ma ne govori to on samo nama,ismijavaju sve zivo,ko god da igra..brazzo je napisao/la:To je tacno samo da jos ne seru po nama bilo bi u redu, onaj stariji seljak juce na pregledu nas ismijava k'o da smo od malte popusili a ne od Spanije. npr. na slavlje nasih navijaca njegov komentar je 'neka ljudi se raduju dali gol' ali je to rekao toliko supacki da je to uzas a nije ni pomislio da spomene da smo igrali pod opterecenjem zutih kartonafazlaaaa je napisao/la:haha na eurosportu najjaci komentatoriJohnyx95 je napisao/la:Kaze onaj sa Eurosporta:
-" I ...sad ulazi Juan Mata,tata Mata![]()
![]()
"
samo se zajebavaju... ja se ismijem majke mi
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
-
presley_sa
- Kontakt:
zasto mislite sto je otjeran marijan sa sportkluba???Samo zato sto su radili podobni za njih,a ne posteni i kvalitetni komentatori kao sto je marijan...isti je slucaj sa eurosportom,podobnost na prvom mjestu.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Joj drame i Velida Spahe prenosi sandrlend-liverpul i nabraja rezultate i strijelce dodje do Man Utd kaze strijelac za Man je Foster(ON JE GOLMAN MAN UTD) go je autogol i dao ga je Zet KNight Spaho glavni si heheh
:ugeek:

Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Hajmo napraviti Sportsport Channel i dovesti Marjana i Bahu da komentarisu fudbal zajedno,Edin Avdic da kosarku komentarise,onaj Mustafa sa FTV rukomet,Vugdalic neka vodi emisiju vic dana,Kemal Ahmetovic rubriku Dzenaze na dnevniku
...
- reds_forever
- Kontakt:
kristic ocito jos uvijek ne zna da je alonso igrac reala,do utakmice u srijedu sigurno nije znao 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Marjan je super komentator i to nam je svima jasno....Zaista taj posao obavlja prefektno,posebno smo mi bosnje odusevljeni jer gotovi nase igrace...A ja na neki nacin razumijem i sve druge,uvjek bi stao uz svoje kolege s kojim sam duze i koji su u radnom odnosu....Sta sad Hayat ili BHT treba otpustat radnike da bi nekome ustupili mjesto...Ako ima prosotra onda ok ,ak ne .....presley_sa je napisao/la:zasto mislite sto je otjeran marijan sa sportkluba???Samo zato sto su radili podobni za njih,a ne posteni i kvalitetni komentatori kao sto je marijan...isti je slucaj sa eurosportom,podobnost na prvom mjestu.
ODMAH KRENUTI SA AKCIJOM NARODA, DA NAM MARJAN KOMENTARIŠE UTAKMICE!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
stjepan balog nakon pogresaka na utakmici izmedju hrvatske i srbije se pomalo izgubio u komentarima. za inzagija kaze da je kralj ofsajda vec ih ima devet u ligi prvaka od toga dva zaledja protiv reala, definitivno najlošiji na htv-u
Mislio sam da je Kemo Ahmetovic "kralj" bisera iz lige sampiona ali ga je veceras skinuo sa trona Suko.
Prvo komentarise utakmicu CSKA-Manchester i nabraja sastave ekipa i fino kaze da za United igra Berbatov. Onda minut poslije nabraja ko sve fali u Manchesteru i ko nije dosao uopste u Moskvu pa "mrtav-hladan" kaze da je Berbatov ostao kod kuce, da bi tokom pregleda u drugom poluvremenu rekao "pa evo ipak je Berbatov ovdje, morao je rizikovati Alex Ferguson".
Drugi biser je IGOR Kasiljas, a ostale ne vrijedi ni nabrajati.
pozdrav
Lun
Prvo komentarise utakmicu CSKA-Manchester i nabraja sastave ekipa i fino kaze da za United igra Berbatov. Onda minut poslije nabraja ko sve fali u Manchesteru i ko nije dosao uopste u Moskvu pa "mrtav-hladan" kaze da je Berbatov ostao kod kuce, da bi tokom pregleda u drugom poluvremenu rekao "pa evo ipak je Berbatov ovdje, morao je rizikovati Alex Ferguson".
pozdrav
Lun
znači ipak sam dobro čuolun je napisao/la:Mislio sam da je Kemo Ahmetovic "kralj" bisera iz lige sampiona ali ga je veceras skinuo sa trona Suko.
pozdrav
Lun
Lako je Vama
Vi ne morate slusati Sasu Hajdukovica na RT RS. E to je tek pregled Lige sampiona u stilu Monti Pajtona
Covjek prica gluposti dok idu golovi... Kaze da je Rajan Babel trener Stutgarta a ne Markus....yatim stadion Ajbroks se nalazi u Rendzersu....
Vi ne morate slusati Sasu Hajdukovica na RT RS. E to je tek pregled Lige sampiona u stilu Monti Pajtona
Covjek prica gluposti dok idu golovi... Kaze da je Rajan Babel trener Stutgarta a ne Markus....yatim stadion Ajbroks se nalazi u Rendzersu....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
BrigateBL je napisao/la:Lako je Vama![]()
sinoc onaj sto je prenosio real kaze dole u cosku gore imate broj kornera

AJOJBrigateBL je napisao/la:Lako je Vama![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pa neznam sta ste svi zapeli za marijana ali nikad u zivotu nisam cula veceg drekavca i ekavca od njega i kosa mi se dize kad ga cujem kako galami, strasno, mi u Au smo uglanom komentarisali da nikad gori prenos utakmice nije bio nego kad je on vikao kao magarac, izvinjavam se ako je nekoga ovo povrijedilo ali vjerujte da je tako, a nas Muhamed je super:)))
- marseille_unique
- Kontakt:
baho je kralj, nadam se da ce nekad se vratit ne znam zasto nij eponovo na bhtu jer imaju ponovo ligu prvaka
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Sabina59 je napisao/la:Pa neznam sta ste svi zapeli za marijana ali nikad u zivotu nisam cula veceg drekavca i ekavca od njega i kosa mi se dize kad ga cujem kako galami, strasno, mi u Au smo uglanom komentarisali da nikad gori prenos utakmice nije bio nego kad je on vikao kao magarac, izvinjavam se ako je nekoga ovo povrijedilo ali vjerujte da je tako, a nas Muhamed je super:)))
Koji Muhamed? Ako mislis na Muhameda Bikica, on uopste nije sportski komentator (
p.s. naravno da nisi nikog povrijedila, svako ima pravo na misljenje!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Marjan i Baho ce komentarisati utakmice na Arena Sportu(pregovori sa njima su pri kraju)...prenose ce vjerovatno raditi iz Beograda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zajeb ili stvarnomiky_hz je napisao/la:Marjan i Baho ce komentarisati utakmice na Arena Sportu(pregovori sa njima su pri kraju)...prenose ce vjerovatno raditi iz Beograda
It was turned around so that right looked wrong
A nevidim razlog zasto bi se zajebavao,pise ti u extri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.