Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
pripremaju se ljudi za 1. majNEZALAGANJE je napisao/la:Jbt ocekuje se da DEN produzi seriju i nastavi borbu,a dvorana poluprazna..![]()
The Game je napisao/la:pripremaju se ljudi za 1. majNEZALAGANJE je napisao/la:Jbt ocekuje se da DEN produzi seriju i nastavi borbu,a dvorana poluprazna..![]()
JHam je napisao/la:sreca za gsw pa karl nema mozga...zavrsava utakmicu sa postavom zbog koje smo izgubili 3 za redom i maloprije drzi brewera u igri a iggy-a na klupi a brewer 1-11 sut ima..
ja ne znam kako da ti to objasnim ako ne pratis denver, nas je citavu sezonu izvlacila brzina i klupa, povredom gallinarija stavio je chandlera na 3 koji se tad dobro pokazao da bi onda povredom lawsona i farieda(i nakon vracanja) chandler igrao na 4, dao je fournieru minute(i to fine,poa 20ak minuta) i vecina je opet bila zadovoljna jer se momak odlicno pokazao.e onda kad je dosao PO i nakon prve utakmice i malo losije partije KK-a ovaj je "popizdio" i rekao kako ne moze cekati na njega(nesta u tom stilu) i naredne 3 utakmice skoro da nije vidio parketa(kao ni fournier,al je njegov kako kaze "konj" igrao sve vise i vise...ovde misli na millera za kojeg kaze da je on nasa zvijezda koja nam fali, ovo neko pametan moze izjaviti??) i po prvi put je pocinjao Farieda i Chandlera(chandler cuvao boguta) i poceo eksperimentisati u PO-u da bi izgubio 3 utakmice, i tek sinoc nakon vracanja nacinu igre iz regularne sezone(ty,iggy,chandler na 3,faried na 4 i centar(u ovom slucaju McGee)) je uspio da nabije 20 razlike, nadskace protivnika(razlika je bila dosta veca dok nije OPET poceo sa postavom koja nas je unistila zadnje 3 utakmice) ali je i uvodjenjem najgore moguce postave uspio da pobijedi samo 7 razlike iako smo pocetkom 4e imali jos uvijek nekih 15-20 razlike...lumani je napisao/la:JHam je napisao/la:sreca za gsw pa karl nema mozga...zavrsava utakmicu sa postavom zbog koje smo izgubili 3 za redom i maloprije drzi brewera u igri a iggy-a na klupi a brewer 1-11 sut ima..
znaci,82 utakmice u sezoni je imao mozak,sada ga vise nema![]()
..Danilo je bio dosta vazan ovoj ekipi.
JHam je napisao/la:@lumani ja nisam zakljucio da ne pratis,malo bolje procitaj(ne vjerujem da si dalje od tog procito...), rekao sam da ti to ne mogu objasniti ako ne pratis denver duze(ne samo ovu sezonu) a evo i LenBias ti je naveo "razlog",jer od dolaska Anthony-a i pod trenerskom palicom GK-a mi ekstra igramo u regularnoj sezoni a dosta dosta losije u PO-u, sto ne moze biti do igraca jer iz one ekipe kad je igrao melo samo je Ty ostao od igraca(kojeg je ovaj mozak od trenera igrao poslije Cartera njemu dragog igraca(tipa Miller sad..)) a jedino sto je svake godine isto je trener..a ako pratis denver kao sto tvrdis onda ne vidim razlog tvom pitanju jer znas kolike oscilacije Karl ima sto se tice PO-a i regularne sezone..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.