Astren je napisao/la:Ja vise ovako zamisljam prosjecnog kolumbijaca, njima su bijele linije primarna djelatnost
a nije ni argentincima mrsko ponekad, mislim na Maradonu i Caniggiu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Astren je napisao/la:Ja vise ovako zamisljam prosjecnog kolumbijaca, njima su bijele linije primarna djelatnost
utakmica je u 2.00 (ako se ne zayebavas)calcio je napisao/la:
Ja ove ekvadorijance ovako zamisljam, imaju svoju liniju, boli ih q![]()
evo bice ovdje prenos, ne znam samo jeli pocinje u 01:00 ili u 02:00
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je kokain droga, onda sam ja narkomancalcio je napisao/la:Astren je napisao/la:Ja vise ovako zamisljam prosjecnog kolumbijaca, njima su bijele linije primarna djelatnost![]()
a nije ni argentincima mrsko ponekad, mislim na Maradonu i Caniggiu

Jbt, ne mogu nikako doći sebi da je ovo on u našoj opremi. Koliko su ljudi fotošopirali njegov lik u našem dresu, i slično, čudno vidjeti da je ovo sve konačno postalo stvarnost.TheSpecialOne je napisao/la:
Zaigrace i on za nas. PolakoBatko je napisao/la:Dakle, koliko se pričalo na kraju nas je jedino izradilo ono malo derište iz Zagreba, Alilovic..... I povrh svega sin bivšeg reprezentativca, pu pu pu.....Njegove nastupe i ime treba izbrisati iz arhive Nsbih...
Sent from my iPad using Tapatalk
Upravo tako. A vrijeme pokazuje da nam taj mali ne bi bio od neke koristi, kao što nije ni Hrvatima. Zaključak: Savez i Pape rade jako dobar posao.Batko je napisao/la:Dakle, koliko se pričalo na kraju nas je jedino izradilo ono malo derište iz Zagreba, Alilovic..... I povrh svega sin bivšeg reprezentativca, pu pu pu.....Njegove nastupe i ime treba izbrisati iz arhive Nsbih...
Sent from my iPad using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.