Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
evo sa 0:9 doso na 5:4 za mene... i nesto nevjerovatno kako su igraci koje sam trejdovo od jamesa, wadea, wilsona,mela, yonga, branda odigrali momacki a pogotovo onaj yong kad god su meni igrali jedva lola do 25 cim dam ode preko 40
tako i za ostale vazi bas mi volio da vidim jos derona i salmonsa veceras na djelu:):):) ali zadovoljan sam tradeom veeras mi komplet roster igra ne znam za koga da se odlucim ali sve je super... trejdovani allen, parker, duncan, hill, d. horward ocekujem sa ostalim igracima da prekucate veceras u skokovima i poenima

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
T-Mac u izlogu. Izvol'te! 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jesi se pretrgo hehe,ma nece ti niko nista dat za njeg jedino na ime ali onaj sto je t majka ne igra tako da tesko ces ga mijenjat,jose je napisao/la:T-Mac u izlogu. Izvol'te!
Ma mislio sam da ce ga htjeti neki njegov ljubitelj, sad kad je u formi.dema je napisao/la:jesi se pretrgo hehe,ma nece ti niko nista dat za njeg jedino na ime ali onaj sto je t majka ne igra tako da tesko ces ga mijenjat,jose je napisao/la:T-Mac u izlogu. Izvol'te!
pa da je ovaj t majka sto mu je ekipa on bi dao al kad nije tujose je napisao/la:Ma mislio sam da ce ga htjeti neki njegov ljubitelj, sad kad je u formi.dema je napisao/la:jesi se pretrgo hehe,ma nece ti niko nista dat za njeg jedino na ime ali onaj sto je t majka ne igra tako da tesko ces ga mijenjat,jose je napisao/la:T-Mac u izlogu. Izvol'te!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ajde dema prihvati trade
blake je nedodirljiv imam lopez za boozera i dodam ti jos jednog ako hocesDonnie Darko je napisao/la:ajde dema prihvati trade
- Donnie Darko
- Kontakt:
boozera dajem samo za drugog "superstara" 
a lopeza ne bi uzo makar da je free agent.
a lopeza ne bi uzo makar da je free agent.
Tu sam ja ali on hoce previse za njega, cuj da mu dam Nelsona jbg. nije fer, citavu sezonu bo kod mene i sad kad je poceo igrati ja ga mjenajo sa nekim bezveznjakom, a imam tako strasnu ekipu ali nece pa nece, nakon poraza od neaktivne ekipe sam postao biti neaktivan jer mi se igra ogadila, sad cu pokusati dovesti McGrady-a i opet cu pokusati nesta ali tesko da cu do Play-Off-a. Svi su na Trejd listi ali samo realno pa sad izvolite.
Znaci Nowitzki, Wall, Felto, Pierce, Nelson, Bergnani, Stuckey, Brooks, Gordon itd... svi su na trejd listi.
Evo Gordon Za McGrady-a
Znaci Nowitzki, Wall, Felto, Pierce, Nelson, Bergnani, Stuckey, Brooks, Gordon itd... svi su na trejd listi.
Evo Gordon Za McGrady-a
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Pa mislim da je trade bio dosta realan. Evo prosjek zadnjih 14 dana:edo3majka je napisao/la:Tu sam ja ali on hoce previse za njega, cuj da mu dam Nelsona jbg. nije fer, citavu sezonu bo kod mene i sad kad je poceo igrati ja ga mjenajo sa nekim bezveznjakom, a imam tako strasnu ekipu ali nece pa nece, nakon poraza od neaktivne ekipe sam postao biti neaktivan jer mi se igra ogadila, sad cu pokusati dovesti McGrady-a i opet cu pokusati nesta ali tesko da cu do Play-Off-a. Svi su na Trejd listi ali samo realno pa sad izvolite.
Evo Gordon Za McGrady-a
T-Mac: 3ptm.:0.8 pts.:13.5 reb.:4.5 ass.:5.8 st.:0.3 blk.:0.8 to.:2.5
J.Nelson: 3ptm.:1.5 pts.:9.7 reb.:2.7 ass.:6.3 st.:0.7 blk.:0.0 to.:2.7
Za Gordona nisam zainteresovan, hvala.
Pa pokazi malo solidarnosti **** ga ti, ajd daj trejd 2 na 2 znaci McGrady-Nelson i jos neki gdje cu ja profitirati.
Eto posalo sam ti ponudu Nowitzki/Hill - T-Mac, Amare
Pa profitiraces u poenima, skokovima i blokadama, a ja cu samo u tricama. Ostalo je u 5 deka.edo3majka je napisao/la:Pa pokazi malo solidarnosti **** ga ti, ajd daj trejd 2 na 2 znaci McGrady-Nelson i jos neki gdje cu ja profitirati.
O tom dole tradeu mozemo pricati kad se Nowitzki oporavi.
- bosanac035
- Kontakt:
Solidarnostjose je napisao/la:Pa profitiraces u poenima, skokovima i blokadama, a ja cu samo u tricama. Ostalo je u 5 deka.edo3majka je napisao/la:Pa pokazi malo solidarnosti **** ga ti, ajd daj trejd 2 na 2 znaci McGrady-Nelson i jos neki gdje cu ja profitirati.
O tom dole tradeu mozemo pricati kad se Nowitzki oporavi.
I Love this game !!!
Iako nisam stavio smajli bila je salabosanac035 je napisao/la:
Solidarnost
Ima li interesanata za ostale igrace.
ima za walla,dirka,poslacu ti veceras ponudu ne mogu sad stic,dirka dugo zelimedo3majka je napisao/la:Iako nisam stavio smajli bila je salabosanac035 je napisao/la:
Solidarnost![]()
![]()
Ima li interesanata za ostale igrace.
majka hoces li mi pircea trejdati?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hocu, rekao sam svi su na listi jer nisu mi nikako poredani ovi igraci, svi dobri ali mi fali nesto sto i dokazuje moja pozicija na tabeli.Rule_hz je napisao/la:majka hoces li mi pircea trejdati?
edo3majka je napisao/la:Hocu, rekao sam svi su na listi jer nisu mi nikako poredani ovi igraci, svi dobri ali mi fali nesto sto i dokazuje moja pozicija na tabeli.Rule_hz je napisao/la:majka hoces li mi pircea trejdati?
eto poslao sam ti ponudu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
802 kosa ubacila moje ekipa u ovoj sedmici jos mi nisu igrali noah,galinari i wallace 1 utakmicu
jose izgubio od bh fanaticosa koji uopste ne igra a ima sjajnu ekipu ako procita nek se uljuci mogao bi se borit za play off
jose izgubio od bh fanaticosa koji uopste ne igra a ima sjajnu ekipu ako procita nek se uljuci mogao bi se borit za play off
Ove sedmice ovi moji bili pravo tanki. Jos sam dobro prosao, mogao je poraz biti i ubjedljiviji. Izgubio sam u skokovima prvi put u sezoni. Ako ne promijenim nesto u ovih narednih nekoliko sedmica, lose mi se pise u playoffu.dema je napisao/la:802 kosa ubacila moje ekipa u ovoj sedmici jos mi nisu igrali noah,galinari i wallace 1 utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.