Alp si ubacio file sa japanskim komentatorom,valjda je logicno da ce komentarisanje ici na japanskom...haris10 je napisao/la:os jedno pitanje kako da promjenim komentatora,ubacim file u img pes foldera sa japanskim komentatorom i onda kad ocu setings promjenit nema opcije za jezik komentatora nego samo za jezik ono u pesu,imal ko rijesenje,HVALA!
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
štopa mi pes strašno.. obrisao sam i antivirus, mislio sam da nije do njega, al i dalje kad ulazim u PES ono konami štopa i onaj intro uvod
igra je spora također, sporo se otvaraju opcije koje se izaberu, a komp mi nije toliko loš, 1.5 gb rama, grafička 1 gb :S
ne znam do čeg može bit
ne znam do čeg može bit
Nil Satis Nisi Optimum
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozda kad ulazis u pes, ima ti nekih programa koji ti usporavaju rad pc-a, udji u task manager (ctrl-alt-delete, ako nisi izbrisiao igricu vec) i vidi sta ti radi, tj sta ti vuce cpu i ram memoriju, a moze biti i do drivera, zna i meni nekad zezati igrice, tj padne fps ili crasha, pa sve to najnoviji driveri rijeseNumber1 je napisao/la:štopa mi pes strašno.. obrisao sam i antivirus, mislio sam da nije do njega, al i dalje kad ulazim u PES ono konami štopa i onaj intro uvod![]()
igra je spora također, sporo se otvaraju opcije koje se izaberu, a komp mi nije toliko loš, 1.5 gb rama, grafička 1 gb :S
ne znam do čeg može bit
Moze pomoci oko pacha ?
File name: PESEdit.com 2011 Patch 3.0.part3.rar File size: 180.00 MB
Hocu ovaj dio da skinem i idem na ovo dole slower download,počne mi skidati nakav fileserver ?
Hocu ovaj dio da skinem i idem na ovo dole slower download,počne mi skidati nakav fileserver ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ima li iko rijesenje za ove ubrzane replay-e itd...Znaci kad pocinje utakmica(sastavi,izlazak igraca itd...) sve je ubrzano,a isti slucaj je i kod replay-a.Ima li neko rijesenje za ovo?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
krenuo ja igrati malo, tek danas instalirao, master liga, druga utakmica protiv west hama, kao sto vidite, malo je tesko, nema nikakvih pacheva, samo sam malo promjenio dresove Chelsia, nsita vise
to samo moze Didier
krenuo ja igrati malo, tek danas instalirao, master liga, druga utakmica protiv west hama, kao sto vidite, malo je tesko, nema nikakvih pacheva, samo sam malo promjenio dresove Chelsia, nsita vise
to samo moze Didier
DesimaL je napisao/la:Moze pomoci oko pacha ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li neko moze preporuciti patch dobar, totalno sam off sto se tice ovoga, po mogucnosti da ne skidam u djelovima 
Koliko ja vidim ovo je samo jedan dio tog patcha, odnosno samo jedan part.DesimaL je napisao/la:DesimaL je napisao/la:Moze pomoci oko pacha ?
