Ko će nego ja.Donnie Darko je napisao/la:Meni je poznata ta prica. Ko da ju je neko pisao vec na ovoj temi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko će nego ja.Donnie Darko je napisao/la:Meni je poznata ta prica. Ko da ju je neko pisao vec na ovoj temi.
al' nisi rek'o da si pušioOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko će nego ja.Donnie Darko je napisao/la:Meni je poznata ta prica. Ko da ju je neko pisao vec na ovoj temi.
Mi smo neki dan na predavanju igrali ovog, i jedna djevojka 'ladno na povrce s slovo H napisala HomunaMirsad94 je napisao/la:Mi na predavanju i sad dosadno pravo i hajd gradova(odredimo slovo i nabrajamo gradove). I slovo "M" je bilo, kad ovaj jaran lupi Mississippi kad ova drugarica kao iz topa:"Šta ti je glupane jedan to ti je najveca rijeka u EGIPTU.![]()
![]()
kristian je napisao/la:prica meni prijatelj kako je jednom zapalio cigaru u wc al starci nisu znali da pushi , i on zapalio cigaru i krene da ga baca a zaboravi wc zakljucat a stara naglo otvori vrata a on cigaru baci i nastavi ga bacati![]()
![]()
kristian je napisao/la:prica meni prijatelj kako je jednom zapalio cigaru u wc al starci nisu znali da pushi , i on zapalio cigaru i krene da ga baca a zaboravi wc zakljucat a stara naglo otvori vrata a on cigaru baci i nastavi ga bacati![]()
![]()
![]()
Sve je tu, izgleda ,otišlo u Hondurasbavarian_bk je napisao/la:Mi jučer u školi igrali toga , kako se kod nas popularno zove , gradova . I sad slovo H , država , ja stavim Honduras ; kad će meni ova jedna , da napomenem , veliki fan Balaša , :" To ti nije država , to je iz Balaševićeve pjesme "![]()
![]()
Hahahakristian je napisao/la:prica meni prijatelj kako je jednom zapalio cigaru u wc al starci nisu znali da pushi , i on zapalio cigaru i krene da ga baca a zaboravi wc zakljucat a stara naglo otvori vrata a on cigaru baci i nastavi ga bacati![]()
![]()