FK Sloboda (opšte diskusije)

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda (opšte diskusije)

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2015, 19:06

LUTVO je napisao/la:Pa ovako, ocigledno da Sloboda Danas niie imala svoj dan, ali po meni Sarajevo uopste nije kvalitetniji tim ni po cemu od Slobode, da se ovakva utakmica igra jos 10 puta garantujem da sloboda u 8 puta nebi izgubila, fukare odlicne, ne kontam zasto je mirsad dedic prvo poluvrijeme gledao as istoka sa mrtvim pitarima all to mi bas nije jasno, razumijem da je u dusi pitar al...... Po'meni sloboda uz tri pojacanja desni bek, napadac I krilo moze I do titule, al pod uslovom da se rijesi efendica, mujica, mehidica I salihovica I ostalog drugoligaskog skarta jer on su samo za prve lige fbih, mali ordagic ce biti igracina samo da mu muda porastu samo mu to fali, kostic medju tri stopera lige. Pozdrav tuzlacima
P.S. Danes na istoku jos barem 100 150 tuzlaka

mislim da Dedic uvjek oprati utakmice negdje sa strane jer on ne moze biti na klupi ne znam zbog cega da li licenica ili nesto..i proslu tekmu sa Drinom na gostovanju takodjer... samo odkud ti tuzlaci na istoku tamo u tom broju ne kontam sto nisu dosli na Jug
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 01 nov 2015, 19:12

SaltCityAttack je napisao/la:
LUTVO je napisao/la:Pa ovako, ocigledno da Sloboda Danas niie imala svoj dan, ali po meni Sarajevo uopste nije kvalitetniji tim ni po cemu od Slobode, da se ovakva utakmica igra jos 10 puta garantujem da sloboda u 8 puta nebi izgubila, fukare odlicne, ne kontam zasto je mirsad dedic prvo poluvrijeme gledao as istoka sa mrtvim pitarima all to mi bas nije jasno, razumijem da je u dusi pitar al...... Po'meni sloboda uz tri pojacanja desni bek, napadac I krilo moze I do titule, al pod uslovom da se rijesi efendica, mujica, mehidica I salihovica I ostalog drugoligaskog skarta jer on su samo za prve lige fbih, mali ordagic ce biti igracina samo da mu muda porastu samo mu to fali, kostic medju tri stopera lige. Pozdrav tuzlacima

mislim da Dedic uvjek oprati utakmice negdje sa strane jer on ne moze biti na klupi ne znam zbog cega da li licenica ili nesto..i proslu tekmu sa Drinom na gostovanju takodjer... samo odkud ti tuzlaci na istoku tamo u tom broju ne kontam sto nisu dosli na Jug
Brate idi u lozu, idi na zapad odvoji se idi sa fukarama, a ne sa pitarima, a za tuzlake na istoku to ja onako od oka, kada je kostic promasio u 90 toj primjetio Sam uzdahe, nevjericu a I tokom utakmice se primjeti da ne navijaju za Sarajevo.
Mustafa Hukić
1951-1999

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 01 nov 2015, 20:19

SaltCityAttack je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:Rekoše neki ovde "'ta će Sarajevo, Bekići kod nas nisu mogli igrati a kod njih standardni", pa je neka kosmička pravda da vas oni karnu. Ko će koga ako neće svoj svoga :rol:

Inače, na stranu repertoar navijanja i jednih i drugih, odavno na Koševu izuzimajući manijake neko nije došao u ovako pristojnom broju, vjerovatno još od onih gostovanja Red Armya. Ne znam kako je bilo na tv-u, ali meni su na istoku, iskreno, nažalost glasnije zvučali vaši danas.

ko je rekao da nisu mogli igrat?..igrali su jedan i drugi..samo Almir Bekic nije onaj kakav je bio prije odlaska iz Slobode u DInamo..istina nije ni kod vas onaj Almir kakav je kod nas bio tad
Neko je tačno tako napisao čini mi se, fakat nemam toliko volje ni vremena da sad kopam ko je napisao i kad.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2015, 20:23

ma pisali su da nije na nivou kakvom je bio .. ebiga isto da sad Said dodje nama on vjerovatno nije na nivou kakvom je bio kad je iz Slobode otisao u Werder i kad je Zeljinu odbranu znao vrtiti u 16 pa mu Cocalc samo mogao klizat , ili kakvom je bio kod vas ono vrijeme..tako isto i Almir Bekic je bio strasan prije odlaska iz Slobode ..onda je to sad dobro svakako ali ne kao sto je nekad bio nekad..doduse kod nas nije igrao beka cesto nego po krilu ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2015, 20:28

opušteno, ko bi normalan uzeo Almira Bekića ispred Veselog i Govedarice

znamo kako je igrao Bekić, a znamo kako igraju ova dvojica

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 02 nov 2015, 10:17

Jel vam iko dobio kartone jucer kakvo je stanje sa ozljeđenim,hoceli vam iko falit za vikend ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 10:18

GradKamena je napisao/la:Jel vam iko dobio kartone jucer kakvo je stanje sa ozljeđenim,hoceli vam iko falit za vikend ?
Trebalo bi da Efendic odradi kartone, a od povrijedjenih ce nedostajati vjerovatno Stjepanovic.

