Kaka je napisao/la:....a mi bi isli u Zenicu.....ali znas kako je sto se tice busa i iznajmljivanja

e buraz postavi ovo u temu crni biseri navijacki foruma...
znas vec na kojoj tribini
Kaka je napisao/la:....a mi bi isli u Zenicu.....ali znas kako je sto se tice busa i iznajmljivanja
Kako te bolan nije stid!Budi iskren pa raci jeste li nas i na jednoj utakmici u Lukavici nadglasali? Vi praktično i ne postojite, osim šačice simpatizera, a ti sebi daješ za pravo da pričaš o Želji i o Manijacima.Kaka je napisao/la:Ja brate najvise mrzim kada dodju manijaci i nekome ness seru....pa jbt....vi sada dobri sto se tice i navijanja i tabele....a inace ste qrac....sjecam se prosle godine na Grbavici....dodjemo mi vi se tamo tucete....i govorite o uniji i navijanju ....... pa vi ste smijesni.....navijate samo kad vas klub dobro igra.....a mi bi isli u Zenicu.....ali znas kako je sto se tice busa i iznajmljivanja
kako ne postojechanchi je napisao/la:Kako te bolan nije stid!Budi iskren pa raci jeste li nas i na jednoj utakmici u Lukavici nadglasali? Vi praktično i ne postojite, osim šačice simpatizera, a ti sebi daješ za pravo da pričaš o Želji i o Manijacima.Kaka je napisao/la:Ja brate najvise mrzim kada dodju manijaci i nekome ness seru....pa jbt....vi sada dobri sto se tice i navijanja i tabele....a inace ste qrac....sjecam se prosle godine na Grbavici....dodjemo mi vi se tamo tucete....i govorite o uniji i navijanju ....... pa vi ste smijesni.....navijate samo kad vas klub dobro igra.....a mi bi isli u Zenicu.....ali znas kako je sto se tice busa i iznajmljivanja
dobio je žutinime_tm87 je napisao/la:Sta je ono![]()
Kečeri matere mi ono nije normalno pa jel barem crveni to je najmanje sto je mogao dobiti zbog onog sutanja
Ja bi te sve siladjije izbacio da vise nikad fudbal ne pogirajuMirza_Hordas je napisao/la:dobio je žutinime_tm87 je napisao/la:Sta je ono![]()
Kečeri matere mi ono nije normalno pa jel barem crveni to je najmanje sto je mogao dobiti zbog onog sutanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boze sacuvaj treba mu zabranit da igra fudbal dozivotno .. koji ...FK Sarajevo je napisao/la:Ja bi te sve siladjije izbacio da vise nikad fudbal ne pogirajuMirza_Hordas je napisao/la:dobio je žutinime_tm87 je napisao/la:Sta je ono![]()
Kečeri matere mi ono nije normalno pa jel barem crveni to je najmanje sto je mogao dobiti zbog onog sutanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahhahaedo_malesak je napisao/la:pitanje je hocel ostati u "elitnom" takmicenju a oni se nadaju evropi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.