NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
jel se zna kolko vas dolazi
brijeg široki je napisao/la:jel se zna kolko vas dolazi
ne zna se još ništa , treba proći ova utakmica u srijedu u kupu al garantujem minimalno 300-400 ljudi , ako bude sunčano vrijeme ta se brojka može i udvostručiti ...malo nam i je ovaj remi sa Čelikom unio smutnju i pometnju al trebala bi se popraviti atmosfera poslije ove kup utakmice !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
A gdje će vas stavit 300-400 ? Iz Veleža su tražili 500 ulaznica a dobit će vjerojatno 150-200 max.mostar_mo je napisao/la:brijeg široki je napisao/la:jel se zna kolko vas dolazi
ne zna se još ništa , treba proći ova utakmica u srijedu u kupu al garantujem minimalno 300-400 ljudi , ako bude sunčano vrijeme ta se brojka može i udvostručiti ...malo nam i je ovaj remi sa Čelikom unio smutnju i pometnju al trebala bi se popraviti atmosfera poslije ove kup utakmice !
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- florin cernat
- Kontakt:
zna li itko POŠTO DRVA OVE GODINE ......... citam tamo razmisljaju o tituli e ljudi moji svasta...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
-
- Kontakt:
posto nije otvorena tema navijacke skupine evo stavit cu ih ovdje
kažu da im je bilo prejedreno evo par slika
http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=252
kažu da im je bilo prejedreno evo par slika
http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=252
utakmica se igra u subotu u 16h..tako da nema prijenosa na tv-u...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:utakmica se igra u subotu u 16h..tako da nema prijenosa na tv-u...
nije satnica razlog što nema prenosa , Zrinjski igra sa Slobodom u istom terminu i to će se prenositi ..
Šta ste se vi prijenosa dovezali ta ne bojite se valjda da neće biti sve regularno ili neki sa internet neće na Pecaru pa zato , Široki je u prijenosu svako drugo kolo tako da nije korektno prema nekome drugome koji isto zaslužuje prijenos.mostar_mo je napisao/la:Kevin je napisao/la:utakmica se igra u subotu u 16h..tako da nema prijenosa na tv-u...
nije satnica razlog što nema prenosa , Zrinjski igra sa Slobodom u istom terminu i to će se prenositi ..
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:Šta ste se vi prijenosa dovezali ta ne bojite se valjda da neće biti sve regularno ili neki sa internet neće na Pecaru pa zato , Široki je u prijenosu svako drugo kolo tako da nije korektno prema nekome drugome koji isto zaslužuje prijenos.mostar_mo je napisao/la:Kevin je napisao/la:utakmica se igra u subotu u 16h..tako da nema prijenosa na tv-u...
ma ja lično bi volio prenos zbog ljudi širom države jer mislim da će biti pravi derbi , kako na terenu ..tako i na tribinama ..puno zanimljiviji nego Zrinjski- Sloboda ..
suđenje će vjerujem biti korektno...
p.s. mislim da Širokog kući još nisu prenosili ove sezone..
ja sam na pecari uvijek..nego kontam nece vidjet svi kako cemo im tricu uvalit..kksiroki je napisao/la:Šta ste se vi prijenosa dovezali ta ne bojite se valjda da neće biti sve regularno ili neki sa internet neće na Pecaru pa zato , Široki je u prijenosu svako drugo kolo tako da nije korektno prema nekome drugome koji isto zaslužuje prijenos.mostar_mo je napisao/la:Kevin je napisao/la:utakmica se igra u subotu u 16h..tako da nema prijenosa na tv-u...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@ Kevin
moram priznati da sam malo manji optimista sto se tice dobrog rezultata na Pecari nakon ovog remija sa Čelikom ,malo se u klubu zakomplicirala situacija zbog nekih pojedinaca koji su unijeli smutnju u kolektiv .., bojim se da se to ne odrazi u subotu ...
moram priznati da sam malo manji optimista sto se tice dobrog rezultata na Pecari nakon ovog remija sa Čelikom ,malo se u klubu zakomplicirala situacija zbog nekih pojedinaca koji su unijeli smutnju u kolektiv .., bojim se da se to ne odrazi u subotu ...
-
- Kontakt:
ja znam da jedno bar 500 ljudi ne bi došlo na utakmicu (sto s vase sto s nase strane) na ima prijenos
ali sto kažete bit ce to i navijacki derbi mi posebnu inspiraciju dobijemo za transove i setalice kad igramo protiv rođenih
ali sto kažete bit ce to i navijacki derbi mi posebnu inspiraciju dobijemo za transove i setalice kad igramo protiv rođenih
ma svakakvih tu interesa ima ali je evidentno da ovo sto rade nema nikakve veze sa DERBIJEM KOLA kako su projekat nazvali , da je normalno imali bi anketu na site-u gdje bi ljudi birali iduci prenos ..., sad prenose Zrinjski - Sloboda , a garantujem da u 9. kolu neće prenositi Zrinjski - Velež ...Green XXL je napisao/la:Nekad TV pored dobre tekme izaberu slabiju, skroz slabiju, valjda raja, navijaci, sportski radnici znaju sta je derbi, a ne TV radnici, pa nije niko pomahnitao!

