offside
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 17:45

Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo ali defintivno ima tu par losih stvari. Prije svega, jesmo ostavili iza sebe favorite za drugu poziciju ali nismo pobjedili barem jedan put tog glavnog protivnika (Tursku). Zavrsili smo ispred njih samo zbog toga sto su oni kiksali protiv malih ekipa a mi nismo. Tursku nismo uspjeli savladati niti jedan jedinu put prema tome imali smo dosta srece da zavrsimo drugi. Protiv Portugala smo biti katastrofalni jel u obje utakmice je taktika bila : brani se pa sta bude bude. Da ne govorim o stotinu drugih malih detalja koji su stodili reprezentaciji. Cudno ne spominjes utakmice protiv Turske u Istanbul ili u Zenici gdje smo komotno mogli izgubiti 3-1 ili 4-1. :roll: Zasto navijas za BIH kad si takav? :?
Zaboravio si napisati da su babi muda, vjerovatno bi bila deda. Iako to nije činjenica.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jan 2010, 17:45

Saban je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ciroljupci otvorite temu o njemu pa ga tamo hvalite koliko vam volja, ovo je tema o Safetu Susicu. Ako imate neke ozbiljne kritike na njegov racun izlozite ih, ako ne - razlaz :D
Ciro je proslost, a da je postigao rezultate naj bolje u BiH istoriji - jeste. Nadamo se da ce Safet Susic otici jednu stepenicu vise i plasirati se na EP, ali ne bi ga trebalo time opterecivati posto je sigurno da necemo biti jedni od favorita. Ja cu biti zadovoljan ako se ostavi "srce na terenu" bez obzira na rezultate. Sretno Pape!
ma udaviste nas sa tom pricom o proslim kvalifikacijama, turskoj, spaniji.... toga nam je svima dosta. gledamo prema naprijed. Susicu se dosad nema nista zamjeriti, obavlja posao jako dobro. mada najveci i najtezi dio je tek pred njim....

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 23 jan 2010, 17:46

Tarik14 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ciroljupci otvorite temu o njemu pa ga tamo hvalite koliko vam volja, ovo je tema o Safetu Susicu. Ako imate neke ozbiljne kritike na njegov racun izlozite ih, ako ne - razlaz :D
Ciro je proslost, a da je postigao rezultate naj bolje u BiH istoriji - jeste. Nadamo se da ce Safet Susic otici jednu stepenicu vise i plasirati se na EP, ali ne bi ga trebalo time opterecivati posto je sigurno da necemo biti jedni od favorita. Ja cu biti zadovoljan ako se ostavi "srce na terenu" bez obzira na rezultate. Sretno Pape!
Ma kakav uspjeh. Baraz nije nikakav uspjeh. Pitaj Ruse ili Irce jel za njih baraz uspjeh pa ces vidjeti sta ce ti oni odgovoriti. Pa nama je falio jedan jedini gol da se kvalifikujemo direktno za EP. 2004 a sad ovo kao najveci uspjeh. :roll: Nebudi smijesan!
Opet on? E stvarno si konjina teska. Jesmo li nekada u kvalifikacijama osvojili drugo mjesto? Nismo nikada. U proslim kvalifikacijama smo bili drugi, osvojili najvise bodova....zavrsena prica.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jan 2010, 17:46

Tarik14 je napisao/la: Zavrsili smo ispred njih samo zbog toga sto su oni kiksali protiv malih ekipa a mi nismo. Tursku nismo uspjeli savladati niti jedan jedinu put prema tome imali smo dosta srece da zavrsimo drugi.
Aha "samo". Nije to "samo". :D

Sto se tice Susica svidja mi se da drzi rijec i da se odmah poceo baviti svojim poslom. Diskretan i seriozan. Za sada pase. Kakav je takticar, motivator itd. cemo jos da vidimo na travnjaku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 jan 2010, 17:47

Tarik14 je napisao/la:
Saban je napisao/la:
Ma kakav uspjeh. Baraz nije nikakav uspjeh. Pitaj Ruse ili Irce jel za njih baraz uspjeh pa ces vidjeti sta ce ti oni odgovoriti. Pa nama je falio jedan jedini gol da se kvalifikujemo direktno za EP. 2004 a sad ovo kao najveci uspjeh. :roll: Nebudi smijesan!
Stvarno si tvrdoglav!Moram da ti odg!
Baraz je veca stepenica od toga sto smo mi imali priliku!
Zivi bili, pa vidili, susic nece nista napraviti, a vec ste ga proglasili za trenera svih trenera!
Nece to mozda biti do susica, vec zbog razmisljenja ljudi slicnih tebi da smo najjaci na svjetu, da je engleska mala maca za nas, da je pjanic bolji od inieste...i teko dalje!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 17:48

biskitt je napisao/la:Tarik k'o Bosko Buha, uleti baci par bombica i stvar se zakuha. :mrgreen:
Imate opciju "oznaci kao gnjavatora", i ne prikazuju vam se njegovi postovi.
Taman posla da diskutujem sa osnovcima.
Hvala ti ko bratu, nisam imao pojma zašto ta opcija služi.

