jel plava,kratka kosaStone Island je napisao/la:Kako se zove ova što priča na OBN-u sad ovim modelima ?
Ajde dajte ime
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: Chat
Srecan rodjus Tihi,puno srece,zdravlja,para itd itd itd 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Tihi je napisao/la:Aj cestiajte mi rodjendan!!!
Sretan ti rođendan Jelah aka Tešanj.
- adnan_nanda
- Kontakt:
vidi ti njega otisao slavi i pije a mi da mu cestitamo rodjendat,kas' castit jarane sa forumaTihi je napisao/la:Aj cestiajte mi rodjendan!!!
PS. sretan rodjendan.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- el-fighter
- Kontakt:
Puno sreće, zdravlja para, para, para u životu želim ti. SRETAN ROĐENDAN.Tihi je napisao/la:Aj cestiajte mi rodjendan!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hahaha, e hvala ev malo atmosferice sa sinocne zabave a rado cu vas pocastiti ozbiljno kad budete u mom kraju!

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
brate sretan rox sa zakasnjnjem i evo jedna pjesma za sve nas
http://www.youtube.com/watch?v=k2kFP-Z5MJ0
http://www.youtube.com/watch?v=k2kFP-Z5MJ0
A C A B !
dejana rosuljas...Stone Island je napisao/la:Kako se zove ova što priča na OBN-u sad ovim modelima ?
Ajde dajte ime
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Tvoj kraj? Slika preuzeta sa Dnevnik.hr, zanimljivoTihi je napisao/la:Hahaha, e hvala ev malo atmosferice sa sinocne zabave a rado cu vas pocastiti ozbiljno kad budete u mom kraju!
![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Stone Island
- Kontakt:
Crna,iz Hrvatske je ali ne znam joj ime...čini mi se da neko spomenu Jelenalolo je napisao/la:jel plava,kratka kosaStone Island je napisao/la:Kako se zove ova što priča na OBN-u sad ovim modelima ?
Ajde dajte ime
Uglavnom nešto je savjetovala ove aktere šoua...
@Tihi:sve najbolje !
- lolo d pitar
- Kontakt:
jelena,bila na farmi prosle godine,inace je jedno vrijeme bila sa stokom,onim reperom sto pobjedi u big mama house,lijepa u licu,nako nije losaStone Island je napisao/la:Crna,iz Hrvatske je ali ne znam joj ime...čini mi se da neko spomenu Jelenalolo je napisao/la:jel plava,kratka kosaStone Island je napisao/la:Kako se zove ova što priča na OBN-u sad ovim modelima ?
Ajde dajte ime![]()
Uglavnom nešto je savjetovala ove aktere šoua...
@Tihi:sve najbolje !
- Stone Island
- Kontakt:
A prezime ?lolo je napisao/la: jelena,bila na farmi prosle godine,inace je jedno vrijeme bila sa stokom,onim reperom sto pobjedi u big mama house,lijepa u licu,nako nije losa
- lolo d pitar
- Kontakt:
urukalo,eto sad je guglajStone Island je napisao/la:A prezime ?lolo je napisao/la: jelena,bila na farmi prosle godine,inace je jedno vrijeme bila sa stokom,onim reperom sto pobjedi u big mama house,lijepa u licu,nako nije losa
Pa dobro "aranee" mislis da sam toliko nemoralan da bih postavio nesto ovako od svoje raje... Al malo zenske guze nikom nije naskodilo bez obzira odakle je uzeo...Knele je napisao/la:Tvoj kraj? Slika preuzeta sa Dnevnik.hr, zanimljivoTihi je napisao/la:Hahaha, e hvala ev malo atmosferice sa sinocne zabave a rado cu vas pocastiti ozbiljno kad budete u mom kraju!
![]()
![]()
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Tihi je napisao/la:Hahaha, e hvala ev malo atmosferice sa sinocne zabave a rado cu vas pocastiti ozbiljno kad budete u mom kraju!
![]()
![]()
Hoću i ja.........................................haha
- bistrikboy
- Kontakt:
22.05.1992 godine Republika Bosna i Hercegovina postala clanica UN-a.Medju 178 drzavnih zastava na jarbolima pred zgradom UN-a u New Yorku zaviorila se i zastava sa Zlatnim ljiljanima zastava nase jedine domovine Republike Bosne i Hercegovine. 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ahh...
Meni su baš bezveze ovakve slike, niste valjda toliki klinci pa se palite na ovakve gluposti? 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Meni su baš bezveze ovakve slike, niste valjda toliki klinci pa se palite na ovakve gluposti?
Pa ova teme je od pocetka puna ovakvih slika. Nije da se palimo na to (bar ne ja),al et....trudimo se pronaci sto bolje cura i postaviti ih ovdje
Trenutno korisnika/ca: MElloo, Wilshere10 i 12 gostiju.