Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Ma zlatna lopta nema nekakav znacaj ko sto let kaze.
Pa ronaldo najjaci igrac u historiji ove igre, a nema ih najvise. Pametnom dosta
Pa ronaldo najjaci igrac u historiji ove igre, a nema ih najvise. Pametnom dosta
Problem je sto je Ronaldo najjaci u historiji po tvojim parametrima ko sto Henry ili neko 10ti moze bit po mojim a mi nismo relevantni

Tako da svaki debil moze rec da zlatna lopta nije bitna i da je messi ustvari ****
Modrić najbolji bez ikakve dileme. Dok neki lade muda i idu na japanske masaže čim predju 33 godine, on i dalje igra kao da je u cvijetu mladosti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma ja se zayebajem, Ebe mi se i za messia i ronalda. Nemam pametnijeg posla a vidim da ova tema danas koliko toliko radi

Gdje mi je gorecka jaran
Ovo si milion posto upravu. Najbolji stoperi su svakako Puyol i Pique, od Alvesa i Albe se bolji bekovi nisu rodili, Xavi, Iniesta i Busquets najbolji veznjaci ikad, Messi trpac Eibara i Levantea je ipak goat, itd itd.
Realnost je da bi od katalonaca samo veliki Cruyff imao mjesta u prvih 11 ikad. I to sa onim "mozda".
Podrska i za brata Zonkeda, sam frajer samara katalonce na ovoj temi.

- Shategabri
- Kontakt:
Što ne bi?
Modrić je cijelu karijeru underrated, nešto se ismijava tip, nije zaslužio ovo, nije ono, valjda što je Balkanac, Hrvat, pa ne može biti dobar kao ovi Španci jel.
Mada svakako vama navijačima Barse ni jedan igrač Reala nije bolji od na istog poziciji igrača Barse. Gdje će to biti

Koševo Zapad
Modric je danas/trenutno jedini igrac koji moze u isti kos sa Xavijem i Iniestom. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Shategabri
- Kontakt:

Ma gori su i zagriženiji ovi forumski ''Katalonci'' od onih pravih

Njima je i Pique bolji od Ramosa

Koševo Zapad
Bitno za Modrica sto je sa 35 godina i dalje top veznjak. Xavi nije to bio u tim godinama. Iako je tesko rec ko je bolji, vjerojatno Xavi, al ono razumijem ko misli da je Modric, jer duze traje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Shategabri
- Kontakt:
U toj je klasi sigurno, sad ko je bolji to i nije toliko bitno, sve je to u pet deka. Klasa je klasa, jedino ko za koga navija, pa ono malo subjektivno kaže 'ta će on.
Da ima legacy, ima. I treba mu se odati priznanje.
Koševo Zapad
Pa i Xavi je u svojoj zadnjoj sezoni u Barceloni (2014-15) imao sličnu ulogu kao Modrić u ovoj sezoni. Možda Modrić ima malo veću ulogu, ali tu je to negdje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ono sto je bitno u poredjenju trojke Xavi - Iniesta - Modric je dugovjecnost.
Iniesta je od U-21 vec bio klasan igrac i trajao do kraja.
Xavi je koliko se sjecam tek oko 24/25 godine razvio potencijal (Rijkard), a Modric je bio dobar igrac do 27 godine i prelaska u Madrid, ali nikakva vanserijska klasa u Tottenhamu.
Iniesta je od U-21 vec bio klasan igrac i trajao do kraja.
Xavi je koliko se sjecam tek oko 24/25 godine razvio potencijal (Rijkard), a Modric je bio dobar igrac do 27 godine i prelaska u Madrid, ali nikakva vanserijska klasa u Tottenhamu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 jun 2021, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije to tu negdje.
Xavi je bio zamjena, a Modric neupitni starter sa najvise minuta od svih veznjaka.
Xavi je bio zamjena, a Modric neupitni starter sa najvise minuta od svih veznjaka.
Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:21Što ne bi?
Modrić je cijelu karijeru underrated, nešto se ismijava tip, nije zaslužio ovo, nije ono, valjda što je Balkanac, Hrvat, pa ne može biti dobar kao ovi Španci jel.
Mada svakako vama navijačima Barse ni jedan igrač Reala nije bolji od na istog poziciji igrača Barse. Gdje će to biti![]()
Aha, sigurno zato što je Balkanac, Hrvat ne može biti dobar kao Španac

De ti prvo nauci da se piše Ovrebo, a ne Ovebro

- Shategabri
- Kontakt:
Šta je trolanje, istinu sam rekao, ima li igrač iz Real Madrida da ga ne potcjenjujete?!let3 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:06Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:21Što ne bi?
Mada svakako vama navijačima Barse ni jedan igrač Reala nije bolji od na istog poziciji igrača Barse. Gdje će to biti![]()
Aha, sigurno zato što je Balkanac, Hrvat ne može biti dobar kao Španac![]()
![]()
De ti prvo nauci da se piše Ovrebo, a ne Ovebropa onda dođi da trolaš po ovim temama.
Dobro ba zayebo se i šta sad. Lapsus, dešava se.
Koševo Zapad
Pazi forumskog "kastiljca" u pokušaju vozanje trolleShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 09:26
Ma gori su i zagriženiji ovi forumski ''Katalonci'' od onih pravih![]()
Njima je i Pique bolji od Ramosa![]()

Pravo pitanje je koliko je jedan a koliko drugi utakmica odigrao do svoje 35-te na najvišem nivou.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:17Nije to tu negdje.
Ali da, Modrić jedini spada u tu najvišu klasu.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakve to veze ima s mojim upitom.Rajaz je napisao/la: ↑07 jun 2021, 15:30Pravo pitanje je koliko je jedan a koliko drugi utakmica odigrao do svoje 35-te na najvišem nivou.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:17Nije to tu negdje.
Ali da, Modrić jedini spada u tu najvišu klasu.
Čovjek je rekao da su imali istu ulogu sto jednostavno nije tačno.
Skoncentrisi se momak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.