anonymousHD je napisao/la:Aha, dobio 3 kartona u polufinalu.ElTigre9 je napisao/la:Casemiro propusta finale?
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vidi se da je naš čovjek.Nail for Real je napisao/la:
Don't hate what you don't understand.
- Nail for Real
- Kontakt:
On bogami radi na ovaj cafirski praznikxaviesta je napisao/la:Vidi se da je naš čovjek.Nail for Real je napisao/la:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo vec treca godina kako je ljepota citat ovu temu.
Al bice kolektivno slavlje u finalu kad Lpool uzme
Al bice kolektivno slavlje u finalu kad Lpool uzme
Zbog čega?ElTigre9 je napisao/la:Casemiro propusta finale?
Kartoni su očišćeni prije polufinala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
J3bi ga, ne igraju ljudi već godinama ove faze natjecanja, pa i ne znaju pravila.harden je napisao/la:Kartoni su očišćeni prije polufinala.
Bas ti lijepo stoje suze ali nemoj plakati...Sabinho je napisao/la:Kakva balavurdija yebo te.Nail for Real je napisao/la:Zauvjek da odem to ne mogu
tebi se vracam ko starom razlogu
zatvorim oci jer poznam taj put
ne bojim se, ali drhtim ko prut
valovi, nocas mjesec slomice
dolazim, jer volim te i previse
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako Bog da od iduće sezone opet ovo.

I onda da čitamo preseravanja o nogometnom nasljeđu.

I onda da čitamo preseravanja o nogometnom nasljeđu.
Sinoć dovio.Nail for Real je napisao/la: On bogami radi na ovaj cafirski praznik.
Don't hate what you don't understand.
A što je Kroos bio gotov pola metra u ofsajdu kod onog penala protiv PSGa za 1-1? Bijednici Madridski ovo nisu ni htjeli pustiti na usporenoj snimciSabinho je napisao/la: Kako je ovo zalosno. U dva meca Bayo ostecen za tri penala... Prije toga Juventus u Torinu za jedan i Real poguran za jedan u revansu protiv Juventusa. Bilo koja od tih pet stavki da je ispravno dosudjena Real ne bi igrao finale LP. Fudbal je otis'o u qrac krasni.
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 02 maj 2018, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ponedjeljak, postio covjek.xaviesta je napisao/la:Sinoć dovio.Nail for Real je napisao/la: On bogami radi na ovaj cafirski praznik.
Cestitke realovcima . Sretno u finalu
Što se tiče utakmice moj Bayo je odigrao dobro i uz malo sreće moglo se ovo dobit . Svaka čast kako su odigrali bez bitnih igrača .
Krivo mi kad ovako ispadnemo sad ma mi neko od realovca ovdje u baru nešto kaže razbio bih ga
Što se tiče utakmice moj Bayo je odigrao dobro i uz malo sreće moglo se ovo dobit . Svaka čast kako su odigrali bez bitnih igrača .
Krivo mi kad ovako ispadnemo sad ma mi neko od realovca ovdje u baru nešto kaže razbio bih ga
Thomas Müller - Fußballgott
Bila je jučer ona neka noć, efendija na džumi govorio treba postiti ponedjeljak.Nail for Real je napisao/la:Ponedjeljak, postio covjek.xaviesta je napisao/la:Sinoć dovio.Nail for Real je napisao/la: On bogami radi na ovaj cafirski praznik.
I ja sam mislio, al ****, na termin otišo.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ništa ljepše nego čitati patnju katalonaca, još kad je ta patnja začinjena njihovim začinima "sudijskim krađama"....Kakvi su to likovi, draže im je da Real ispadne, nego da oni osvoje...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa ovi osvojili neki dan duplu krunu, kmeče više od bavaraca, koji klinac?!
Nego, je li ovo Real Madrid ponovo oštećen? Bale nije bio u ofsajdu.
Čovjek bi promašio i onaj poklon Ulreicha, kamoli tu situaciju, možeš ti to i bolje.anonymousHD je napisao/la:Pa ovi osvojili neki dan duplu krunu, kmeče više od bavaraca, koji klinac?!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa i vi bi penal.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čovjek bi promašio i onaj poklon Ulreicha, kamoli tu situaciju, možeš ti to i bolje.
Bayern strasno odigrao, kako su trcali samo
Inace za nekoliko dana stize penicilin za Rejal kao i uvijek
Inace za nekoliko dana stize penicilin za Rejal kao i uvijek
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.