100% si u pravu ..to je jedina dobra strana sto prenosa neće biti ..brijeg široki je napisao/la: ja znam da jedno bar 500 ljudi ne bi došlo na utakmicu (sto s vase sto s nase strane) na ima prijenos
-
- Kontakt:
Poštovani,
Pozivamo vas na konferenciju za novinare u povodu odigravanja utakmice VII kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg – FK Velež, dana 19.09.2009 godine ( subota, 16.00 sati).
Konferencija za novinare biti će upriličena u klupskim prostorijama na Pecari u četvrtak, 17.09.2009. godine u 11.30 sati.
Ovom prigodom moći ćete se i akreditirati za medijsko izvješćivanje s ovog susreta te uz razmišljanje igrača , trenera i vodstva NK Široki Brijeg o samoj utakmici doznati i druge organizacijske detalje vezane za ovaj derbi.

Pozivamo vas na konferenciju za novinare u povodu odigravanja utakmice VII kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg – FK Velež, dana 19.09.2009 godine ( subota, 16.00 sati).
Konferencija za novinare biti će upriličena u klupskim prostorijama na Pecari u četvrtak, 17.09.2009. godine u 11.30 sati.
Ovom prigodom moći ćete se i akreditirati za medijsko izvješćivanje s ovog susreta te uz razmišljanje igrača , trenera i vodstva NK Široki Brijeg o samoj utakmici doznati i druge organizacijske detalje vezane za ovaj derbi.

''postovani'' kolika ce biti cjena ulaznice za gostujuce navijace?

-
- Kontakt:
mislim 7 km za sjever gdje ćete bit smješteni
-
- Kontakt:
realno bi bilo 15 km za navijače veleža, al necemo bit lihvari pa nek bude 7...iako bi vas trebalo oprat jer ste u stadionu pod ne baš najboljim uvjetima naplatili 10 km ulaz...evo čitam na stranicama kluba da je šb ukupno dobio kaznu od čak 9000 E zbog ponašanja navijača ( 2000 za gotovanje plus 7000 za domaću tekmu).......zar nije malo previše?!?!
-
- Kontakt:
samo sam čekao budalu sa komentarom...neznam da ste vi veći grad, majkemi, velež VRAPČIĆI, koliko znam za vas ajmo reć navija manji dio grada, koji bgmi nije metropola
.....svaka čast na uspjesima, ali i sami znate kakva su tada vremena bila i kako je velež bio hercegovači a ne mostarski klub....dolazite na stadion koji za razliku od vašeg ima poštene stolice i čiji navijači nisu okruženi matama
i btw. zar niste ispali **** pa markerom prekrižili pravu cijenu ulaznice i povisili je na 10 km....dakle tako treba i vami napravit, al dobro, nek protekne fer i korektno i da vam varea dobro napuni mrežu 

ulaziš gdje ulaziš a cijena za ulaz na stadion ako dođeš do njega ti je 10KM!!r0djeni je napisao/la:Ne ulazim u grad zvani Madrid na Santiago Bernabeu, nego u selendru zvanu siroki brijeg, pa je i 7 km previse. Uostalom trebali bi nam platiti put i ulaznice jer vam dolazi klub sa velikom tradicijomsb citizen je napisao/la:realno bi bilo 15 km za navijače veleža, al necemo bit lihvari pa nek bude 7...iako bi vas trebalo oprat jer ste u stadionu pod ne baš najboljim uvjetima naplatili 10 km ulaz...evo čitam na stranicama kluba da je šb ukupno dobio kaznu od čak 9000 E zbog ponašanja navijača ( 2000 za gotovanje plus 7000 za domaću tekmu).......zar nije malo previše?!?!