Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Nek nam neko sastavi neku poruku, šta da pišemo savezu, i proširit ćemo je netom. Valja pokušati, Možda Zuka i bude u Brazilu 
sarkazam naravno. Tri puta sam predavao za US vizu i uvijek dobio za 24h. Teze je bilo dobiti Šengen vizu. Zato smatram da savez ovdje nije imao nista sa ovim.Elegant je napisao/la:Daj nije do te mjere doslo, za ovo neko mora da odgovara.biskitt je napisao/la:zato sto je neko iz saveza sakrio jedan papir. Pape naredio.Elegant je napisao/la:Da se vratimo na pocetak ?
Kako je moguce da samo on nije dobio vizu a na vrijeme je predao papire kao i svi ostali igraci ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva su ovo sranja i gluposti, svi dobili on nije.
Ovo je stvarno debilizam, prosto je NE MOGUCE da samo on nije dobio vizu.
Kakavi samo debili nesposobni u savezu ili u toj amabasadi, pa kako ajde neka neko objasni ?
Kakavi samo debili nesposobni u savezu ili u toj amabasadi, pa kako ajde neka neko objasni ?
Smjesno brate, ovo je neko odgovoran, ne sposbni ljudi.biskitt je napisao/la:sarkazam naravno. Tri puta sam predavao za US vizu i uvijek dobio za 24h. Teze je bilo dobiti Šengen vizu. Zato smatram da savez ovdje nije imao nista sa ovim.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 maj 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pape je bio u pravu za Spahica i Dzeku, dva velika prevaranta koji su iskoristili njegovu dobrotu.
Pogotovo Spahic, veliki psihopata i varalica.
Medjutim greske poput pozivanja Ibricica, Hadzica i ovo sad sa Zukanovicem je previse.
Igraci su iznad tebe, i odlazi Safete !!
Medjutim greske poput pozivanja Ibricica, Hadzica i ovo sad sa Zukanovicem je previse.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nevjerovatno je kako jedan junac moze da mi ogadi moju reprezentaciju...
Dijelim misljenje mnogih, ne znam kako da sad s gustom gledam repku... Mozda smo vrucih glava al fakat ogadili su mi se u sekundi.
Dijelim misljenje mnogih, ne znam kako da sad s gustom gledam repku... Mozda smo vrucih glava al fakat ogadili su mi se u sekundi.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ima li ijedan Bosanac koji je veceras u St Luisu da zažega štocem onog telca i da mu kaže da reprezentacija nije njegova prćija ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Zukanovic je neargumentovane budalastine pricao zato i nek su ga izbacili sa spiska.
Cuj popljuvao savez je mu USA ambasada nije izdala vizu. Pileci mozak momal ima.
Nerijetko se desava da USA ambasada bez ikakvog obrazlozenja vizu ne izda odredjenoj osobi i oni nisu duzni objasnjavati.
Realno, i ja bih ga izbacio sa spiska.
Napokon dobar potez Papeta.
Cuj popljuvao savez je mu USA ambasada nije izdala vizu. Pileci mozak momal ima.
Nerijetko se desava da USA ambasada bez ikakvog obrazlozenja vizu ne izda odredjenoj osobi i oni nisu duzni objasnjavati.
Realno, i ja bih ga izbacio sa spiska.
Napokon dobar potez Papeta.
Allez
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne zna nikoElegant je napisao/la:Ovo je stvarno debilizam, prosto je NE MOGUCE da samo on nije dobio vizu.
može biti da je neki papir falio i da nije dobio vizu, da on nije sve predao, da je neko u savezu izvadio neki papir pa predao, može biti da je teroristička prijetnja im Zukanović pa mu nisu dali vizu itd. svašta je moguće, ali niko ne zna pravu istinu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pitaju papeta u americkoj ambasadi ti terorista.Kaže pape "Mozda sam ŠUPAK ,terorista ne"
- Principatus
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la: X treba zatrpati facebook stranice i Džeke i Spahe i svih ostalih ...sram ih bilo .. kad se samo sjetim kako je Zukan odigrao protiv Grcke u kljucnoj utakmici za odlazak na SP..
Zar ste toliko naivni i mislite da igraci ovo zele? Malo glavu upotrijebiti ne bi skodilo.
Uvijek igraci krivi, pa i za taktiku selektora, za pozivanje rodbine, za kriminal, za sve.