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 23 jan 2010, 17:49

Tariče totalno si upravu za uspjeh najveći uspjeh je bio 2003 kad nam je gol falio. Ali je isto tako činjenica da nam je Ćiro reprezentativni fudbal podigao na veći nivo i da su novi ciljevi postavljeni za svakog narednog selektora. A što se tiče Papeta, Pape nije šarlatan i huškač kao Ćiro puno je odmjereniju tip čovjeka i puno je iskreniji nego Ćiro. Ćirine mane su loš sakuting i loša taktička potkovanost. Taktiku 3-5-2 je furao 98 na SP.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 17:50

Mozemo mi biti drugi u grupi u narednim 10 godina ali nema nikakve korist da uvijek budemo drugi i onda da sramotno ispadnemo u baraz. Defintivno nismo onoliko jaki koliko mi mislimo.

"Uspjeh" u ovim prijasnim kvalifikacija je zasluga igraca a ne selektora.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 23 jan 2010, 17:58

Ada je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Stvarno si tvrdoglav!Moram da ti odg!
Baraz je veca stepenica od toga sto smo mi imali priliku!
Zivi bili, pa vidili, susic nece nista napraviti, a vec ste ga proglasili za trenera svih trenera!
Nece to mozda biti do susica, vec zbog razmisljenja ljudi slicnih tebi da smo najjaci na svjetu, da je engleska mala maca za nas, da je pjanic bolji od inieste...i teko dalje!
Treba ostaviti Susica na miru i ne obazirati se na ovakve idiote tipa Tarika. Sigurno je da nismo u rangu Engleske, Francuske, Spanije....pa ni Rusije, Srbije, Hrvatske, ali ne treba se unapred predati. Susicev uspjeh treba mjeriti po konacnim rezultatima u kvalifikacijama. Ispod treceg mjesta - neuspjeh, trece mjesto - nasa realnost jer smo u trecem sesiru, drugo mjesto - uspjeh, prvo mjesto - fantastican uspjeh.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 18:01

Saban je napisao/la: Treba ostaviti Susica na miru i ne obazirati se na ovakve idiote tipa Tarika. Sigurno je da nismo u rangu Engleske, Francuske, Spanije....pa ni Rusije, Srbije, Hrvatske, ali ne treba se unapred predati. Susicev uspjeh treba mjeriti po konacnim rezultatima u kvalifikacijama. Ispod treceg mjesta - neuspjeh, trece mjesto - nasa realnost jer smo u trecem sesiru, drugo mjesto - uspjeh, prvo mjesto - fantastican uspjeh.
POTPIS!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 23 jan 2010, 18:02

Gluposti je napisao/la:Tariče totalno si upravu za uspjeh najveći uspjeh je bio 2003 kad nam je gol falio. Ali je isto tako činjenica da nam je Ćiro reprezentativni fudbal podigao na veći nivo i da su novi ciljevi postavljeni za svakog narednog selektora. A što se tiče Papeta, Pape nije šarlatan i huškač kao Ćiro puno je odmjereniju tip čovjeka i puno je iskreniji nego Ćiro. Ćirine mane su loš sakuting i loša taktička potkovanost. Taktiku 3-5-2 je furao 98 na SP.
Alo, te kvalifikacije smo zavrsili kao CETVRTI u grupi, a uspjeh se broji nakon sto sudije na svim zadnjim kvalifikacionim utakmicama odsviraju kraj. Otkud znas da smo mi tada postigli gol, da nebi Danci postigli jos dva, otkud znas sta bi se desilo da je Ibricicev, Dzekin ili Muslimovicev sut zavrsio u golu umjesto u stativi?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 18:05

Ja sam vec ostavio Susica na miru samo me nerviraju oni koji su uvjerini da je bolje bilo da je Ciro ostao a ustvari nemaju pojma.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 23 jan 2010, 18:12

Tarik14 je napisao/la:Ja sam vec ostavio Susica na miru samo me nerviraju oni koji su uvjerini da je bolje bilo da je Ciro ostao a ustvari nemaju pojma.
Nije bolje posto je stvorena tako naelektrisanu atmosfera posle baraza, cumu je i on doprineo, tako da bi bilo ne moguce da radi u koliko toliko normalnim uslovima.
Ali to ne znaci da razni balavci poput tebe mogu negirati cinjenicu da nas je Ciro iz potpunog haosa doveo do naj veceg uspjeha, da je narodu u BiH pruzio rijetku sansu da se veseli, da bar na trenutak zaboravi sumornu svakodnevicu. Reprezentacija BiH je bila hit, i malo i staro, i musko i zensko....samo je tih dana o Dzeki, Spahicu, Misimovicu pricalo. Znaci; hvala ti Ciro - NAPRIJED PAPE.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 18:31

