FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Jes glup Zujo... Sto opstruiras rast malog zelje??
Zujo zujooo..
Ne sikirajte se, jedan glas nista ne mjenja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zujo zujooo..
Halali ali moram : Pa ne mogu da vjerujem da neko nesto ovako napise. Ovo mi isto dodje nekako kao da si ti npr. sa djevojkom i ona ti otvoreno kaze u lice da se zigu sa svima okolo i da stobom samo zbog tvog novca na primjer. Sta hocu reci, FKS je VJESTACKA tvorevina nastala otimanjem igraca Zeljeznicara. Ili ti jednostavno ne znas kako je nastao klub zbog kojeg se svakog jutra pogledas u ogledalo i zahvalis Bogu sto volis istiZip je napisao/la:Svako jutro se pogledam, i zahvalim Bogu sto sam pitar...
Uglavnom, to sto ti nisi prepoznao da vam zeli sve najbolje to je tvoj problem..
Il mislis da ipak taj statut i nije bas dobro rjesene po vas? Odnosno da Rastoder, vrli slovenas, nije pravo rjesenje za vas?

Zip je napisao/la:Jes glup Zujo... Sto opstruiras rast malog zelje??
Zujo zujooo..

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cisto da vidite razmišljanja malenih (sa fksinfa):

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da se ovo neki naši nisu infiltrirali pa sa ovim "mamu im ****" nastoje sebe pokriti ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Cisto da vidite razmišljanja malenih (sa fksinfa):

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Cisto da pitaru znaju jer se slomise ...
19:04 - Bitan detalj za ivenstitore je činjenica da se klub još 2000. godine uspio izboriti za uknjiženje stadiona Grbavica kao vlasništvo FK Željezničar.
19:04 - Bitan detalj za ivenstitore je činjenica da se klub još 2000. godine uspio izboriti za uknjiženje stadiona Grbavica kao vlasništvo FK Željezničar.
Hahahah, idi baci se s prvog mosta molim teMirsad94 je napisao/la:Halali ali moram : Pa ne mogu da vjerujem da neko nesto ovako napise. Ovo mi isto dodje nekako kao da si ti npr. sa djevojkom i ona ti otvoreno kaze u lice da se zigu sa svima okolo i da stobom samo zbog tvog novca na primjer. Sta hocu reci, FKS je VJESTACKA tvorevina nastala otimanjem igraca Zeljeznicara. Ili ti jednostavno ne znas kako je nastao klub zbog kojeg se svakog jutra pogledas u ogledalo i zahvalis Bogu sto volis istiZip je napisao/la:Svako jutro se pogledam, i zahvalim Bogu sto sam pitar...
Uglavnom, to sto ti nisi prepoznao da vam zeli sve najbolje to je tvoj problem..
Il mislis da ipak taj statut i nije bas dobro rjesene po vas? Odnosno da Rastoder, vrli slovenas, nije pravo rjesenje za vas?

Cestitam na Statutu

Prava stvar svakako
Znaci rapadamo se ...
Amar otisao, Lutvo pojeo travu ... 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SarajlijaTM
Joj pitica,sto ih nervoza puca
Kladim se da su bolje procitali tok sastanka,nego 50% manijaka. Evo,ja npr,tek sad odoh baciti pogled na clanak.
Ali,razumijem ih,godinama su ,jadni ,u nasoj sjeni,ponizavani,prozivani i vazda drugi u glavnom gradu,a zamalo nekad i treci,onda odjednom dodje super ekonomista,magistar,nadasve gospodin i proda klub za 2.5-4 mil maraka.
Maloprije trazim neku zgradu na piku,pa vidim ima poslovnih prostora po gradu,te cjene jbt.
I oni to proglase za posao stoljeca,kao zele i nama da se to desi,e pa ja vam kazem,nemojte mi molim vas to zeliti,ako ikako moze!
Niti smo kad bili u qrcu,kao vi u zadnjih 8-9g,niti smo se srozali na virsle kao vi,niti mozemo sve i da hocemo biti mladji i manji sarajevski premijerligas.
Pratite tok sjednice,hladno
EDIT: za onoga sto gospodu spominje,vidis sad sta je gospoda,dodju,sjednu,dogovore se,bez da im je iko zavrtao ruke i lobirao pola godine - godinu ili uradio lavovski posao,kako to volite reci.
Jos jednom je pokazano da se Željo prvo voli,pa tek onda navija za njega.
Idemo dalje,kone su u prvom knockdownu,a sad ide i zavrsni udarac kad investitor uleti. Jbg,zao mi ih,samo pola godine su se mogli kur.citi od svih ovih godina

Kladim se da su bolje procitali tok sastanka,nego 50% manijaka. Evo,ja npr,tek sad odoh baciti pogled na clanak.
Ali,razumijem ih,godinama su ,jadni ,u nasoj sjeni,ponizavani,prozivani i vazda drugi u glavnom gradu,a zamalo nekad i treci,onda odjednom dodje super ekonomista,magistar,nadasve gospodin i proda klub za 2.5-4 mil maraka.
Maloprije trazim neku zgradu na piku,pa vidim ima poslovnih prostora po gradu,te cjene jbt.
I oni to proglase za posao stoljeca,kao zele i nama da se to desi,e pa ja vam kazem,nemojte mi molim vas to zeliti,ako ikako moze!
Niti smo kad bili u qrcu,kao vi u zadnjih 8-9g,niti smo se srozali na virsle kao vi,niti mozemo sve i da hocemo biti mladji i manji sarajevski premijerligas.
Pratite tok sjednice,hladno