Da ga skines, samo klikni dole desno Slower download, ukucaj tekst koji ti izbaci i opet Slower download, sacekas mislim 60 sekundi i opet slower download
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 20 jun 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Meni je odlican ovajQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li neko moze preporuciti patch dobar, totalno sam off sto se tice ovoga, po mogucnosti da ne skidam u djelovima
http://thepiratebay.org/torrent/6341847 ... nuim_3.6.2
Detaljnije o njemu:
http://pes-smoke-patch.****/
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bas zato sam trazio novi patch ovde, ovaj sam instalirao i imam problema, grbovi premiershipa, serie a i ostalih sve u redu, al kad odaberem premiership, grbovi ostaju od konamija i dresovi nisu pravi, onda gledam druge timove npr odaberem ajax, njihovi dresovi od west hama....guber90 je napisao/la:Meni je odlican ovajQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li neko moze preporuciti patch dobar, totalno sam off sto se tice ovoga, po mogucnosti da ne skidam u djelovima:
Detaljnije o njemu:
Ovaj patch je do sad najsigurniji i najbolji.Napatio sam se dok nisam ovaj skinuo.Uvijek se desi neki error ili slično,ali ovaj je predobar.guber90 je napisao/la:Meni je odlican ovajQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li neko moze preporuciti patch dobar, totalno sam off sto se tice ovoga, po mogucnosti da ne skidam u djelovima:
Detaljnije o njemu:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mah to ti moze biti do malog miliona razlogaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bas zato sam trazio novi patch ovde, ovaj sam instalirao i imam problema, grbovi premiershipa, serie a i ostalih sve u redu, al kad odaberem premiership, grbovi ostaju od konamija i dresovi nisu pravi, onda gledam druge timove npr odaberem ajax, njihovi dresovi od west hama....guber90 je napisao/la:Meni je odlican ovajQUARESMA 18<<< je napisao/la:da li neko moze preporuciti patch dobar, totalno sam off sto se tice ovoga, po mogucnosti da ne skidam u djelovima:
Detaljnije o njemu:
Kao prvo jer ti imas oficijalni PES Update uradjen, a svi patchevi rade samo sa onom osnovnom 1.0 verzijom, pa moze biti do toga sto nije se patch sam od sebe attach, pa moras ti rucnu itd
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a yebiga do toga je
al nea veze skinuo sam si neku unreal patch sa pes serbia, pa polako stavljam svoje dresove 
PESEDIT je uvijek pravio najbolje patcheve za PES.
ma ništa to, momci sa pes-edita uništili, odatle skinite 
davno pravio ali ne škodi da bacite koji wiew
u mene patch i igrao sam sa man city-em ligu i imam masu golova dobrih ali mrsko mi napraviti kompilaciju top 15 goals man city edition
mozda se i nakanim ima dobrih golova(dzeko cini mi se samo jedan gol
)
davno pravio ali ne škodi da bacite koji wiew
u mene patch i igrao sam sa man city-em ligu i imam masu golova dobrih ali mrsko mi napraviti kompilaciju top 15 goals man city edition
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bravo za golQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
krenuo ja igrati malo, tek danas instalirao, master liga, druga utakmica protiv west hama, kao sto vidite, malo je tesko, nema nikakvih pacheva, samo sam malo promjenio dresove Chelsia, nsita vise![]()
to samo moze Didier
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad sam zabio gol, spremio, izasao iz igrice usao u fraps onda (radi boljeg fps-a) zatim opet usao u fraps i nasao onaj replay od gola, snimio ga pomocu frapsa, i uploado ga na yt 
zaebo(zapetljo) si covjeka 
skineš fraps
snimiš go(tj. snimiš ga u igrici) koji hoces da snimiš(sa frapsom xD)
otvoriš fraps, udješ u igricu, ides tamo na replay-e, nadješ taj go (sa f9 snimaš u frapsu) , u igrici pritisnes B (da ti nema ovog menu-a, vidiš u mene na ovim slobodnim kako nema ništa) i et sa f9 snimiš onda nadješ u program files/fraps/movies, onda skines free download studio jer će video bit težak konvertuješ ga u .avi, ako hoš malo obradiš u sony-u ili after effectsu i upload
zapetljo se i ja
EDIT: evo ja sad snimio 10-tak golova u frapsu, sve ukupno to 14 gb
bez konvertovanja
skineš fraps
snimiš go(tj. snimiš ga u igrici) koji hoces da snimiš(sa frapsom xD)
otvoriš fraps, udješ u igricu, ides tamo na replay-e, nadješ taj go (sa f9 snimaš u frapsu) , u igrici pritisnes B (da ti nema ovog menu-a, vidiš u mene na ovim slobodnim kako nema ništa) i et sa f9 snimiš onda nadješ u program files/fraps/movies, onda skines free download studio jer će video bit težak konvertuješ ga u .avi, ako hoš malo obradiš u sony-u ili after effectsu i upload
zapetljo se i ja
EDIT: evo ja sad snimio 10-tak golova u frapsu, sve ukupno to 14 gb
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ljudi dajte link da skinem Pes 2011
dobar link bez virusa,nmg nac na netu
il nece da se instalira il greska 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.