Zavisi
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To godisnjica neka ?
Dobro izgleda.
Dobro izgleda.
-
- Kontakt:
Prosjek stvarno sviđa mi se što nema srbovanja i naglašava u kojoj je državi više puta, al' sve u svemu prosjek.
Vizuelno je vrh.
Šetalica iznad isto.
Vizuelno je vrh.
Šetalica iznad isto.
Joj sabana, zipa kod Indira plave torbe 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
kilometre gazimo jel to od RA ili Robije ili su fanatikosi
Ne može od Robijaša biti kad Čelik 15 godina nije 3 pobjede uvezao kako treba

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ovi su momci digli isto parolu za Vedrana 2009 sad mi je to uletilo u glavu.
Mislio sam u to vrijeme da su to australijanci jer je odjeknulo u svijetu, al' eto naši neki ocigledno.
Vala baš gdje mi Robija pade u glavu ljudi u depresiji
Mislio sam u to vrijeme da su to australijanci jer je odjeknulo u svijetu, al' eto naši neki ocigledno.
Vala baš gdje mi Robija pade u glavu ljudi u depresiji

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nema se šta znati pun k.urac naših ima po Australiji i svuda u svijetu jedan naš s tribine je bio viđeniji kod Rapidovih iz Beca drugi u Švedskoj isto koji je pratio po evropi Sarajevo.
Tanko, ono sto sam na slikama mogao vidjeti. Sto rece 90ka znam da je bila parola za pokojnog Vedrana i koliko sam uspio skontati da djeluju najduze i najozbiljnije u Australiji. Vjerovatno vecinu cine balkanci i vidim da se golemo furaju na ovaj evropski stil navijaca. Takodje mislim da im je oficijelni naziv grupe Horda Melbourne i mislim da je zastava HM upravo to.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Da nas ima pun **** u australiji, daleko od istine (mislim na bosnje).
Koliko sam upoznat tamo navijacku scenu vode hrvati, u smislu da ih ima masa i da su organizovani.
Koliko sam upoznat tamo navijacku scenu vode hrvati, u smislu da ih ima masa i da su organizovani.
nasa noc traje danima
Vala baziram mišljenje prvenstveno na tome da je naših bruku otišlo prvo tokom rata i poslije mnogi su i pricali s njihovim oružanim snagama 1 na 1 iskustva i to..
Pored toga Dzuhmur kad god je igrao bruku je dolazilo da podrži, Delic davno nekad isto..
I onda kad sve to spojiš i shvatiš da inace nisu velike brojke ovih grupa po australiji i da ima maksimalno po 30tak koji su u prici naši koji se nađu tu momentalno i budu viđeniji.
Znam da ovo nije jedini primjer nasih koji su članovi grupa po Australiji.
Ponavljam opet ima nas svuda u svijetu baš kao i hrvata i srba i zanimljivo uvijek su viđeniji u grupama svi redom.
Pored toga Dzuhmur kad god je igrao bruku je dolazilo da podrži, Delic davno nekad isto..
I onda kad sve to spojiš i shvatiš da inace nisu velike brojke ovih grupa po australiji i da ima maksimalno po 30tak koji su u prici naši koji se nađu tu momentalno i budu viđeniji.
Znam da ovo nije jedini primjer nasih koji su članovi grupa po Australiji.
Ponavljam opet ima nas svuda u svijetu baš kao i hrvata i srba i zanimljivo uvijek su viđeniji u grupama svi redom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HM je Husref Musemić.Miljacka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:31Tanko, ono sto sam na slikama mogao vidjeti. Sto rece 90ka znam da je bila parola za pokojnog Vedrana i koliko sam uspio skontati da djeluju najduze i najozbiljnije u Australiji. Vjerovatno vecinu cine balkanci i vidim da se golemo furaju na ovaj evropski stil navijaca. Takodje mislim da im je oficijelni naziv grupe Horda Melbourne i mislim da je zastava HM upravo to.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jes', a '07 je titula koju je uzeo te godine.MortemHz je napisao/la: ↑20 mar 2021, 14:12HM je Husref Musemić.Miljacka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:31Tanko, ono sto sam na slikama mogao vidjeti. Sto rece 90ka znam da je bila parola za pokojnog Vedrana i koliko sam uspio skontati da djeluju najduze i najozbiljnije u Australiji. Vjerovatno vecinu cine balkanci i vidim da se golemo furaju na ovaj evropski stil navijaca. Takodje mislim da im je oficijelni naziv grupe Horda Melbourne i mislim da je zastava HM upravo to.
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve se poklapaMiljacka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 14:31Jes', a '07 je titula koju je uzeo te godine.MortemHz je napisao/la: ↑20 mar 2021, 14:12HM je Husref Musemić.Miljacka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:31
Tanko, ono sto sam na slikama mogao vidjeti. Sto rece 90ka znam da je bila parola za pokojnog Vedrana i koliko sam uspio skontati da djeluju najduze i najozbiljnije u Australiji. Vjerovatno vecinu cine balkanci i vidim da se golemo furaju na ovaj evropski stil navijaca. Takodje mislim da im je oficijelni naziv grupe Horda Melbourne i mislim da je zastava HM upravo to.
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.