ma trebali su oni svima redom u sirokom poslati pozive pa nek se ocituje ko hoce a ko nece...ali ima i ono...kad ti nekog zoves negdje jednom, dva puta, tri puta ..pet puta ..pa te konstantno odbija, onda ispadas glup ako nastavis da zoves a prethodnih pet puta te odbio neko...ali opet....ne treba nikad odustajati....kksiroki je napisao/la: Ona 2-3 koji su vanserijski talenti (Bošnjak,Ćorić) već igraju za Cro repku ovi ostali ja osobno mislim da bi htjeli igrati e sad zasto u 117 ili 177 ili 57 pozvana nije ni jedan bio iz Širokog ja iskreno ne znam , znam da iz saveza redovito šalju pozive recimo Sutonu,Teletoviću,Rizviću... bez obzira što oni ne žele igrati . Mislim da 2-3 igrača posjeduju kvalitetu za nastupe za omladinsku selekciju opet kažem zašto nisu pozvani ja stvarno ne znam .
@edinjo_vg kažeš osim Princa pa onda osim Naletilića ima još i osim Pinjuha pa ima još osim Opačka pa ima još osim Velića pa ima još osim Velića izbornika juniora ali ti/vi to dragi moj niti vidiš niti želiš vidjeti a to je tvoj/vaš a ne naš problem .
a sto Velic, kad je bio selektor juniora ili kadeta, ne znam, nije zvao nikog iz sirokog? ne moguce da mu je neko iz saveza zabranio ili nesto slicno?