Ostali koji su u opticaju su tu i biti ce spremni.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 02 nov 2015, 10:29

Ne mozes ti suditi jesmo li mi kvalitetniji ili ne jer nismo mogli racunati na Delaca, Stepanova, Ikandea, Radovca i Benka. Znaci pet igraca koji bi garanzovano juce igrali od prve minute plus suspendovana 3 od 4 do prije 15-ak dana standardna igraca iz odbrane. Odbrana je po prvi put igrala sa ova cetiri igraca zajedno, vezni red isto tako kao i napad. Dakle, nijedna uigrana linija u ekipi, prvi put opcenito taj sastav i junior na golu i lider nam prvu sansu stvori u sudijskoj nadoknadi a tvoja jedina misao je da Sarajevo nije kvalitetnije?? Bas me zanima kako bi izgledao mec da ga Sloboda igra bez Pirica, Mehmedagica, Skahica, Ivetica, Ordagica, Zebe i Ahmetovica a da smo mi u punom sastavu.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 nov 2015, 10:51

Al boli to sto su mnoga vasa "djeca" mrtvi pitari postali :D
Pa i od struke kad se krene :D
Bez Sarajeva ne mozete :D

Al drago mi je da ste u vrhu bgmi. Jednostavno jos niste zreli za nesta vise od borbe za Evropu.
Pravi ispit ce vam biti sada zrinjski a ne Sarajevo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 02 nov 2015, 11:03

Drago mi je da ste u vrhu al' onakve komentare nakon utakmice od vas nisam očekivao.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 nov 2015, 11:23

DrustveniParazit je napisao/la:Drago mi je da ste u vrhu al' onakve komentare nakon utakmice od vas nisam očekivao.
kakve komentare :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 13:07

Zip je napisao/la:Al boli to sto su mnoga vasa "djeca" mrtvi pitari postali :D
Na osnovu cega ta konkluzija? Zar nije onda logicnije da vi ne mozete bez Tuzle, obzirom da vecinom mi vama dajemo igrace od kojih cete imati koristi, jelde? ;)

@DrustveniParazit - i mene zanima, kakvi komentari, ili mislis komentar jednog/dva forumasa?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 nov 2015, 14:20

Beduin je napisao/la:
Zip je napisao/la:Al boli to sto su mnoga vasa "djeca" mrtvi pitari postali :D
Na osnovu cega ta konkluzija? Zar nije onda logicnije da vi ne mozete bez Tuzle, obzirom da vecinom mi vama dajemo igrace od kojih cete imati koristi, jelde? ;)

@DrustveniParazit - i mene zanima, kakvi komentari, ili mislis komentar jednog/dva forumasa?
Pa otkriju svoju ljubav prema Sarajevu :D
a Tz im padne u drugi plan :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 nov 2015, 15:11

Je yebem samo zelju i Saraj'vo! :hmmmm:
. :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2015, 15:14

Vecih smradova od trenera i igraca nekog kluba nisam dugo vidio na nekoj fudbalskoj utakmici od igraca i trenera Sarajeva :thumbup:.....i vece mrznje.
🔴⚫️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 nov 2015, 15:18

Skver je napisao/la:Vecih smradova od trenera i igraca nekog kluba nisam dugo vidio na nekoj fudbalskoj utakmici od igraca i trenera Sarajeva :thumbup:.....i vece mrznje.
Hajd mi reci da se zayebavas, svega ti... Po cemu si to zakljucio, molim te? :crazy: :crazy: :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2015, 15:22

uNbx je napisao/la:
Skver je napisao/la:Vecih smradova od trenera i igraca nekog kluba nisam dugo vidio na nekoj fudbalskoj utakmici od igraca i trenera Sarajeva :thumbup:.....i vece mrznje.
Hajd mi reci da se zayebavas, svega ti... Po cemu si to zakljucio, molim te? :crazy: :crazy: :crazy:
Pasa moj solidni....ono je bio rugby a ne football pod dirigentskom palicom onog cele.
🔴⚫️

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 nov 2015, 15:37

najjace kad nasem igracu razbise glavu i ostade na podu, njihov trener poce napadat sudiju sto je svirao faul nakon cega nas igrac dolazi do celave spodobe i pogazuje mu rasjekotinu ili sta vec :facepalm: mamu im cigansku sve po zaslugama
Sloboda Tuzla

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 nov 2015, 15:48

Skver je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Pasa moj solidni....ono je bio rugby a ne football pod dirigentskom palicom onog cele.
Da li smo grubo igrali? Jesmo, ali mesarski i krvolocno niposto.
Da li ste vi osteceni? Jeste, Dulja je trebao biti iskljucen i niko to ne spori.
Da li ste odigrali kao piTJiTJi? U svakom slucaju jeste, ja sam bio siguran da cete nam bar jedan gol dat, a nisam bio daleko od misljenjana da nas mozete klapit i u hendikepu, medjutim pretanko ste odigrali.
A to da nam je Sef mrzitelj Slobode zajedno sa nasim igracima je nonsens godine.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2015, 15:59

uNbx je napisao/la:Da li smo grubo igrali? Jesmo, ali mesarski i krvolocno niposto.
Da li ste vi osteceni? Jeste, Dulja je trebao biti iskljucen i niko to ne spori.
Da li ste odigrali kao piTJiTJi? U svakom slucaju jeste, ja sam bio siguran da cete nam bar jedan gol dat, a nisam bio daleko od misljenjana da nas mozete klapit i u hendikepu, medjutim pretanko ste odigrali.
A to da nam je Sef mrzitelj Slobode zajedno sa nasim igracima je nonsens godine.
Sve sto kazes u pravu si......ili tacnije receno vasa je zadnja sarajevska....evo ovako ce mo....igrali smo zadnju protiv Zelje.....ljudi su bili gospoda za vas u svim segmentima na terenu i pored terena.
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Morpheus, Pablo11 i 13 gostiju.