Naravno da je uspjeh ostaviti Turke cetiri poena iza sebe koji su i onako destkovani uzadnjim momentima skupo prodali kozu i ostali bez finala Evropskog prvenstva.Belgijance ostaviti hejbet poena iako im je mlada repka bila i polufinalu Evropskog a isto tako i Olimpijskog kupa a u stvari ti isti poslije su vecina prebaceni u seniore.
Glupost je reci da to nije uspjeh.
Sam je Pape rekao sad kad imam repku koja je dobra,mogu je i prihvatiti.
Jer obecanja koji svi selektori kao imaju u rukavu su bili suvise providni.
Znaci sad imam stvari sa kojim mogu to i obecanje ispuniti.
Cova kao prvo nece da petlja i laze samog sebe a tako i narod.Aferim.
Svoj posao od prvog dana radi korektno.A samo na ta putovanja ce vise da potrosi nego sto mu je uopste plata.
Jos nijedna postava se nije sastavila,nijedan trening a kamoli utakmica.
A vi vec 50 stranica ''nazidali''.
Ohanite malo ljudi idite na proplanak mozda koju visibabu ili ljubicicu nadjete.Uzberite opustite se.
Nema veze sto je januar jaka zelja je bolja nego i jedno djubrivo.
Ako nista prosetajte trazeci visibabu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 23 jan 2010, 18:37

harishp je napisao/la:Naravno da je uspjeh ostaviti Turke cetiri poena iza sebe koji su i onako destkovani uzadnjim momentima skupo prodali kozu i ostali bez finala Evropskog prvenstva.Belgijance ostaviti hejbet poena iako im je mlada repka bila i polufinalu Evropskog a isto tako i Olimpijskog kupa a u stvari ti isti poslije su vecina prebaceni u seniore.
Glupost je reci da to nije uspjeh.
Sam je Pape rekao sad kad imam repku koja je dobra,mogu je i prihvatiti.
Jer obecanja koji svi selektori kao imaju u rukavu su bili suvise providni.
Znaci sad imam stvari sa kojim mogu to i obecanje ispuniti.
Cova kao prvo nece da petlja i laze samog sebe a tako i narod.Aferim.
Svoj posao od prvog dana radi korektno.A samo na ta putovanja ce vise da potrosi nego sto mu je uopste plata.
Jos nijedna postava se nije sastavila,nijedan trening a kamoli utakmica.
A vi vec 50 stranica ''nazidali''.
Ohanite malo ljudi idite na proplanak mozda koju visibabu ili ljubicicu nadjete.Uzberite opustite se.
Bogami, sudeci po broju postova koje imas, ne bi se reklo da si brao ljubicice i trazio visibaba :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 18:43

@Sapke... pametno moje,jesili ti ikad cuo za ''Lapis topis'' :mrgreen: :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jan 2010, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 jan 2010, 18:53

sta ste zapeli tu ,,svadate se (prepirete) bez veze,,nekome pase nekome ne,,neko ovo ,neko ono,,,, ja sam navijac Bosne i Hercegovine I SVE OSTALO JE NISTA!!! Misljenje,,osude ili pohvale cemo dati na kraju ili u tjeku neceg bitnog a ne sad dok covjek oblazi lijepa mjesta gdje nasi Zmajevi igraju,,,, 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 21:59

Mene samo zanima uspjeh reprezentacije medutim, za razliku od mnogih ljudi na ovom forumu, ja znam da rezultati nemogu doci sami. Da bi dosli rezultati, mora da struka koja stoji iza reprezentacija dobro funkcionise. Ne radi se samo o situaciji u Savezu vec i o nacinu na koji selektor radi ili ne radi svoj posao. U kvalifikacijama za SP 2010, struka nije bila nimalo dobro pa su tako i neki rezultati sretno postignuti. Ciro 90% vremena nije radio svoj posao kako treba ali niko nije o tome razmisljao jel je reprezentacija igrala dobro. Susicu zelim sve najbolje. Kao svaki trener, rezultati ce ga drzati. Nema smisla da se vec sad pametuje o tome da li on valja ili ne jel buducnost ce nama najbolje pokazati koliko on zaista vrijedi.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 jan 2010, 00:34

Gluposti je napisao/la:Tariče totalno si upravu za uspjeh najveći uspjeh je bio 2003 kad nam je gol falio.
ovisi kako se uzme... ako si desnjak a uzmes ga u lijevu ruku, to nije isto kao kad ga uzmes u desanku...

ajd da ne peglam s glupostima... nego ovako...

ovisi kako ba gledas stvar. nama jest u materijalnom smislu bio najblizi plasman jednom prvenstvu te 2003 godine, kad nas je dijelio jedan go... no formalno gledano, stvari ne izgledaju bas tako. mi smo u ovom barazu bili drugi u grupi a tada ja mislim na kraju cetvrti. imali smo sad kvalitetniji ucinak i osvojili vise bodova. a da ne pominjem da smo imali uz to mnogo tezu grupu. da su se kojim slucajem igrale kvalifikacije za evropsko, mi bi bili danas ucesnik tog prvenstva, jer idu prve dvije ekipe iz grupe...

tako da... to sto nam je jedan gol falio je samo jedna strana price...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 jan 2010, 00:36

harishp je napisao/la: Ohanite malo ljudi idite na proplanak mozda koju visibabu ili ljubicicu nadjete.Uzberite opustite se.
jel pocela sezona??? jupiiiii :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.