Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesu li to oni što štimaju utakmice ?Trasimaco je napisao/la:Nisam se jos upisao na temu jednog meni jako mrskog kluba! Pa da i to svecano uradim...![]()
Nemam sta puno pricati. Prosjecnost i jedna niza klasa u Evropi su glavne karakteristike ovog kluba.Svako ko se nada da ce ovaj klub nesto napraviti u bilo kojem takmicenju je u velikoj zabludi. Ali eto, ipak imaju neke svoje pristalice koji ih podrzavaju. Da mi je samo znati u cemu oni uzivaju gledajuci ove invalide?
![]()
Virtu4l je napisao/la:Jesu li to oni što štimaju utakmice ?Trasimaco je napisao/la:Nisam se jos upisao na temu jednog meni jako mrskog kluba! Pa da i to svecano uradim...![]()
Nemam sta puno pricati. Prosjecnost i jedna niza klasa u Evropi su glavne karakteristike ovog kluba.Svako ko se nada da ce ovaj klub nesto napraviti u bilo kojem takmicenju je u velikoj zabludi. Ali eto, ipak imaju neke svoje pristalice koji ih podrzavaju. Da mi je samo znati u cemu oni uzivaju gledajuci ove invalide?
![]()
Ovaj me podsjeca na mog malog ljubimca sa teme Liverpoola.LeBronJamesKing je napisao/la:Wolverine je napisao/la:kako ribery prodje kroz njih... haha tacno tako ivalidi
ovaj **** sto je napisao post iznad tebe i ti zajedno se gonite u stojednu pi.zdu materinu sa juventusovog foruma cisto da znate za juventus se navija srcemi odkada se prati fudbal a ne od prije dvije ili tri godine kao vi za te vase prosjecne evropske klubice....
Trasimaco je napisao/la:Nisam se jos upisao na temu jednog meni jako mrskog kluba! Pa da i to svecano uradim...![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:kako ribery prodje kroz njih... haha tacno tako ivalidi
Virtu4l je napisao/la:
Jesu li to oni što štimaju utakmice ?
cini se kako ni bayern nije nista dalje od njih... ipak su oni bili domacini i nisu mogli zabiti jednoj nizerazrednoj ekipiSaurman je napisao/la:žabari ni bod nisu zasluzili al et...juventus je dosao u Minhen kao neka nizerazredna ekipa da odigra na nulu
E jeste i vi puno napravili u napadu sa Diegom. Nemoj molim te.L'Avvocato je napisao/la:ma da im nije riberya ne bi ništa uspjeli kreirati u napadu![]()
ono je šaka jada od ekipe ali eto i ovaj moj Juventus još gori ... nema veze , meni dovoljan bod
Glup si.Saurman je napisao/la:žabari ni bod nisu zasluzili al et...juventus je dosao u Minhen kao neka nizerazredna ekipa da odigra na nulu
Nerko_Juventino je napisao/la:Glup si.Saurman je napisao/la:žabari ni bod nisu zasluzili al et...juventus je dosao u Minhen kao neka nizerazredna ekipa da odigra na nulu
Ups, pogrijesio sam.L'Avvocato je napisao/la:pa čitaj šta sam napisao biseru ccc
eto povrijedio vam se onaj holanđanin, opet ... jadna majko što ga neće ccc
pa takvi smo , šta ćeš ... a šta misliš zbog čega volim Juve , sigurno ne zbog lijepe igreomerbavarac je napisao/la:Ups, pogrijesio sam.L'Avvocato je napisao/la:pa čitaj šta sam napisao biseru ccc
eto povrijedio vam se onaj holanđanin, opet ... jadna majko što ga neće ccc![]()
Vi niste ni napadali, samo ste se branili i naravno udarali, kao i obicno.
Sve mi je jasno. Respect.L'Avvocato je napisao/la:pa takvi smo , šta ćeš ... a šta misliš zbog čega volim Juve , sigurno ne zbog lijepe igreomerbavarac je napisao/la:Ups, pogrijesio sam.L'Avvocato je napisao/la:pa čitaj šta sam napisao biseru ccc
eto povrijedio vam se onaj holanđanin, opet ... jadna majko što ga neće ccc![]()
Vi niste ni napadali, samo ste se branili i naravno udarali, kao i obicno.
![]()
![]()
Montero, Toricelli, Ferrara, Iuliano i sad Chiellini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.