Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ovaj adidasov

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
hercegovina
- Kontakt:
ma ovo neko svrlja bezveze,nema nista od ovoga.daj samo da se ne ide u srce evropske mode u ovoj smijuriji,cuj zuti motivi i bijeli brojevi. mislim da bi i emerik imao sta za reci 
- BH Patriot
- Kontakt:
Pa napisao sam, da sam ovaj primjer dresa našao na netu i da ovo uopšte nije službeno. 
Livin' La Vida Loca ;)
-
hercegovina
- Kontakt:
pa zar niko nije primjetio da smo prvi put nakon belgije igrali u izvornoj i najljepsoj varijanti. ne mogu vjerovati da se i toga neko sjetio u savezu

- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko gdje se moze kupiti ovaj dres sto je repka noslia protiv Francuske ?

-
karameldar
- Kontakt:
http://www.centrotours.ba/loc/dresovirbih.wbsp Eto tu imas,a sad ne znam imaju li takvi.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko gdje se moze kupiti ovaj dres sto je repka noslia protiv Francuske ?
YNWA!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
BH Patriot je napisao/la:Našao sam jedan primjer na netu dres naše reprezentacije. Ne znam da li je ovo moguće ostvariti, ali ovo što sam pogledao je stvarno prelijepo mnoge reprezentacije bi nam pozavidile u to sam uvjeren 100 % !
Za ovakav dres,dao bih sve na svijetu.Inace u potrazi sam za dresom reprezentacije,dolazim u Zenicu aBd.Vjerovatno cu Spahic-ev kupiti.
Chelsea F.C.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tu su ovakvi:

Ne svidjaju mi se bas nesto, mada su koliko/toliko bolji nego sa pijace, ali ja bi onakav kao protiv Francuza. Ako neko naleti, neka posalje link.

Ne svidjaju mi se bas nesto, mada su koliko/toliko bolji nego sa pijace, ali ja bi onakav kao protiv Francuza. Ako neko naleti, neka posalje link.
Javi se Dzeki na Fejsbuku i pitaj ga da ti posalje jedan.Goalgetter je napisao/la:Tu su ovakvi:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Nazalost ima previse prijatelja
.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imas na piku 
Blue_He4rt je napisao/la:

-
AÐ_Official
- Kontakt:
fin dres....samo skinut zastavu s dresa, to je previse dizajna i sta god vec. Izgledalo bi kao da slike nekog umjetnika trce po terenu. Nesta elegantno ali bez pretjerivanja.Ljepoje je napisao/la:Blue_He4rt je napisao/la:
- BH Patriot
- Kontakt:
Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?
Zadnja izmjena: BH Patriot, dana/u 26 okt 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Livin' La Vida Loca ;)
Ovako nesto?
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 20 okt 2011, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
karameldar
- Kontakt:
HahahahhahaEmir_BIH je napisao/la:[img]C:\Documents%20and%20Settings\[email protected]\Desktop\Dres%20bih.jpg[/img]
Ovako nesto?
YNWA!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Emir_BIH je napisao/la:[img]C:\Documents%20and%20Settings\[email protected]\Desktop\Dres%20bih.jpg[/img]
Ovako nesto?

maxuz baxuz je napisao/la:Emir_BIH je napisao/la:[img]C:\Documents%20and%20Settings\[email protected]\Desktop\Dres%20bih.jpg[/img]
Ovako nesto?
-
karameldar
- Kontakt:
Jel se zezas il stvarno ne znas?Emir_BIH je napisao/la:nemogu da prikazem sliku? kako to da uradim..
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.