EDIT: za onoga sto gospodu spominje,vidis sad sta je gospoda,dodju,sjednu,dogovore se,bez da im je iko zavrtao ruke i lobirao pola godine - godinu ili uradio lavovski posao,kako to volite reci.
Jos jednom je pokazano da se Željo prvo voli,pa tek onda navija za njega.
Idemo dalje,kone su u prvom knockdownu,a sad ide i zavrsni udarac kad investitor uleti. Jbg,zao mi ih,samo pola godine su se mogli kur.citi od svih ovih godina
Ovo ako nije kompleks onda ne znam sta je, u trenutku kad im klub usvaja historijski statut on ide na forum navijaca Sarajeva da vidi sta ce oni reci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cisto da vidite razmišljanja malenih (sa fksinfa):

1946
- Ljiljani87
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Bila dva brata, jedan navijao za Zelju drugi isto sljego u grad i ima dva zuba u glavi.bagrcavi je napisao/la:Bila dva brata jedan pitar, drugi isto glup...
Sent from my iPhone using Tapatalk

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ja sam sokiran svega miHead je napisao/la:Ovo ako nije kompleks onda ne znam sta je, u trenutku kad im klub usvaja historijski statut on ide na forum navijaca Sarajeva da vidi sta ce oni reci.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cisto da vidite razmišljanja malenih (sa fksinfa):

Uletih im i na njihov pdf a tamo svaka druga pitari na aparatima

Ti si opet šampion !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ljepota citati, samo refresh na klix, fks, fcb, ss.ba, itd.Head je napisao/la:
Ovo ako nije kompleks onda ne znam sta je, u trenutku kad im klub usvaja historijski statut on ide na forum navijaca Sarajeva da vidi sta ce oni reci.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Vjeruj da to vise govori o tebi i tvojim kompleksima nego o njima sto pisu. Tebe vise zanima sta misle navijaci Sarajeva na svom forumu nego sta se zapravo nalazi u tom statutu, hoce li ga odobriti ministarstvo koje jos nije ni formirano itd, itd..,Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljepota citati, samo refresh na klix, fks, fcb, ss.ba, itd.Head je napisao/la:
Ovo ako nije kompleks onda ne znam sta je, u trenutku kad im klub usvaja historijski statut on ide na forum navijaca Sarajeva da vidi sta ce oni reci.Kompleksase uvijek citam, ali samo temu pl-bih, ono ostalo me ne zanima, a na njoj su i inace najveci pacijenti...
![]()
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve ja pratim, nisam retard da moram samo jednu temu klikati i kontati postove...
Razonoda mi je citati na koji nacin ispoljavate komplekse tamo... Usvojice se, naravno... 

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 04 mar 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo pitara, ali sad pisu o kompleskima

- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ovo ne mora nikakvo ministarstvo odobravati jer se statut nije radio na način na koji ste vi radili.. Pronadjene su druge metode po već postojećim zakonima..Head je napisao/la:Vjeruj da to vise govori o tebi i tvojim kompleksima nego o njima sto pisu. Tebe vise zanima sta misle navijaci Sarajeva na svom forumu nego sta se zapravo nalazi u tom statutu, hoce li ga odobriti ministarstvo koje jos nije ni formirano itd, itd..,Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljepota citati, samo refresh na klix, fks, fcb, ss.ba, itd.Head je napisao/la:
Ovo ako nije kompleks onda ne znam sta je, u trenutku kad im klub usvaja historijski statut on ide na forum navijaca Sarajeva da vidi sta ce oni reci.Kompleksase uvijek citam, ali samo temu pl-bih, ono ostalo me ne zanima, a na njoj su i inace najveci pacijenti...
![]()
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
sta onda reci za tebe i slicne kojima zeljo ne izlazi iz usta citavo ovo vrijeme,pogledaj samo razlike u temama opste diskusije,vasa i nasa?Head je napisao/la:Vjeruj da to vise govori o tebi i tvojim kompleksima nego o njima sto pisu. Tebe vise zanima sta misle navijaci Sarajeva na svom forumu nego sta se zapravo nalazi u tom statutu, hoce li ga odobriti ministarstvo koje jos nije ni formirano itd, itd..,Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljepota citati, samo refresh na klix, fks, fcb, ss.ba, itd.Head je napisao/la:
![]()
a ti se ne sekiraj za nas,vidis da to kod nas ide gospodski,a ne novo-gospodski
Bice ovo duga i mukotrpna sjednica.Evo gotovo tri sata traje,a nista se konkretno se nije reklo.Imam neki osjcaj da ce se za par sati prekinuti ista,pa za mjesec dana zakazati nova,i tako redom dok neko ovu demagogiju i zajebanciju ne razjebe.Ovo ce biti vece špardancija od Arene i bagera.
Živi bili pa vidjeli.
Živi bili pa vidjeli.

Da si ziv i zdrav sjednica zavrsila i sve sto je planirano usvojeno.amypitar je napisao/la:Bice ovo duga i mukotrpna sjednica.Evo gotovo tri sata traje,a nista se konkretno se nije reklo.Imam neki osjcaj da ce se za par sati prekinuti ista,pa za mjesec dana zakazati nova,i tako redom dok neko ovu demagogiju i zajebanciju ne razjebe.Ovo ce biti vece špardancija od Arene i bagera.
Živi bili pa vidjeli.
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.