Nasi momci nisu krivi za ovo. Zamislite kako je njima trpiti ovo sve?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
BadrHari je napisao/la:Pape je bio u pravu za Spahica i Dzeku, dva velika prevaranta koji su iskoristili njegovu dobrotu.
tako je , daj nek neko napravi tu poruku SAFETE ODLAZI pa da je lijepimo po naslovnicama facebook profila ...
Zukanović: Sve se trebalo reći u četiri oka, sve je išlo ''k'o fol viza''
Odlični štoper Ervin Zukanović neće putovati na SP u Brazil, NFSBiH je to odluku pojasnio obrazloženjem da su ''igračeve neubjedljive izjave i neosnovane optužbe'' učinile da ne putuje na Mundijal.
Fudbaler Genta je zaprepašten ovakvom odlukom, a u razgovoru za Al Jazeru je otvoreno progovorio o samoj situaciji.
''Sve se odvijalo kao u ružnim snovima, zaista nevjerovatno. Malo mi je samo krivo da se sve na taj način moralo dogoditi. Trebalo se to reći u četiri oka. Sve je išlo k'o fol viza, k'o fol sve ovo, a priče o nekim mojim izjavama samo su potezanje stvari iz konteksta i hvatanje za neke slamke. Svi koji su pratili priču oko toga šta se sve događalo mogu samo konstatovati da sam 24. igrač i to je to“, kazao je Zukanović.
Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 30 maj 2014, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Stvarno žalosno ako momak ne ode na Sp,kakva je to onda nepravda,jos nam je potreban
Hajmo malo logički, kakvog uticaja ima Safet, savez ili neko treci u ambasadi SAD-a?
I zasto je Zuka morao onako reagovati, a vidim i da se pokajao nakon toga, jer vjerovatno je skontao da neki dokument nije spremio ili nesto lijepo popunio.
Zao mi je momka, ali Safet ovdje nije kriv
I zasto je Zuka morao onako reagovati, a vidim i da se pokajao nakon toga, jer vjerovatno je skontao da neki dokument nije spremio ili nesto lijepo popunio.
Zao mi je momka, ali Safet ovdje nije kriv
Imam slucaj z familiji gdje je osoba 2 puta odbijana za vizu, bez ikakvog obrazlozenja, a trebala je predstavljati bh na film festivalima. A primjera radi 15ak god ranije imala je vizu bez problema.
Tako da ako niste upuceni, ne pusite gluposti.
Cuj Pape sakrio papir. Aaaaaa
Tako da ako niste upuceni, ne pusite gluposti.
Cuj Pape sakrio papir. Aaaaaa
Allez
- ibrakadabra
- Kontakt:
Slomi ih pape toliko treniraju da je svaki jutarnji trening otkazan.Principatus je napisao/la:mostar_mo je napisao/la: X treba zatrpati facebook stranice i Džeke i Spahe i svih ostalih ...sram ih bilo .. kad se samo sjetim kako je Zukan odigrao protiv Grcke u kljucnoj utakmici za odlazak na SP..
Zar ste toliko naivni i mislite da igraci ovo zele? Malo glavu upotrijebiti ne bi skodilo.
Uvijek igraci krivi, pa i za taktiku selektora, za pozivanje rodbine, za kriminal, za sve.
koji ga klinac trpe ..pa što javno ne bojkotuju tog međeda ..Principatus je napisao/la:mostar_mo je napisao/la: X treba zatrpati facebook stranice i Džeke i Spahe i svih ostalih ...sram ih bilo .. kad se samo sjetim kako je Zukan odigrao protiv Grcke u kljucnoj utakmici za odlazak na SP..
Nije do vize, eto Zukanović je izjavio. 24. je igrač i nisu ga htjeli dalje zavlačiti.
Ako gledamo defanzivce, ali i cjelokupno, svakako da je imao mjesta na spisku od 23 igrača
Ako gledamo defanzivce, ali i cjelokupno, svakako da je imao mjesta na spisku od 23 igrača
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Uredu evo citam u Zukanovicevu izjavu najnoviju. Na sportsport zeli srecu momcima, a na **** izjava teorije zavjere.... Uredu ako je zaista tako da su mu ,,namjestili" iz saveza neka dokaze to i prvi sam protiv svega i saveza i Susica...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjek ima mjesta u prvih 11 u nekim kombinacijama..tj ako bi se tim slagao po funkcionalnosti i kvalitetu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, bordobijeli, Brix, CAGarfia, FrDiHu, galia95, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Iceplayer, Jabroni, juka55, Ledara, lumani, Maverick, Paromlinac, PeppermintSA, Proximic, signalidunapark, travuljasSs, Zabit i 160 gostiju.