Senijad Ibričić

Josip321
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Josip321 » 20 avg 2010, 02:33

Ibro igra fantatično, koji mu je krajnji domet. Ja se nadam barem klubovi tipa Atletiko Madrida i sl. Vjerujem još i bolji.
Momče Hercegovče

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 avg 2010, 02:38

D1n0 je napisao/la:Steta sto igra za losu ekipu kosto Hajduk...

Volio bi ga vidjeti u bolju ligu i klub
Ne se.ri :)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 avg 2010, 02:38

Ja da sam s' Ibrom nebih mako iz Splita. Lijep grad, zene i klima ! Bolje bit glavni u svom selu, nego neko sasvim nebitan u gradu :mrgreen:. Ni u kom slucaju ne omalozavam Split kao grad, samo sam zelio da uporedim njega u Hajduku, i u nekom vecem klubu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 avg 2010, 02:39

The Game je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Steta sto igra za losu ekipu kosto Hajduk...

Volio bi ga vidjeti u bolju ligu i klub
Ne se.ri :)
Potpis
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 avg 2010, 02:50

Nebi ja isao iz Hajduka da sam na njegovom mjestu. Sto ce bezveze nece nigdje biti vise cijenjen nego dole. Ima love dovoljno, dosao je do reprezentacije, sta ce mu vise! Opet ce biti legenda ipak velikog kluba kao sto je Hajduk!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 avg 2010, 02:52

Neka ovih nasih igraca(Ibricic)u sto manjim klubovima da im se ne desi Dzeko sindrom da slava ne klepne po glavi :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 avg 2010, 02:56

*p!p!t@* je napisao/la:Neka ovih nasih igraca(Ibricic)u sto manjim klubovima da im se ne desi Dzeko sindrom da slava ne klepne po glavi :D
Pa Ibricic je dole veca legenda nego sto je Dzeko u Njemackoj! :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 avg 2010, 02:58

A Bgm si upravu.....Dzekica je tipicni Bosanceros....Malo love i odma u rajz sad mi je drago kad se sjetim da smo ga mi otjerali iz Veleza :D
Da ne spamm-am Neka nama Senijada i ovakvih kao on...idemo mi na Evropsko :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 avg 2010, 04:36

Ma ja Kruezi kakav Ibro ba, bolji je Salja :)
Ovo sto Ibro radi iznenadjuje samo povrsne poznavaoce fudbala mi koji se u tu igru bolje razumjemo :mrgreen: odavno znamo ko je i sta je Ibricic. Momak igra i ne samo da igra vec rastura nekoliko godina, jos od Zagreba i mlada reprezentacije. Da je otisao iz BiH negdje na zapad kad je imao dvije godine i sada poceo da ulazi i nekakav Twente ili Groningem, Ayeborng (ili kako se vec zovu ti timovi po Svedskoj i Danskoj) bio bi nam legenda, kleli bi se u njega. Kao sto sam vec rekao Ibro je medju pet nasih naj boljih igraca i MORA IGRATI. Ako on nema mjesta u ovoj i ovakvoj reprezentaciji onda yebaji ga i fudbal. Moze igrati sve osim golmana i nentarhalfa, a sto vise razmisljam sve sam blizi opciji da bi ga postavio da igra nesto slicno kao i u Hajduku, samo malo vise ofanzivno. Ja ne vjerujem u napad sa dvoicom od Dzeke, Ibisevica i Muslimovica posebno kad ih Pape izrokira da im se zavrti u glavi i ne znaju gdje se nalazi ni kuda treba da trce. Imali bi sa Ibrom jacu potez igru iz sredine a ne dva centarfora sidrasa koji su duduci u polju. Eh covjece kad se orilo "Ibro, Ibro" vala isto sam se osjecao kao da vicu "Sabane, Sabane.."
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 avg 2010, 04:39

Josip321 je napisao/la:Ibro igra fantatično, koji mu je krajnji domet. Ja se nadam barem klubovi tipa Atletiko Madrida i sl. Vjerujem još i bolji.
Mancester United !
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 20 avg 2010, 05:06

danasnji golovi ibricica ono sto je postavljeno na site nezna se ni ko pije ni ko placa !

