Vrlo ambiciozno to izgleda sada.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
pa dobro biće teško zauzeti 4 mjesto... radnički i vi biće žestoko, a onda na nas u 1/2 finalu, tako da nema ništa od finala za vasDevil je napisao/la:U finalu KLS ?![]()
Ispod trećeg mjesta teško možemo a u 3 utakmice od Mege ne možemo izgubiti dva puta.Devil je napisao/la:U finalu KLS ?![]()
Ne reci dvaputbraoolyo je napisao/la:Ispod trećeg mjesta teško možemo a u 3 utakmice od Mege ne možemo izgubiti dva puta.Devil je napisao/la:U finalu KLS ?![]()
U nekoj van Novog Sada (Slana Bara ako se ne varam), mada će ABA ligu vjerovatno igrati u Spensu.aco93 je napisao/la:u kojoj dvorani igra vojvodina?
Spens prima nesto preko 7000?braoolyo je napisao/la:U nekoj van Novog Sada (Slana Bara ako se ne varam), mada će ABA ligu vjerovatno igrati u Spensu.aco93 je napisao/la:u kojoj dvorani igra vojvodina?
Da.aco93 je napisao/la:Spens prima nesto preko 7000?braoolyo je napisao/la:U nekoj van Novog Sada (Slana Bara ako se ne varam), mada će ABA ligu vjerovatno igrati u Spensu.aco93 je napisao/la:u kojoj dvorani igra vojvodina?
Ispunjava i dvorana na Klisi uslove za Aba ligu, sa montaznim stolicama oko 2000, i postoji mogucnost da se i tu igra.braoolyo je napisao/la:U nekoj van Novog Sada (Slana Bara ako se ne varam), mada će ABA ligu vjerovatno igrati u Spensu.aco93 je napisao/la:u kojoj dvorani igra vojvodina?
Devil je napisao/la:Sta je sa Radnickim ? Drzavni projekat ? On se ne oslanja na domace igrace.
Kao npr ?lumani je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta je sa Radnickim ? Drzavni projekat ? On se ne oslanja na domace igrace.
sada ces da vidis,sta ce da bude,druze Devile
Sacekajmo malo, jednom forumasu sam nesto poslao na PP jutros, valjda bude drzao jezik za zubima.lumani je napisao/la:Podmladjivanje ekipe,sada ce igrati samo domaca djeca .Dosta love se ulozilo,na kraju popusili
A mozda ipak nece biti presudne njihove pare.lumani je napisao/la:Jasno mi je,da imaju dobru saradnju sa Aba funkcionerima!Ce da vidimo,koliko pare mogu.
Devil je napisao/la:A mozda ipak nece biti presudne njihove pare.lumani je napisao/la:Jasno mi je,da imaju dobru saradnju sa Aba funkcionerima!Ce da vidimo,koliko pare mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.