werder te obori jbgVolimRadnicki je napisao/la:Prepiso' od Crnogorca i Selamovića![]()
NK Vitez
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: NK Vitez
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Majku li im je.bem, 2:0 do 86 i 2:2 na kraju, ostalo sve pogođemo. Žali Bože 31 marku 
1921
1989
1989
- 7aprildomemoj
Čestitke Vitezu na ulasku u PL
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mislim da ekipa koja nijednom ne osuta u okvir protivnickog gola ne zasluzuje Premijer ligu,to je bilo danas Slobodi! s onakvom igrom nista ne mogu,pojeli smo ih u veznom redu,obrana predobro odigrala,takticni smo vrlo zrelo odigrali.jedna od najbolji utakmica viteza ove sezone sasvim sigurno,mnostvo prilika je bilo,nije se dalo da ude i ranije sve do trenutka kad Smriko dovodi stadion do odusevljenja i pogada za 1-0 
- vidovitadjemila
Svaka vam cast komsije cestitke na pobjedi,a ulazak sam cestitao jos na polusezoni ....
zasluzeno nema sta ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Hvala na čestitkama, iako itekako smo svjesni da nam valja odraditi još 5 utakmica do kraja7aprildomemoj je napisao/la:Čestitke Vitezu na ulasku u PL
Cestitam ekipi Viteza na ulasku u Premier ligu i nadam se dobrim partijama protiv Želje sljedece sezone. 
Hvala svima na čestitkama, iako ponovit ću, ima se igrati još 5 kola.
Danas zaslužena pobjeda Viteza, ali čestitke i mladoj ekipi Slobode, kao i navijačima iz Tuzle
Danas zaslužena pobjeda Viteza, ali čestitke i mladoj ekipi Slobode, kao i navijačima iz Tuzle
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
merdanovic
- Kontakt:
Vitez zasluženo u ovoj poziciji.Najača ekipa u ligi i ovo nije nikakvo iznenađenje.Ljudi dobro obavljaju svoj posao u klubu a koliko vidim i u gradu te se Vitezu ako se plasira ne bi trebala dogoditi sudbina Gradine.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Cestitke Vitezu... uskoro cemo moc gledati derbi Celik-Vitez
Imas slike i izvjestaj na vitez.ba
https://www.facebook.com/www.vitez.ba
TzBulevar87 je napisao/la:Hoće li biti kakav izveštaj i slike na vitez.info ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hvala, nadam se da smo svojom pojavom i navijanje ostavili dobar utisak na vašu publiku.AlenHalilovic je napisao/la:Cestitke Vitezu... uskoro cemo moc gledati derbi Celik-Vitez![]()
TzBulevar87 je napisao/la:Hoće li biti kakav izveštaj i slike na vitez.info ?
P.S. Čestitam na pobjedi.
075
-
volimVITEZ
respekt navijacima slobode na danasnjoj predstavi,ali ruku na srce imamo bolju ekipu.sretno i nama i vama slijedece godine.......
Vitez je kroz cijelu sezonu sve do ove utakmice pokazao da je jači u odnosu na ostale ekipe. Ako se pogleda prva polusezona vidimo da ste pokidali, sretno u PL i da budete barem na nivou ovogodišnjeg Radnika iz Bijeljine.
Evo jedan video proslave na kraju utakmice: [youtube][/youtube]
Svaka cast Fukarama i Slobodi,borili su se stvarno golobradi mladici ali jednostavno nisu uspjevali nista vise napraviti,ali budite ponosni jer su srce ostavili na terenu! trebalo smo i uvjerljivije slaviti ali eto dosta i 1-0.uskoro stavljam citavu fotogaleriju i jos par videa
I nek mi jos jednom netko kaze da je slaba posjecenost u Vitezu,zatrat cu ga u 100 picki materni! inace utakmici je prisustovalo 1500-2000 gledalaca,od cega 150-200 fukara,sutra cu znati u detalj sve.Inace krizma je bila danas,i siguran sam da nije bila,da bi broj gledalaca bio znatno veci! ovoliku posjecenost nema pola premijer ligasa
a i za ovako mal grad ovo je predobro
Svaka cast Fukarama i Slobodi,borili su se stvarno golobradi mladici ali jednostavno nisu uspjevali nista vise napraviti,ali budite ponosni jer su srce ostavili na terenu! trebalo smo i uvjerljivije slaviti ali eto dosta i 1-0.uskoro stavljam citavu fotogaleriju i jos par videa
I nek mi jos jednom netko kaze da je slaba posjecenost u Vitezu,zatrat cu ga u 100 picki materni! inace utakmici je prisustovalo 1500-2000 gledalaca,od cega 150-200 fukara,sutra cu znati u detalj sve.Inace krizma je bila danas,i siguran sam da nije bila,da bi broj gledalaca bio znatno veci! ovoliku posjecenost nema pola premijer ligasa
slabo igratreCoraco je napisao/la:Vitez je kroz cijelu sezonu sve do ove utakmice pokazao da je jači u odnosu na ostale ekipe. Ako se pogleda prva polusezona vidimo da ste pokidali, sretno u PL i da budete barem na nivou ovogodišnjeg Radnika iz Bijeljine.
e
nije provokacija ali ovaj trans sam vidio na par slika/klipova kada igra Hajduk
LP i čestitke na ulasku u PL (barem bi tako trebalo biti,ako se nešto ne promijeni do kraja)
Pobjeda je bolja od orgazma!
Cestitke komsijama na pobjedi kojom ste se problizili ulasku u premijer ligu.
Alfa i Omega kluba,gospodin Kafadar stigao na drugo poluvrijeme da gleda,iako je sinu imao krizmu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.