Ubacit ce Bicakcica, druge prave opcije nema. I vjerujem da ce Bicakcic dobro odigrat.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
A zasto okupljanje nije u Zenici? Kome su onda pravili taj trening centar? 
Ubacit ce Bicakcica, druge prave opcije nema. I vjerujem da ce Bicakcic dobro odigrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sutra je otvaranje pa da se ne pravi zbrka, tako da se trenira u Hrasnici tako su odlucili. A hoce li se za Lihtenstajn tamo trenirat ne znam.Cartman je napisao/la:A zasto okupljanje nije u Zenici? Kome su onda pravili taj trening centar?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovaj dvomeč nisu željeli da mijenjaju bazu. Od Lihtenštajna smo u trening kampu u Zenici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kakvi ba primit dva gola. Ti izgleda zaboravio da mi primamo po jedan gol u dvomecima ?Cartman je napisao/la:Mogla bi bit golijada protiv Slovacke. Nasi trpaju, Hamsik trpa, nama skripi u odbrani...Pobjedit cemo ih 4-2.
Prva 1:0.
Druga 0:1.
Gdje treba potpisati
Gdje treba potpisati
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
otidji sutra u NSBIHMironi je napisao/la:Prva 1:0.
Gdje treba potpisati
Mislis u SFZ da ovjerimmirzatele je napisao/la:otidji sutra u NSBIHMironi je napisao/la:Prva 1:0.
Gdje treba potpisati
Spasi nas.
Spasi nas.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
U Zenici ce Slovaci primiti makar 2 komada, a s obzirom na formu svih nasih igraca ne bi me zacudilo da bude i koji gol vise, s obzirom da se Slovaci nece zatvoriti jer im igra samo pobjeda.Cartman je napisao/la:Mogla bi bit golijada protiv Slovacke. Nasi trpaju, Hamsik trpa, nama skripi u odbrani...Pobjedit cemo ih 4-2.
Ne bih se slozio da nam u odbrani skripi. Protiv Amerike jest skripalo al kad su komadant Sunjic i general Vrsajevic igrali, a od toga u Zenici nece biti nista, tako da mogu biti zadovoljni ako i 1 zabiju.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nije istina uopste necemo biti u ovom centru u ovim kvalifikacijamazizu1991 je napisao/la:Ovaj dvomeč nisu željeli da mijenjaju bazu. Od Lihtenštajna smo u trening kampu u Zenici.
Abd. ajd forma HOP. Slovacka ima jaku odbranu mogu da se brane itekako a onda da prijeko iz kontre zapucaju sta al et.. valjda ce i nasi ostati pribrani u odbrani i oci otvorene kod prekida, kornera.Amar Dzeko je napisao/la:U Zenici ce Slovaci primiti makar 2 komada, a s obzirom na formu svih nasih igraca ne bi me zacudilo da bude i koji gol vise, s obzirom da se Slovaci nece zatvoriti jer im igra samo pobjeda.Cartman je napisao/la:Mogla bi bit golijada protiv Slovacke. Nasi trpaju, Hamsik trpa, nama skripi u odbrani...Pobjedit cemo ih 4-2.
Ne bih se slozio da nam u odbrani skripi. Protiv Amerike jest skripalo al kad su komadant Sunjic i general Vrsajevic igrali, a od toga u Zenici nece biti nista, tako da mogu biti zadovoljni ako i 1 zabiju.
Bitan je onaj prvi da nas krene a onda ide.. samo da ne bude kuku lele sto nas stalo bas sada
Spasi nas.
Spasi nas.
Dzeko i Lulic imaju zuti a sudi Ricoli

Spasi nas.
Spasi nas.
trpa,kad ima u ekipi dobre igrače,trp'o bi i ja haha .. al ovako ima stocha,weisa i to je to.Cartman je napisao/la:Hamsik trpa i trpa...
Upravo tako ima bolje suigrace.ade43 je napisao/la:trpa,kad ima u ekipi dobre igrače,trp'o bi i ja haha .. al ovako ima stocha,weisa i to je to.Cartman je napisao/la:Hamsik trpa i trpa...