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 20 avg 2010, 08:23

drH je napisao/la:Nebi ja isao iz Hajduka da sam na njegovom mjestu. Sto ce bezveze nece nigdje biti vise cijenjen nego dole. Ima love dovoljno, dosao je do reprezentacije, sta ce mu vise! Opet ce biti legenda ipak velikog kluba kao sto je Hajduk!
Pola ovih koji mu preporučuju odlazak iz Splita bi odrezalo vlastita muda da na jedan dan budu ono što je Ibro za Split i Torcidu... :mrgreen:
http://www.powerplaymanager.com/r219458

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 20 avg 2010, 08:43

Legenda bio i ostao, mali čovijek s VELIKIM srcem! ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2010, 08:51

Stanko Poklepović, trener Hajduka
Zapljeskali su novinari treneru Poklepoviću na početku njegovog dijela pressice...
- Hvala Vam - uzvratio je Špaco, te otvorio dušu:
- Poslije ovakve predstave se nema što reći. Sve je rečeno na terenu, na tribinama. Čestitam igračima, posebno Ibričiću, te cijeloj publici. Predstava je bila perfektna, presretan sam i preponosan!No još nije gotovo... Unirea je vrhunska momčad, imaju vrlo kvalitetne pojedince, gotovo će biti tek za sedam dana. Hvala igračima na velikom trudu!
Veličanstveni Ibro doveo Hajduk nadomak Europske lige
Senijad Ibričić: U maniri najvećih majstora predvodio je momčad do uvjerljive pobjede. Prvi pogodak postigao je iz vrlo teške pozicije, a teško je riječima opisati majstoriju kod drugog pogotka koji je usmjerio utakmicu. Asistirao je Brkljači nakon udaraca iz kuta - čista "desetka".
Fantastični Hajduk na krilima 35.000 navijača i sjajnog Ibričića uništio Rumunje 4-1
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 20 avg 2010, 08:56

Ibričić se vraća među 11

Sušić nije želio javno govoriti o njegovom viđenju dešavanja na terenu Grbavice kod naših reprezentativaca. Međutim, saznajemo da naš selektor ozbiljno razmišlja da u prvi tim među 11 najboljih ponovo vrati Senijada Ibričića.

Pape kod njega nije osjetio nezadovoljstvo kada ga je prebacio na klupu za rezerve, ali je primjetio veliku želju za igrom kada je na terenu.

http://www.****/sport/fudbal/1 ... mburg.html
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2010, 12:00

Heroj Poljuda otkrio: Trenuci mog života, a stiže i beba

Apsolutni miljenik splitske publike nije pogriješio kad je ovog ljeta odlučio ostati u Hajduku. Pružio je Ibro sebi i svim navijačima nove nezaboravne trenutke i spektakularan pogodak kojim je potpuno okrenuo utakmicu iz poraza u visoku pobjedu.

Najbolji igrač na terenu zabio je prva dva pogotka, namjestio treći Brkljači te u prvom dijelu još pogodio stativu iz teške pozicije. Fantastična partija Hajdukove 'desetke' koja će ga vjerojatno dodatno gurnuti u bilježnice mnogih europskih menadžera i klubova, a Hajduku donijeti Europu do Božića.

'Ovo je nešto najljepše. Zabiti dva pogotka pred ovakvim navijačima, u ovoj atmosferi… Ovo su za mene možda najljepši trenuci karijere jer mi je supruga Anita pred porodom', otkrio je presretni Ibričić nakon utakmice.

No, koliko je na zemlji govori to da i on, poput trenera, spušta euforiju. 'Ne smijemo se zavaravati da je to to. Unirea je iskusna momčad. Imamo veliku prednost, ali se maksimalno moramo pripremiti za gostovanje u Bukureštu sljedećeg četvrtka.

Strijelac četvrtog pogotka Duje Čop priznao je da mu je potekla suza nakon gola te kako je imao sreće. I on je upozorio kako je ovo tek prvi dio obračuna s Unireom te povukao paralelu s njihovim nadoknađivanjem zaostatku iz Bukurešta.

Mario Maloča molio je novinare da ga ne pitaju puno, jer se htio vratiti na teren gdje Sjever i Istok jedostavno nisu htjeli sa stadiona. 'Preuzimam odgovornost za prvi gol Uniree, no sreća da smo mi zabili četiri. Ne smijemo se opustiti u Bukureštu..'
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2010, 12:07

Svaka cast Ibricicu. Jako, veoma jako od njega.

Na Transfermarkt-forumu su navijaci Hajduka totalno poludili.
Neki tip je jos pogodio tacan rezultat i kesirao 2000 Eura. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 avg 2010, 15:52

U ovom trenutku je puno bolja opcija od Misimovica!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 avg 2010, 15:55

Samo , sto nemoze igrat Misketovu poziciju .
Ali , mora se naci mjesto za njega to je sigurno :arrow:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.