Dok Ibisevic trpa u smijesnoj ekipi valjda ga zabije sta i Slovackoj.
Spasi nas.
Spasi nas.
Stocha su izgleda izbacili sa spiska.ade43 je napisao/la:trpa,kad ima u ekipi dobre igrače,trp'o bi i ja haha .. al ovako ima stocha,weisa i to je to.Cartman je napisao/la:Hamsik trpa i trpa...
Skrtel inace danas bio odlican protiv Uniteda.
A mozes li nam reci zasto?Da nisu talovi Budnjo,ovo-ono,Bazeni-Koke,Bosna-pive-dernek?Zasto bi isli u vlastiti centar besplatno kad mogu platiti za Hercegovinu,svi dobri.Ha jakinder_jaje je napisao/la:Nije istina uopste necemo biti u ovom centru u ovim kvalifikacijamazizu1991 je napisao/la:Ovaj dvomeč nisu željeli da mijenjaju bazu. Od Lihtenštajna smo u trening kampu u Zenici.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izbacili ga sa spiska? :O sto? dobar je on meni igrac 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Reci mi da ti kazem samo znam sta mi je rekao Sinan SinanovicMiske10 je napisao/la:A mozes li nam reci zasto?Da nisu talovi Budnjo,ovo-ono,Bazeni-Koke,Bosna-pive-dernek?Zasto bi isli u vlastiti centar besplatno kad mogu platiti za Hercegovinu,svi dobri.Ha jakinder_jaje je napisao/la:Nije istina uopste necemo biti u ovom centru u ovim kvalifikacijamazizu1991 je napisao/la:Ovaj dvomeč nisu željeli da mijenjaju bazu. Od Lihtenštajna smo u trening kampu u Zenici.
Ne znam, nije ga pozvao. Ocito da je van forme.Bosniacum Lilium je napisao/la:izbacili ga sa spiska? :O sto? dobar je on meni igrac
Nije istina uopste necemo biti u ovom centru u ovim kvalifikacijama
[/quote]
A mozes li nam reci zasto?Da nisu talovi Budnjo,ovo-ono,Bazeni-Koke,Bosna-pive-dernek?Zasto bi isli u vlastiti centar besplatno kad mogu platiti za Hercegovinu,svi dobri.Ha ja
[/quote]
Reci mi da ti kazem samo znam sta mi je rekao Sinan Sinanovic
[/quote]
To Sinan fantazira,odnosno prizeljkuje,mrsko mu ici na sijela sa igracima i selektorom u Zenicu.Mada,ne bi me iznenadilo,vec ovo dosadasnje odgadjanje(da podsjetim,moglo se davno zavrsiti,jos prije Grcke)mi daje razlog za sumnju u neke necasne rabote oko tog konacnog preseljenja ;)Ali i ako ne bi preselili u novi kamp sa idealnim uslovima ne sumnjam da bi se naslo opravdanje tipa neke gluposti,navikli su na Ilidzi i tome slicno.Takvu glupost samo kod nas ima ko braniti
A mozes li nam reci zasto?Da nisu talovi Budnjo,ovo-ono,Bazeni-Koke,Bosna-pive-dernek?Zasto bi isli u vlastiti centar besplatno kad mogu platiti za Hercegovinu,svi dobri.Ha ja
Reci mi da ti kazem samo znam sta mi je rekao Sinan Sinanovic
To Sinan fantazira,odnosno prizeljkuje,mrsko mu ici na sijela sa igracima i selektorom u Zenicu.Mada,ne bi me iznenadilo,vec ovo dosadasnje odgadjanje(da podsjetim,moglo se davno zavrsiti,jos prije Grcke)mi daje razlog za sumnju u neke necasne rabote oko tog konacnog preseljenja ;)Ali i ako ne bi preselili u novi kamp sa idealnim uslovima ne sumnjam da bi se naslo opravdanje tipa neke gluposti,navikli su na Ilidzi i tome slicno.Takvu glupost samo kod nas ima ko braniti
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Kolika je kvota na nas??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.